מתכון לשבת פרה: בשר בקר ביין אדום

בשר בקר היא המנה האיכותית ביותר שתוכלו לעלות על שולחן השבת שלכם. המתכון הבא, יסייע לכם לעשות זאת על הצד הטוב ביותר (מתכונים לשבת, אוכל)

צ´ יעקובסון | כיכר השבת |
(אלי אביב)

בשר בקר היא המנה האיכותית ביותר שתוכלו לעלות על שולחן השבת שלכם. המתכון הבא, יסייע לכם לעשות על הצד הטוב ביותר.

החומרים לשמונה מנות:

קילו וחצי חזה בקר או עגל

כף פפריקה מתוקה

חצי כפית בזיליקום לבחירה

כפית מלח

פפריקה חריפה (לפי הטעם)

שלושה בצלים בינוניים פרוסים לעיגולים

שתי שיני שום חצויים

כוס וחצי קטשופ

כוס וחצי יין יבש אדום

כוס וחצי מים

אופן ההכנה:

לחמם את התנור ל-165 מעלות,

לשטוף היטב את הבשר ולהניח בתבנית אפייה

לבזוק על הבשר את התבלינים. לפזר מעל את הבצל והשום

לערבב בנפרד את הקטשופ, היין והמים.

לשפוך את התמהיל על הבשר,

לכסות את התבנית בנייר כסף.

לאפות שלוש שעות בתנור.

בתאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר