מתכון לחורף שבא לבקר: שיפודי עוף ובצל

החורף קפץ לביקור וכל מה שצריך כדי לארח אותו כמו שצריך זה כמה מקלות שיפודים, חזה עוף, בצל וניילון נצמד. מתכון מהיר וקל

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: שאטרסטוק )
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גר פרפר חזה עוף שלם
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 כף שטוחה פפריקה חריפה
  • 5 כפות שמן
  • כוסברה קצוצה דק
  • מלח
  • 3 בצלים חתוכים לקוביות גדולות

אופן ההכנה:

אופן ההכנה:

את החזה עוף חותכים לקוביות שוות, מניחים בקערה יחד עם כל החומרים ומערבבים היטב יחד. מכסים בניילון נצמד את הקערה ושומרים במקרר שעה לפחות, עד 24 שעות.

משפדים על שיפוד קוביית חזה עוף קוביית בצל ושוב קוביית חזה עוף ושוב בצל.. כך לאורך השיפוד - מכינים את כולם, מחממים מחבת ומזלפים מעט שמן וצולים עד הזהבה קלה מכל הצדדים.

מגישים עם אורז לבן בצד.

בתאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר