מבשלות בריא

חלבון מוסיף המון: סלט פרגיות ברוטב ויניגרט הדרים

והשבוע, ב"מבשלות בריא", אינטרפרטציה מעניינת לסלט העוף הרגיל והמוכר: סלט פרגיות. מה יש לנו בו? ירקות צבעוניים ורעננים, קוביות פרגית המתובלות קלות ורוטב מעניין שבעצם "עושה" את כל המנה (מתכונים, אוכל, מבשלות בריא, כיכר TV)

זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
בשרי

לפרגית:

  • 300 גרם פרגיות נקיות, חתוכות לקוביות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית כורכום
  • תרסיס שמן

לפרגית:

  • 5 עלי חסה, שטופים
  • 1 גמבה
  • 1 מלפפון
  • 6 עגבניות שרי
  • 1/2 בצל סגול
  • 1/2 אבוקדו בשל

לרוטב הויניגרט:

  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף חרדל
  • 1 כפית דבש
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 כפית מיץ תפוזים
  • 1/4 כפית מלח

אופן ההכנה:

1. מתחילים בהכנת הפרגיות: בקערה, מערבבים את כל חומרי התיבול ומוסיפים את הפרגיות. מרססים במעט ספריי שמן ואופים בחום של 180 מעלות, כ-20 דקות, עד להזהבה.

2. בינתיים, חותכים את הירקות לרצועות ומניחים בקערת הגשה.

3. בקערה נפרדת, מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב, עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.

4. מרכיבים את המנה: מעל הירקות מניחים את הפרגיות ומעל יוצקים בנדיבות את הרוטב. מגישים חם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
מאמצת את המתכון ,נראה מעולה .
טלי
7
ממש מתאים לי ות הקיץ החמים ההגשה שלך מאד יפה ונעימה תרתי משמע . והמתכון ,ממש מתאים לקיץ ,תודה
רחלי
6
אין עליךךךךךךך מתכונים מהממיםםםם
לילו
5
פשוט אלופה מתכון טעים ומיוחד
ירושלמית
4
נראה מעולההה הדסה את אלופההה
מיכל
3
עושה חשק להכין תודה על המתכון!
מימי
2
המתכון נראה טעים וההגשה נעימה תודה .
טלי
1
זה ממש לא רוטב ויניגרט הן בהכנה בכמויות של המיצרכים והן באופן ההכנה של רוטב ויניגרט שהוא שונה לחלוטין ....😔😔😔
אחת שמבינה

עוד במבשלות בכיכר: