Homemade

ליד המרק: לחמניות שום רכות וממכרות

הן, קטנות, רכות וממכרות - שאין לתאר. כל מה שאתם צריכים זה גבינה טובה בצד או מרק לוהט ואתם מסודרים. וגם: מדריך וידאו עם 10 דרכים לקלוע לחמניות אישיות (מתכונים, אוכל)

זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 500 גר קמח לבן, מנופה
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1/2 1 כוסות מים

לציפוי:

  • 5 כפות שמן זית
  • 10 שיני שום, כתושות
  • חצי צרור שמיר, קצוץ
  • מעט מלח

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, לשים יחד את כל מרכיבי הבצק לעיסה אחידה. מכסים במגבת ומתפיחים במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.

2. קולעים מהבצק לחמניות אישיות בגודל שווה ומסדרים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

3 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור, מערבבים היטב את מרכיבי הציפוי בכלי קטן ומברישים את הלחמניות בתערובת.

4. מחזירים את הלחמניות לאפייה של עוד 20-30 דקות או עד שהן מקבלות גוון זהוב-שחום יפה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
יפה מאוד (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
רבקה
3
כמה לחמניות יוצא מהבצק
לאה
2
אפשר להכין מקמח כוסמין? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מעיין
1
במיוחד השושנה
שרית

אולי גם יעניין אותך:

עוד בלחמים ומאפים: