רוצים להפוך את המנגל למושלם? זו התשובה

השפית מורן פינטו עם מתכון לסלט כרוב וגזר ברוטב אסייתי, מתובל היטב, שעובד מצוין עם כל מה שזרקתם על הגריל החשמלי או המנגל (מתכונים, אוכל)

סלט כרוב וגזר אסייתי (צילום: shuttersrock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כרוב לבן, קצוץ דק
  • 1 כרוב סגול, קצוץ דק
  • 4-5 גזרים, חתוכים לג'וליאנים
  • שומשום שחור
  • שומשום לבן
  • 4 ענפים של בצל ירוק, קצוצים

לרוטב:

  • 1/4 כוס שמן
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפות מרין
  • 1/4 כוס חומץ
  • 1 כף רוטב סויה קיקומן

אופן ההכנה:

בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. מגישים מיד או אחרי 2-3 שעות במקרר.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
מה זה מרין? שוםשום- להשחים?
אביבית

אולי גם יעניין אותך:

עוד בסלטים: