טעים ומרשים

פבלובה- הקינוח המושלם לסעודת שבת

נמאס לכם מכל סוגי הקינוחים?- כנראה שפבלובה יענה על מבוקשכם. פבלובה זהו קינוח עם שכבה של מרנג, קצפת ורוטב של פירות יער. קינוח שגם מבוגרים וגם ילדים אוהבים (אוכל, קינוחים)

אוראל בראל | כיכר השבת |
(צילום: אוראל בראל)

פבלובה

המצרכים

4 חלבונים מביצים גודל M

300 גרם סוכר | כוס וחצי (כוס מדידה)

כף שטוחה של קורנפלור

צבע מאכל (לנשיקה בצבעים)

אופן ההכנה

ערבבו בקערת מיקסר חלבונים וסוכר.

הניחו את הקערה מעל סיר שבתוכו מים רותחים (בן מארי) וחממו מעל להבה נמוכה עד להמסת הסוכר תוך כדי ערבוב מתמיד (שלא יהפוך לנו לחביתה), עד שהתערובת חמימה ורוב הסוכר נמס.

הורידו מהאש והעבירו את הקערה למיקסר עם וו הקצפה.

הקציפו כ-10 דקות. הוסיפו דרך מסננת את הקונפלור וקפלו בעדינות פנימה למרנג.

אם אתם רוצים לצבוע את המרנג הוסיפו צבעי מאכל בסוף וערבבו קלות עד לצביעה אחידה.

אפו על תוכנית טורבו כ 3-4 שעות על חום של 80 מעלות עד שהמרנג נשלף בקלות מנייר האפייה.

לרוטב פירות יער

שקית מיקס פירות יער (300 גרם)

3/4 כוס מים מהולים עם כפית קונפלור

מיץ לימון מחצי לימון

כף סוכר

חממו על אש נמוכה תוך כדי בחישה כ-5 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר