כיכר השבת

מה נאכל היום?

מתכון לפיצה במחבת שמוכיחה את עצמה בכל פעם מחדש

קנאה היא לא דבר טוב. אז כדאי שתחדלו לחלום על הטאבון היקר שהשכנים שלכם רכשו ותתמקדו בהוצאת המיטב מהמציאות הקיימת. כל מה שאתם צריכים כדי להכין פיצה ביתית משובחת בעצמכם, הוא מחבת איכותית מברזל יצוק. פני השטח שלה מתחממים מאד וזה המפתח להצלחה כללית של הפיצה וגם לקבלת פריכות. מכיוון שפיצה במחבת היא די קטנה, תוכלו להכין כמה, כל אחת עם תוספות שונות לטעמכם - זיתים ירוקים / שחורים, תירס, אננס ועוד (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת | א' באייר | 13.04.21
תודו שעל זה טרם שמעתם: פיצה במחבת
תודו שעל זה טרם שמעתם: פיצה במחבת (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כפות שמן זית
  • 450 גרם בצק פיצה קנוי
  • 1/2 כוס רוטב עגבניות
  • 1 כפית אורגנו
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • 1/2 בצל סגול, קצוץ דק
  • ½1 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת
  • 1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-230 מעלות. משמנים בעזרת שמן הזית את החלק התחתון והצדדים של מחבת מברזל יצוק עם קוטר של 30 ס"מ.

2. מותחים בעדינות את בצק הפיצה בידיים, עד שהוא מעט גדול יותר מחלל המחבת. מניחים את הבצק במחבת המשומנת ומאפשרים לקצוות לעלות מעט בצדדים.

3. יוצקים את רוטב העגבניות על גבי הבצק ומשתמשים בגב של כפית לפיזור אחיד. מתבלים באורגנו ובצ'ילי הגרוס.

4. מפזרים את הבצל באופן שווה על הפיצה. מכסים בגבינות המוצרלה והפרמזן. מכניסים את המחבת לתנור ואופים עד שהגבינות מזהיבות ומבעבעות והבצק משחים, 9-11 דקות.

5. מוציאים את המחבת מהתנור בזהירות. נותנים לה להתקרר 10 דקות. כדי להוציא את הפיצה מהמחבת, משתמשים במלקחיים כדי לתפוס את קצה הבצק ומחליקים את הפיצה על קרש חיתוך. פורסים ומגישים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
פיצות

מוגזמת, אבל מושלמת: פיצה מאק אנד צ'יז

כיכר אוכל | 11.01.23

מה נאכל היום?

צאו מהקופסה: פיצה חומוס עם תוספות מטריפות

כיכר אוכל | 04.01.23

בריא יותר

פיצה מרגריטה שאפשר לאכול גם בדיאטה

כיכר אוכל | 01.01.23

באנו לשדרג

פופקורן פיצה: מזל שהכרנו את החטיף הזה

כיכר אוכל | 26.12.22

תוצרת בית

באחריות: מתכון לבצק הפיצה הכי טוב שהכרתם

כיכר אוכל | 13.12.22
ש

בדיקת התאמה בחינם

מחשבון הנחה להסרת משקפיים בלייזר לכל הקופות

כיכר בשיתוף קייר | מקודם
ש

בקונספט PIZZA THEATER

דומינו'ס מהדרין, גם בערב פסח

כיכר בשיתוף דומינוס | מקודם

מה נאכל היום?

פיצה עם ביצה שתמיד רציתם לטעום ולא יצא

כיכר אוכל | 09.02.22

מה אוכלים היום?

פיצה בצק עלים מהירה עם רוטב שמנת פטריות

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 17.01.22

מתכונים לחנוכה

השידוך המושלם: כך תכינו סופגניות פיצה

תומר אומנסקי | עריכה: חיה כהן | 30.11.21
ש

בצל הכלכלה המעורערת

מקצוע תורני מפרנס: כך תהפוך לדיין מומחה

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

מיוחד

זה קינוח? זה מנה ראשונה? זה פיצה ביאנקה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 07.11.21

מה אוכלים היום?

פיצה עם מוצרלה נמסה וסלט מרענן מעל

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.10.21

תוצרת בית

מוכן לאפייה תוך פחות משעה: בצק פיצה מהיר

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 11.08.21

מה אוכלים היום?

פיצה נפוליטנית: קלאסיקה איטלקית מבצק משגע

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 18.07.21
ש

הכרות עמוקה עם המגזר

מחדשים תנור או מקרר לפסח? מצאנו לכם את המחיר המשתלם ביותר

כיכר בשיתוף חשמל הקרן | מקודם

מה אוכלים היום?

פיצות אישיות מבצק פריך - התוספות עליכם

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 12.07.21

מה אוכלים היום?

שבלולי פיצה מהירים וטעימים שגם הילדים יאהבו

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 06.06.21

המאפייה

תוך חצי שעה על שולחנכם: פיצה מבצק ללא שמרים

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.03.21

מה אוכלים היום?

אושר כפול: פיצה עם שוליים ממולאים בגבינה

מלי יהודיוף | עריכה: חיה כהן | 01.02.21
ש

הכרה בלימודי הסמינר

רוצה ללמוד תואר וחוששת מפגיעה באורח החיים? כנסי >>

כיכר בשיתוף אונ' בר אילן | מקודם

מה אוכלים היום?

פיצה ללא התפחה ומטבל חלומי (פיצה אורי, מאחוריכם)

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 18.01.21

מה אוכלים היום?

לכבוד ראש חודש: סמבוסק פיצה מושלם

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 13.01.21