כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לפשטידת פיצה מהירה - רק לערבב ולתנור

קבלו מתכון מעולה לפשטידת פיצה מהירה - רק לערבב ולתנור. כל היתרונות של לחם, פשטידה ופיצה במאפה אחד מושלם שאתם עומדים להכין שוב ושוב כדי לסגור פינה לארוחה משפחתית טעימה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | כיכר השבת | כ"ט בחשוון | 23.11.22
פשטידת פיצה מהירה
פשטידת פיצה מהירה (צילום: Pronina Marina on Shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 3 ביצים גדולות
  • 100 גרם חלב
  • 100 גרם שמן צמחי
  • 55 גרם רוטב עגבניות מוכן לפיצות ופסטות
  • 40 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 300 גרם קמח מנופה (שוקלים לאחר הניפוי)
  • 15 גרם אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 200 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות
  • 30 גרם זיתים שחורים מגולענים
  • 10 עלי בזיליקום גדולים, קרועים גס
  • 3-4 עגבניות שרי, פרוסות
  • אורגנו

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, טורפים קלות את הביצים עם החלב. מוסיפים את השמן ורוטב העגבניות, טורפים לאיחוד ואז מוסיפים את הקמח וממשיכים לטרוף עד לקבלת בלילה סמיכה ובצקית.

2. מוסיפים את המלח ואבקת האפייה ומערבבים היטב בעזרת מרית.

3. מוסיפים את הפרמזן, הזיתים (בשלמותם), קוביות הפטה, עלי הבזיליקום הקרועים ואורגנו לפי הטעם. מערבבים עם מרית לאיחוד.

4. מעבירים את הבלילה לתבנית מלבנית עם שוליים גבוהים, מרופדת בנייר אפייה - גם בתחתית וגם בשוליים. מחליקים את החלק העליון, מסדרים מעל את פרוסות העגבניות וזיתים נוספים, מפזרים אורגנו ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45-50 דקות.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
קישים ופשטידות

תרבות יוון מהסוג הטוב: מאפינס ביצים, ירוקים וגבינה

כיכר אוכל | 11.12.22

מה אוכלים היום?

"פרסופיטה" - פאי בצל וכרישה יווני עם עלי פילו

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 06.11.22

התוספת שתופסת

הכי טובים בפלנטה: מאפינס תרד ופטה

כיכר אוכל | 24.10.22

מה נאכל היום?

משגע: טירופיטה בתבנית - מאפה פילו וגבינות מלוחות

חיה דר | 29.08.22

מה אוכלים היום?

הכי מנחם שיש: גראטן תפוחי אדמה נימוח

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 30.03.22
ש

רבנים, דיינים וטוענים רבניים:

אלו האנשים שמרוויחים משכורת הייטק ממשרה תורנית

כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם

מה אוכלים היום?

הו, הפריכות: גאלט במילוי פטריות וגבינות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 22.02.22

מארחים בחנוכה

מנה אלגנטית ויפה לכל סועד: קיש פטריות אישי

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 30.11.21

מיוחד

לארוחה חורפית חמה ומנחמת: קיש בצל וגבינה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 21.11.21

מה אוכלים היום?

קיש עגבניות וגבינות מהיר וסלט יווני בצד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.09.21
ש

פיתוח ישראלי חדשני

כל אחד יכול להרוויח אלפי שקלים בלי לעשות כלום?

כיכר בשיתוף רייזאפ | מקודם

מה אוכלים היום?

מה אוכלים היום? פשטידת אורז מפנקת לכל המשפחה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 16.06.21

מה אוכלים היום?

גאלט עגבניות: המאפה שלכם לקיץ הקרוב

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 15.06.21

מה אוכלים היום?

ארוחת קיץ מושלמת: קיש עגבניות שרי ומוצרלה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 07.06.21

באנו לשדרג

יקפיץ לכם את ארוחת הערב: קוגל אטריות וגבינות מלוחות

כיכר אוכל | 04.04.21
ש

פריחתו של יישוב

הפיכתה של גבעת זאב - מפרבר לעיר מתפתחת

כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם

מה אוכלים היום?

מצאנו דרך מדהימה ומפתיעה להכין פתיתים

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 25.01.21

מה אוכלים היום?

פשטידת כרובית עם רוטב בשאמל וטופ פריך

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 22.12.20

מה אוכלים היום?

פשטידת פטריות וגבינות קלה ומעולה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 30.11.20

מה אוכלים היום?

כן כן כן: פשטידת תפוחי אדמה והמון גבינה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 15.11.20
ש

מגוון הטבות לתחילת הדרך

צעירים? הכירו את המסלול שיוביל אתכם רחוק

כיכר בשיתוף פאג"י | מקודם

ניצול שאריות

מה עושים עם לחם ישן? פשטידת-שקשוקה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 09.11.20

פשטידת תפוחי אדמה וטונות של גבינה נוטפת

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 23.08.20