כיכר השבת

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אחד המאכלים האהובים על הישראלים זה שווארמה. כשמכניסים את זה לתוך טורטייה ומטגנים בשמן עמוק, זה בכלל הופך למעדן. כך תכינו מנה מכובדת וטעימה בצ'יק צ'אק (אוכל ומתכונים).

11
אוראל בראל | כיכר השבת | ג' בכסלו | 16.11.23

שווארמה בטורטיה- שניצל (צילום: אוראל בראל)

מצרכים

500 גרם שווארמה הודו נקבה פרוסים דק

30-50 גרם שומן ליה (כבש)

כף תבלין שווארמה

חצי כפית פלפל שחור

מלח לפי הטעם

6-7 טורטיות גדולות

פירורי לחם

כוס קמח

כוס מים קרים

אופן ההכנה

תחילה, פרסו דק את נתחי השווארמה, הניחו בקערה, תבלו וערבבו היטב.

על שיפוד/ מתקן לשווארמה ביתי סדרו את נתחי השווארמה ומעל את נתחי השומן. אפו על מצב טורבו, על 170 מעלות למשך 50/60 דקות. פרסו דק בעזרת סכין חדה.

מלאו את הטורטיה כמו בסרטון וגלגלו.

הכניסו טמפורה מכוס מים וכוס קמח וערבבו היטב. קחו מעט כדי להדק את הטורטיה שלא יפתח בטיגון.

טבלו את הטורטיה ואז העבירו לפירורי לחם וטגנו בשמן עמוק.

בתאבון!!

תוכן שאסור לפספס
11 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
7
אלוף! הולכת לקנות את המכשיר לשווארמה
הדר16.11.23
6
סוף סוףף מתכוןןןןןןן
מישהי מראש העיןן17.11.23
5
התגעגענו ניראה סוף הדרך😋!!!
גדי18.11.23
שמח שאתם מרוצים מהמתכונים שלי 🙂
אוראל בראל20.11.23

הצגת כל התגובות

4
לא צריך לשים כל דבר בטיגון
דוחה19.11.23
3
😋😋 😍😍
🥰🥰😊😊20.11.23
2
אבל למה לפגוע?אפשר לשמור את זה בפנים!
אוראל בראל20.11.23
למה אתה מתייחס לכל טמבל... אתה טוב וזהו שיקפצו...
שי פרי20.11.23
חחח זה לא הוא למה ניראה לך מישהו משועמם כתב את זה על שמו
חח23.11.23
חחחחחחחחחח עלית עלי🤣🤣🤣🤣
ריקי03.12.23
1
הכנתי את זה וזה יצה טעים רצח
אנחנו ננצח בעז''ה20.01.24
אולי גם יעניין אותך
בשר

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

ורד כהן | 16.01.24

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

הזדמנות להשפעה ולהובלת שינוי

להשפיע: תוכנית הצוערים לשלטון המקומי מגייסת מועמדים

כיכר בשיתוף עתודות לישראל | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

כלי קודש

אברכים טוענים: זאת השיטה להישאר בכולל ולהתפרנס בכבוד

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

תנופת פיתוח אדירה

הדרך הנכונה לדירה משלכם: עפולה הופכת ליעד נדל"ן אטרקטיבי למשפחות

כיכר בשיתוף ויסל נדל"ן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

בצל הכלכלה המעורערת

מקצוע תורני מפרנס: כך תהפוך לדיין מומחה

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם