באנו לעזור

איך לשדרג לפסטה את הטעם - בלי להוסיף עוד מלח

יש לו אפקט כמו למלח שמרים גבוה כמעט כל מנה, ובעיקר מנות פסטה שגרתיות, מינוס כל הסודיום המיותר שנמצא במלח. באנו לעזור (מדריך, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
המרכיב שיקפיץ גם את הפסטה הבנלית ביותר (צילום: shutterstock)

מאז שהתברר כי אכילת פסטה היא לא עניין נורא כל כך אחרי הכל, הפכנו לנדיבים עם הפסטה שאיכשהו משתלטת על מאזן הארוחות השבועי, בדרך כלל יחד עם רוטב עגבניות בסיסי. תכל'ס, מי צריך יותר מזה?

אז זהו שיש דרך להפוך את גם את הפסטה הבנלית והשגרתית ביותר, לטעימה עוד יותר - ואין צורך להוסיף עוד טיפת מלח.

מה צריך? פסטה מכל סוג - מבושלת, רוטב עגבניות מוכן ופלח לימון.

מה עושים? מניחים בצלחת הגשה מהפסטה המבושלת, יוצקים מעל רוטב עגבניות ולבסוף: סוחטים מעל את הלימון. אין צורך להגזים, מיץ הלימון לא אמור להיקוות בתחתית הצלחת. מערבבים היטב יחד.

אוקיי, עכשיו לפסטה שלי יהיה טעם של לימון? לא! אבל היא ללא ספק תקבל גוון מתוחכם יותר. לימונים משפרים את טעם המנה ממש כמו מלח, מינוס כל הנתרן המיותר. מיץ לימון סחוט טרי מוציא מהעגבניות את החומציות שלהן ומגביר את טעמה של הפסטה, מה שהופך את טעמי המנה למודגשים יותר.

אם החיים מחלקים לכם לימונים, תסחטו אותם על איזה ספגטי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר