מה אוכלים היום?

מתכון לשיפודי חזה עוף פיקנטיים

זהו. החופש לחלוטין כאן, וכדי לחגוג אותו כמו שצריך, הנה מתכון לשיפודי עוף פיקנטיים של מורן פינטו. משרים במרינדה, שולחים למקרר לכמה שעות טובות ו-הופ! למנגל (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם פרפר חזה עוף שלם
  • 4 שיני שום, כתושות
  • 1 כף שטוחה פפריקה חריפה
  • 5 כפות שמן
  • 1/4 כוס כוסברה קצוצה דק
  • 3 בצלים
  • מלח

אופן הכנת שיפודי חזה עוף פיקנטיים:

1. חותכים את חזה העוף ושלושת הבצלים לקוביות בגודל שווה.

2. בקערה, מערבבים את קוביות העוף והבצל, השום הכתוש, הפפריקה, השמן והכוסברה, ומתבלים במלח לפי הטעם.

3. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה לפחות עד 24 שעות - כל המרבה, לגמרי משובח.

4. משפדים על שיפודים את קוביות חזה העוף והבצל לסירוגין.

5. מחממים מעט שמן במחבת פסים על אש בינונית או גריל חשמלי או מנגל פחמים, וצולים את השיפודים עד להזהבה-השחמה טובה. מגישים עם אורז לבן וסלט ירקות טרי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר