ליד הקפה

מתכון של הקונדיטורית חסי סגל לבראוניז טריקולד מושחתים, בקלי קלות

בין הילדים המתרוצצים בבית, הניקיונות לפסח וההכנות לחג, קחו כמה דקות כדי להכין את הבראוניז המטורפים האלו שמכילים שלושה סוגי שוקולד. הם רכים ונימוחים, עם שכבה פריכה מעל ו"שפריץ" של שוקולד לבן נמס במרכז. אם אתם ממש יודעים לחיות, הגישו עם כדור גלידת וניל (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בראוניז טריקולד מושחתים - בקלי קלות (צילום: מתוך הבלוג "Queen of Cake")
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
חלבי

לבראוניז:

  • 200 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר
  • 1/4 כפית מלח (חובה)
  • 4 ביצים, בטמפרטורת החדר
  • 1 כפית מחית וניל או תמצית וניל איכותית (אם אין, ניתן לוותר)
  • 100 גרם (3/4 כוס) קמח לבן, מנופה
  • 2 כפות קקאו, מנופה
  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי

לתוספות:

  • 50 גרם שוקולד חלב, קצוץ
  • 16 קוביות שוקולד לבן

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מניחים בקערה את החמאה והשוקולד המריר וממסים במיקרוגל בכמה פעימות, עד להמסה מלאה וקבלת תערובת מבריקה.

2. מוסיפים את הסוכר, המלח והווניל וטורפים היטב.

3. מוסיפים את הביצים - כל פעם אחת - וטורפים.

4. מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים רק עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה (נזהרים לא לערבב יותר מאיחוד).

5. מוסיפים את שוקולד החלב ומוזגים לתוך תבנית בגודל 20*20 ס"מ המרופדת בנייר אפיה ומשומנת.

6. דוחפים פנימה את קוביות השוקולד הלבן. מכסים ואופים במשך 20-25 דקות.

7. מצננים ופורסים לקוביות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר