ליד הקפה

מתכון לבראוניז קטנים ומהנים ב-40 דקות בלבד

אגדה אורבנית טוענת שמקור הבראוניז נעוץ בטבח ששכח להוסיף אבקת אפייה לעוגת השוקולד שיצר וטוב שכך, כי כולנו הרווחנו. בכל מקרה, אם אתם אוהבים את הבראוניז שלכם רכים ולעיסים במרכז ופריכים בקצוות, אז המתכון הזה הוא בשבילכם. ניתן להוסיף להם אגוזי מלך, פקאנים או שוקולד צ'יפס לקבלת טעם אקסטרה שוקולדי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות סוכר
  • ½1 כוסות קמח לבן מנופה
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כוס שמן
  • 2 כפות קורנפלור
  • 4 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)
  • 1/4 כוס אבקת סוכר
  • 4 כפיות מים

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים קלות תבנית בגודל של כ-22X33 סנטימטרים.

2. מערבבים בקערה את הסוכר, הקמח, הקקאו, המלח ואבקת האפייה. טורפים את השמן, הקורנפלור, הביצים ותמצית הווניל בקערה קטנה. מערבבים את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח; מקפלים פנימה את אגוזי המלך, אם משתמשים. מעבירים לתבנית.

3. אופים עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי, כ-30 דקות.

4. מערבבים את אבקת הסוכר והמים בקערה קטנה כדי ליצור זיגוג ומטפטפים מעל הבראוניז החמים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר