מה אוכלים היום?

מתכון לשניצל עוף אפוי בציפוי פירורי לחם ושום

ובכן, נמצאה הדרך המושלמת להפוך את השניצל לבלתי משעמם: לציפוי פירורי הלחם הוספנו שום - טאצ' פינקטי שמשדרג את כל העסק בקלות. תוסיפו סלט טוב ומטבל אהוב וסגרתם את פינת ארוחת הערב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
שניצל עוף אפוי בציפוי פירורי לחם ושום (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 כוס קמח, מנופה
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל שחור טחון
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • 1 ביצה
  • 1 כוס פירורי לחם פנקו
  • 1 כף אבקת שום
  • 2 חזות עוף שלמים (פרפר), מחולקים לשניים, כך שיתקבלו 4 נתחי שניצל
  • 2 כפות מרגרינה בטעם חמאה מומסת

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר כסף משומן.

2. בצלחת בינונית רדודה, מערבבים את הקמח, המלח והפפריקה. בצלחת רדודה נוספת, טורפים את הביצה עם כוס מים. בצלחת שלישית, מערבבים את פירורי הלחם עם אבקת השום.

3. עובדים על שניצל אחד בכל פעם. מצפים את נתח העוף בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי הלחם - ומעבירים לתבנית האפייה.

4. מברישים כל שניצל במרגרינה המומסת, ואופים במשך 40-45 דקות, עד שהשניצלים שחומים-זהובים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר