1. מטגנים את הבצל היטב עד לקבלת צבע כהה, מוסיפים את הפטריות והפטרוזיליה ומטגנים במשך 3 דקות נוספות.
2. מוסיפים את העוף ומתבלים.
3. הופכים את העוף כשהעור כלפי מטה ומטגנים אותו עוד 5 דקות. הופכים בחזרה, מוסיפים את האפונה ומים לכיסוי. מביאים לרתיחה במשך 10 דקות, מנמיכים את האש ומבשלים 45 דקות נוספות.
4. פותחים את הסיר ומבשלים עוד כ-15 דקות, עד להצטמצמות והסמכת הרוטב.
ירושלים | 11/05/2022 | 2 |
בשלנית | 14/09/2019 | 1 |