פליאו למהדרין

מתכון לפיצה על בסיס כרובית - בריאה יותר ומשמינה פחות

אנחנו אוהבים כרובית ואנחנו אוהבים פיצה. אז החלטנו לאחד ביניהן - ולא, לא סתם לזרוק כמה פרחים כתוספת. מתכון לפיצה על בסיס כרובית - והתוספות גמישות בהחלט (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • לבצק:
  • 1 ראש כרובית, מחולק לפרחים
  • 2 שיני שום
  • 1/3 כוס מוצרלה מגוררת
  • 1/3 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 2 ביצים, טרופות קלות
  • 2 כפות אורגנו טרי קצוץ
  • 1 כף תימין טרי קצוץ
  • מלח ופלפל שחור
  • תוספות:
  • 1/2 כוס <a href="http://www.kikar.co.il/210563.html">רוטב עגבניות</a>
  • 226 גרם מוצרלה, פרוסה
  • 3 כפות בזיליקום טרי קצוץ

אופן הכנת פיצה על בסיס כרובית:

>> מהי תזונת פליאו ו-מתכוני פליאו נוספים

1. מחממים את התנור ל-230 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. במעבד מזון, טוחנים דק את פרחי הכרובית והשום, במשך 2-3 דקות, ומעבירים לקערה גדולה.

3. מוסיפים לקערה את המוצרלה המגוררת, הפרמזן והביצים, ומערבבים לשילוב. מוסיפים את התימין והאורגנו, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומערבבים עד לקבלת עיסת בצק אחידה.

4. מעבירים את הבצק שנוצר לתבנית המוכנה, ויוצרים עיגול בעובי 1 ס"מ. אופים במשך 25-30 דקות, עד שהבצק פריך וזהוב בקצוות. מוציאים מהתנור.

5. מורחים את רוטב העגבניות על הבצק, מניחים פרוסות מוצרלה ומחזירים לתנור למשך 15-20 דקות, עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. מניחים לפיצה לנוח 5 דקות, מפזרים מעל את הבזיליקום, חותכים למשולשים ומגישים מיד.

>> למה להתאמץ אם אפשר להזמין עד הבית את כל מרכיבי המתכון?

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר