לחסל את שאריות קמח המצה: מתכון לקניידלך נימוחים

מורן פינטו מגישה לכם מתכון שיאפשר לכם "לדלל" את שאריות קמח המצה מפסח, ולהפוך אותם לקניידלך מדהימים • זה כשר, לא פוגע בבעלי חיים והרבה יותר טעים מסושי (אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
קניידלך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה100 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 1/2 כוסות קמח מצה
  • 3 ביצים
  • מלח
  • פלפל שחור/ לבן
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1 בצל לבן קצוץ דק וטוגן עד שקיפות
  • 1/2 כוס שקדים טחונים ( לא חובה)
  • 2 כוסות ציר עוף/ מים רותחים
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים קמח מצה, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שקדים ובצל
מוסיפים את השמן והמים הרותחים ומערבביפ היטב.
מוסיפים את הביצים בערבוב
מניחים מכוסה בצד כשעה לפחות.
צרים כדורים קטנים.
ומבשלים במרק או במים.

להפתעת גוון ניתן אחרי הבישול לסנן ולטגן בשמן עמוק.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר