מתכון למוס שוקולד עם פירות יער ופקאן

קינוח שוקולד חלומי ומדהים, כזה שמכינים צ'יק צ'ק כשאין זמן והאורחים מודיעים שהם עוד רגע מגיעים: מתכון מהיר להכנת מוס שוקולד עם פירות יער ופקאן. פרווה לגמרי (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מוס שוקולד עם פירות יער ופקאן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 300 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
  • 2 מיכלי ריץ׳
  • 1/4 כוס מים
  • 4 כפות סוכר
  • 2 כוסות פירות יער קפואים
  • לקישוט: חופן פקאן סיני גרוס

אופן הכנת מוס שוקולד עם פירות יער ופקאן

רגע לפני: מכירים את זה שאין זמן והאורחים מודיעים שהם עוד רגע מגיעים? אז הנה קינוח שוקולד חלומי ומדהים, כזה שמכינים צ'יק צ'ק: מתכון מהיר להכנת מוס שוקולד עם פירות יער ופקאן. והכי חשוב? הוא פרווה לגמרי.

• קוצצים גס את השוקולד וממיסים אותו בשיטת בן מארי - מניחים סיר קטן עם מים מעל אש ומרתיחים את המים. מעל הסיר מניחים קערה ובה השוקולד, ומקפידים שתחתית הקערה לא תיגע במים הרותחים.

• באמצע ההמסה מוסיפים את הסוכר ולקראת הסוף את המים. עד שמתקבל נוזל שוקולדי.

• מקציפים במיקסר את הריץ׳ לקצף יציב.

• מוסיפים את פירות היער בהדרגה לתוך הקצף.

• מאחדים את השוקולד המומס עם הקצף.

• מעבירים לשק זילוף עם צנטר כוכב, ומזלפים לכוסות אישיים. מפזרים מעל פקאן גרוס ומקפיאים עד הארוחה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר