כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לצ'ימיצ'נגה: אגרול מקסיקני ענק במילוי תערובת בשר פיקנטית

כשמדברים על ארוחות קיץ שמחות שיעיפו את כולם, יש מצב שהמקסיקנים הבינו דבר או שניים ראשונים. מורן פינטו עם מתכון לצ'ימיצ'נגה - טורטייה רכה שהופכת לאגרול ענק ממולא בתערובת בשר פיקנטית ומטוגן בשמן עמוק (מתכונים, אוכל)

2
מורן פינטו | כיכר השבת | י"ז באב | 29.07.18
צ'ימיצ'נגה. אגרול מקסיקני ענק ומושלם
צ'ימיצ'נגה. אגרול מקסיקני ענק ומושלם (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8 טורטיות, חצויות
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 2 בצלים לבנים, קצוצים דק דק
  • 2 גזרים, מגורדים
  • 1/2 כוס רוטב ברביקיו
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 4 כפות שמן
  • 2 אבוקדו, חתוכים לקוביות
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1. במחבת, מחממים 4 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

2. מוסיפים את הבשר ומפוררים במזלג תוך כדי הטיגון. מוסיפים את הגזר ומתבלים במלח ופלפל שחור.

3. יוצקים על הכל את רוטב הברביקיו, מערבבים היטב יחד ומסירים מהאש.

4. בערבוב עדין, מוסיפים לתערובת הבשר את קוביות האבוקדו.

5. בצלוחית קטנה מערבבים קמח (מנופה) ומים ביחס ליצירת "דבק".

6. מניחים את חצאי הטורטיות, כך שהצד העגול למטה והחלק הישר (החתוך) למעלה. מקפלים למרכז את הצד הימני ואז את הצד השמאלי כך שיתקבל קונוס.

7. ממלאים את הקונוסים בתערובת הבשר והאבוקדו, מורחים מה"דבק" בשולי כל קונוס ומהדקים את הפתח לסגירה.

8. כשהשמן לטיגון חם מאוד, מורידים לתוכו את המשולשים עד להזהבה יפה מכל צד. מגישים חם עם רוטב ברביקיו.

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
מה אפשר לשים במקום?
אילנה03.08.18
אולי גם יעניין אותך
בשר

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

ורד כהן | 16.01.24

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

יום פתוח בזום

בוגרי תואר ראשון? זו הדרך שלכם להתקדם לקריירה מצליחה

כיכר בשיתוף העברית | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

אביב הגיע ואיתו ההוצאות:

 קבלו הלוואה שתחסוך לכם זמן וכסף עם תנאים מעולים!

כיכר בשיתוף בנק הפועלים | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

הבריאות שלכם קודמת

סל הריון מקיף - ההטבה שתלווה אתכן בחוויית ההריון

כיכר בשיתוף מכבי | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

קרקע למכירה ליד ירושלים?

זכות לדירה ירושלמית ב-140 אל"ש - ממש בהישג ידך

כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם