כיכר השבת

לכבוד שבת

מתכון לדג ברמונדי במעטפת (פפיוט) של וול דאן

"פפיוט" זו טכניקת בישול צרפתית נהדרת שמונעת מהדג להתייבש ומהתבנית להתלכלך. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת דג ברמונדי בטכניקת פפיוט - בקלי קלות (מתכונים לשבת, אוכל)

12
אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם | ז' באב | 04.08.22
דג ברמונדי במעטפת - דג בפפיוט
דג ברמונדי במעטפת - דג בפפיוט (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • דג ברמונדי, מפולט וחצוי לשניים ע"י הקצב מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 1/2 לימון, פרוס דק
  • 1 עגבניה, מגורדת
  • 3 שיני שום, פרוסות
  • 1 כרישה, פרוסה
  • צרור כוסברה, קצוצה
  • 3 כפות שמן זית
  • קורט פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כורכום

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

(צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. בקערה בינונית, מערבבים היטב את העגבניה המגורדת עם פרוסות השום, הכוסברה הקצוצה, פלפל שחור, כורכום, פפריקה מתוקה, שמן זית ומלח.

2. פותחים נייר אפייה, מורחים בצד הימני או השמאלי המרכזי שלו כף אחת מתערובת הרוטב ועליה מניחים חצי דג אחד כשהעור כלפי מטה. מורחים מעל בנדיבות 2 כפות מהרוטב ומניחים מעל את חצי הדג השני כשהעור כלפי מעלה.

3. עוטפים את הדגים ברוטב, מסדרים סביבם את פרוסות את הכרישה ומעל את פרוסות הלימון.

4. מכסים את הדגים עם החצי הריק של נייר האפייה ומהדקים את הקצוות היטב, כמו מעטפה. מניחים את הדגים העטופים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותיהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תוכן שאסור לפספס
12 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
7
שלום אפשר גם דג אחר ?
ישראלי14.11.22
6
נראה ממש טוב. נ.ב. יש בינך לשף מאיר בראל קשר????
אידה23.08.22
5
אתה אחד האנשים היחידים ,שהתחברתי לגמרי לכל המתכונים שלך ,ללא יוצא מן הכלל . מתכונים מושלמים . יש לך יד זהב ממש .תענוג אמיתי לצפות בסרטונים שלך . וממש עושה חשק להכין תודה
אסנת 10.08.22
תודה רבה כבוד גדול בשבילי לשמוע איזה כייף
אוראל בראל 17.08.22

הצגת כל התגובות

4
אוווהו אוראל אתה שופע ידע יש לך ידי זהבבבבב
מיכל07.08.22
תודה רבה
אוראל בראל17.08.22
3
המתכון ניראה טוב
יוסי04.08.22
תודה, כן זה ביס מושלם
אוראל בראל04.08.22
2
המתכונים שלך מעולים אחד אחד. וגם אופן ההכנה מונגש בבהירות ובאסתיטיות. ממש עושה חשק להכין. חייבת לדעת באיזה תנור אפיה ובאיזה מיקסר אתה משתמש או ממליץ להשתמש. יעזור לי מאוד, אני בדיוק לפני רכישת שני המוצרים האלה... אשמח לתשובתך! תודה רבה!
רויטל04.08.22
תודה רבה רבה אין איזה דגם שאני יכול להמליץ לדעתי חשוב לקנות קערת מיקסר שנכנס בו 2 קילו בצק זה מאוד שימושי
אוראל בראל 07.08.22
1
ניראה עסיסי!!! מעניין לנסות את הדג הזה
חח05.08.22
בעניי זה דג מושלם
אוראל בראל 07.08.22
אולי גם יעניין אותך
מנות פתיחה
ש

סינייה: מנת פתיחה מופלאה לשולחן פורים

אוראל בראל בשיתוף בוצ'רי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

מוסקה: גלילות חציל אלגנטיות במילוי בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

הכי טעים ועסיסי שיש: דג "קבור" במלח גס

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

סלסלות קדאיף אישיות עם בשר וקרם חציל

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

קליל וטעים

מתכון ממכר של וול דאן: דג לשבת שתכינו שוב ושוב

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מבצעים של פעם בשנה

מוסד הרב קוק; לא הספקתם להגיע למכירה? כנסו >>

כיכר בשיתוף מוסד הרב קוק | מקודם
ש

מבשלים לשבת עם וול דאן

תכינו את החלה: קציצות דג עסיסיות לשבת

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מבשלים לשבת עם וול דאן

דג מרוקאי לשבת: סלמון ברוטב חריף ועסיסי

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | 20.01.22

לכבוד שבת

ארוחה זוגית או מנת פתיחה נהדרת לשבת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 16.12.21

מבשלים לסוכות

מנת פתיחה מיוחדת לחג: טונה בציפוי פריך

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 17.09.21
ש

חדש דנדש

קורס הכנה ללידה, *אבל* עם סגל מומחים וצוות מיילדות 

כיכר בשיתוף מעייני הישועה | מקודם

לכבוד שבת

לכבוד שבת: דניס שלם אפוי ברוטב לימוני

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 15.07.21

לכבוד שבת

"חלת סלמון" יפה שמתאימה גם לסעודה שלישית

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 01.07.21

לכבוד שבת

סלמון אפוי בחרדל ודבש עם חומץ בלסמי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 24.06.21

לכבוד שבת

לכבוד שבת: קציצות דגים ברוטב עגבניות פיקנטי

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 17.06.21
ש

הבריאות שלכם קודמת

סל הריון מקיף - ההטבה שתלווה אתכן בחוויית ההריון

כיכר בשיתוף מכבי | מקודם

לכבוד שבת

סלמון על כרוב מאודה ברוטב הדרים מעולה

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 04.03.21

לכבוד שבת

חילופי תפקידים: פלפלים חריפים ממולאים בדגים

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 04.02.21

לכבוד שבת

סלמון אפוי ברוטב קרמי של פלפלים קלויים

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.01.21

לכבוד שבת

דג ממולא ורוטב פלפלים חריף של מלי יהודיוף

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 28.01.21
ש

10,000 דונם

פארק הירקון בפ"ת? הכירו את מתחם הנדל"ן הכי מדובר בענף

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם

לכבוד שבת

לכבוד שבת: לברק עם תפוחי אדמה ועשבי תיבול

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 19.11.20

סוכות תשפ"א 2020

מאפה בצק עלים אישי עם סלמון וחרדל

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 08.10.20