אוכל ומתכונים

זה רק נשמע מורכב: עוגיות ממולאות בקרם שוקולד לבן ובציפוי שוקולדליד הקפהזה רק נשמע מורכב: עוגיות ממולאות בקרם שוקולד לבן ובציפוי שוקולדרק מקריאת רשימת הרכיבים שמהם עשויות העוגיות הללו, תקבלו חשק להכין אותן ולזלול
דג קוד במרינדה של פירות הדר ובזיליקוםמה נאכל היום?דג קוד במרינדה של פירות הדר ובזיליקוםמתכון לדג קוד פשוט, אך מעניין. קליל, אך מזין. לא צריך יותר מזה, סמכו עלינו
לחמניות עננים דלות פחמימות ונטולות גלוטןתוצרת ביתדיאטה לא חייבת להיות סיוט: לחמניות עננים דלות פחמימותלא מסתדרים בלי לחם? גם אנחנו. אבל כמו שאמר לנו פעם איש חכם, לכל דבר יש תחליף
באגט צרפתי פריך מארבעה מרכיבים בלבדהום מיידבאגט צרפתי פריך מארבעה מרכיבים בלבדמשתוקקים לכריך עסיסי של שניצל בבאגט עם סלטים ורטבים עסיסיים? אל תלכו רחוק. יש לנו מתכון לבאגט לא מסובך בכלל. עם ראש פתוח, אתם יכולים לעשות את זה בקלות, בבית (אוכל)
מטבל בצק עוגיות שוקולד צ'יפס שכיף לנשנש עם ביסקוויטיםצ'יט דיימטבל בצק עוגיות שוקולד צ'יפס - שכיף לנשנש עם ביסקוויטיםאנו מכינים בצק עוגיות רק כדי לאכול אותו טרם האפייה. אז למה לא להכין גרסה ידידותית יותר?
משה בתיבה עם רוטב מיונז-חרדל נפלאאיך לשדרג את ה"משה בתיבה" עם רוטב מופלאמתכון לנקניקיה עטופה בבצק עלים או בשמה הידוע "משה בתיבה" ורוטב מיונז-חרדל מעט מתקתק שהולך איתה בול
קדרת עוף עם ירקות שורש ועשבי תיבולמה אוכלים היום?קדרת עוף עם ירקות שורש ועשבי תיבולמתחילים את הבישול על הכיריים ואז משגרים את הסיר לזמן איכות ארוך בתנור. התוצאה? שערורייתי כמה שזה טעים
פסטה ברוטב שמנת בזיליקוםמה אוכלים היום?תקראו לכולם: פסטה ברוטב בזיליקום מוקרםארוחת ערב קלילה ומהירה תוך חצי שעה. בונוס: ניתן להכין את הרוטב 2-3 ימים לפני השימוש
לא צריך סיבה למסיבה: רולדת שוקולד במילוי קרם שמנתליד הקפהלא צריך סיבה למסיבה: רולדת שוקולד במילוי קרם שמנתלמתכון המסורתי הזה לרולדת שוקולד ניתן להתאים באופן אישי את המילוי האהוב עליכם
קציצות הודו עם עשבי תיבול ברוטב ברביקיו וחמוציותמה נאכל היום?קציצות הודו עם עשבי תיבול ברוטב ברביקיו וחמוציותמתכון למנה עיקרית לארוחת צהריים שוברת שגרה: קציצות הודו אפויות עם רוטב חמוץ-מתוק
כרובית שלמה צלויה בתנור בטעם פיקנטיהתוספת שתופסתכרובית שלמה צלויה בתנור בטעם פיקנטיפרחי כרובית קלויים? טעים, אבל משעמם. ראש כרובית שלם, לעומת זאת, זה משהו אחר
פירה תפוחי אדמה עם שום ופרמזןבאנו לשדרג2 רכיבים שאתם חייבים להוסיף לפירה שלכםאמנם הם הופכים את הפירה לחלבי, אך הוא יהיה אורח של כבוד בכל ארוחה שאינה בשרית ורוצה לחרוג קצת מהשגרה
עוגת בננות עסיסיתליד הקפהליד הקפה: עוגת בננות עסיסית ורכה במיוחדאם אשכול הבננות שבסלסילת הפירות שלכם מתחיל להראות סימני גסיסה, זו בדיוק הדרך להציל אותן
חזה עוף בתיבול פיקנטימה אוכלים היום?איך מכינים ארוחת צהריים מראש לכל יום בשבוע?מתכון לחזה עוף בתיבול פיקנטי - ארוחת צהריים מושלמת שתוכלו להכין פעם אחת, לשמור במקרר ולקחת כל יום לעבודה
נגיסי עוף ברוטב אסייתי מתקתק ופיקנטימה אוכלים היום?נגיסי עוף ברוטב אסייתי מתקתק ופיקנטיביסים קטנים אך מלאים בטעם עשיר וארומטי מהמזרח הרחוק שמתקתקים תוך פחות מחצי שעה והכי טעים להגיש לצד אורז
פודינג שוקולד ענק וחםפודינג שוקולד ענק וחם שמגישים עם גלידה קרהקינוח שוקולדי גדול שאופים בתנור ומגישים חם עם כדורי גלידה קרה. קדימה, קחו כפית והתחילו בחיסול ממוקד
בריוש במילוי אגוזי פקאן וקינמוןבוקר טובטעם של חורף: בריוש במילוי אגוזי פקאן וקינמוןמאפה שמרים רך ומנחם עם מילוי מפנק במיוחד שטעים לחמם קלות רגע לפני הביס ולהתמלא באנרגיה מתוקה
פסטה ריגטוני ברוטב אדום מוקרםמה אוכלים היום?אקסטרה פסטה: ריגטוני ברוטב אדום מוקרםצינורות פסטה שמנמנים וגדולים מהרגיל שהרוטב האדום עוטף אותם בדיוק מושלם
פרגיות ברוטב עשבי תיבולמה אוכלים היום?פרגיות ברוטב עשבי תיבול רענן תוך חצי שעהארוחה משפחתית שמתקתקים במהירות ומצמידים לה כל תוספת אהובה - ירקות שעשויים בכל דרך או סלט רענן
פלפלי צ'ילי כבושיםתוצרת ביתהרכיב היחיד שלא ידעתם שחסר במקרר שלכםובכן, מדובר בפלפלי צ'ילי כבושים עזי טעם ומאתגרי חך שישדרגו בקלות כל כריך או סלט רענן
מרק קישואים מוקרם וסמיךמה אוכלים היום?מרק קישואים מוקרם וסמיך שכולם יאהבולמרק הזה יש פרצוף מושחת, אך למעשה הבשרניות של הקישואים מאפשרת לנו לקזז בכמויות השומן הפחות בריא
פסטה ברוטב שמנתמה אוכלים היום?פסטה ברוטב שמנת שכל אחד צריך לדעת להכיןהפסטה והרוטב מתבשלים בו זמנית בשני סירים ותוך 30 דקות תעמוד על שולחנכם מנת מופת קלה וטעימה
בצל סגול כבוש תוצרת ביתתוצרת ביתתוספת מתוחכמת לסנדוויץ': בצל סגול כבושתוספת כיפית ומתוחכמת לסנדוויץ' או לכל ארוחה כמעט בטעם עמוק של בצלים, ארומה חמוצה-חריפה וצבע מהפנט
סלסת עגבניות חריפהכך מתקתקים סלסת עגבניות ב-10 דקות או פחותנתון א': קל נורא להכין את סלסת העגבניות הזו. נתון ב': היא פשוט מושלמת עם כל מנה. תוצאה: אנחנו מכינים אותה שוב ושוב
טאקו מקסיקני. טורטיה במילוי בשר ושעועיתמה אוכלים היום?טאקו מקסיקני במילוי בשר ושעועיתהשפית מורן פינטו עם מנה קלה להכנה וטעימה בטירוף שתשלח אתכם לסייסטה מענגת - אז קחו את זה בחשבון!
כנפיים עסיסיות במרינדהמה אוכלים היום?להשרות ולתנור: כנפיים עסיסיות במרינדהככה אנחנו אוהבים את הארוחות שלנו: לארגן מרינדה ממרכיבים פשוטים, להשרות בה את העופות ומשם לתנור
מתכוני גולשים
פסטה הום מיידהום מיידכך תכינו בעצמכם פסטה טריה בבית (ללא מכונה)אנחנו מעדיפים להכין את האוכל שלנו בעצמנו, כך שיהיה כמה שיותר מפוקח, סטרילי וטבעי
ספגטי אלה פוטנסקה  מה אוכלים היום?ריח של איטליה: ספגטי אלה פוטנסקה  מתכון לספגטי אלה פוטנסקה: איטליה בצלחת תוך 30 דקות, כשכולם רעבים ולאף אחד אין כוח לעבוד קשה על ארוחת מופת
פיצה על בסיס פטריהארוחה מהירהכשהתוספת הופכת לדבר האמיתי: פטריית פיצהמתכון לפיצה שהבסיס שלה הוא פטריית פורטבלו ענקית. ארוחה טעימה ומהירת הכנה ללא התעסקות מיותרת עם בצק
פשטידת תפו"א בסירמה אוכלים היום?מעקודה: פשטידת תפו"א בסיר, של אושרית אברג'יללפשטידת תפו"א המרוקאית הזו יש שקוראים מעקודה / מחמאר והיא יוצאת גבוהה ואוורירית
Memphis ירושלים: הכי טעים, עכשיו גם הכי כשרMemphis ירושלים: הכי טעים, עכשיו גם הכי כשררשת המבורגר הפרמיום הכשר והטעים בישראל של אורי מלמד, חוגגת מיתוג חדש וכשרות 'עוד יותר מהודרת' בסניף הירושלמי (אוכל)
עולם אחר של אירועים. רג'ינה.לא רק מסעדהעל חוויית אירועי גורמה מהדרין בלב תל אביבאולם אירועים מתאים, שיש בו גם אוכל ברמה גבוהה וגם מספיק מקום להכיל את כולם. מסעדת רג'ינה: גורמה בכשרות מהדרין עם כל היתרונות של מסעדה (אוכל, שיווקי)
קרוסטיני עם עגבניות וגבינה מלוחההגרסה האלגנטית לטוסט: קרוסטיני עגבניותבאיטלקית, המילה הקסומה "קרוסטיני" היא למעשה "לחם יבש". כי במטבח עשיר כל כך, גם לחם יבש זה מעדן מופלא
דייסה נורווגית של אורז בחלב עם קינמון וחמוציותהארוחה החשובה ביוםדייסת אורז בחלב עם קינמון וחמוציותעם הדייסה הזו שמגיעה אלינו מנורווגיה, גם אתם תהפכו לטיפוסים של בוקר, האמינו לנו
כבד קצוץ מושלםלכבוד שבתאחת ולתמיד: כך מכינים כבד קצוץ מושלםהמנה שמגיעה מהמטבח האשכנזי הפכה לקלאסיקה בכור ההיתוך הישראלי וכל אחד צריך לדעת להכין כבד קצוץ ראוי
עוף צלוי עם חצילים קלויים ברוטב עגבניות וזיתיםלכבוד שבתעוף צלוי בנוסח בלקני עם חצילים קלוייםעיקרית נהדרת לשולחן השבת מהמטבח הבלקני - שם כולל לכל הארצות השוכנות בסמוך לים השחור ובהן טורקיה ויוון
קציצות עוף ברוטב סלרי ויין לבןלא רק במרק: קציצות עוף ברוטב סלרי ויין לבןמלבד העובדה שהוא דייר של קבע בכל מתכון למרק, הסלרי יכול לבקר בתבשילים נוספים שלכם - ולעשות להם רק טוב
אצבעות שניצל בציפוי קורנפלקס פיקנטימה אוכלים היום?אצבעות שניצל בציפוי קורנפלקס פיקנטירצועות עוף עטופות בציפוי פריך ומתפצפץ זה בדיוק מה שאתם צריכים כדי לתקתק עיקרית תוך חצי שעה
לחם פרנה מרוקאילחם פרנה מסורתי של השפית מורן פינטוגם אם אין לכם סבתא מרוקאית וזיכרונות נוסטלגיים מהפרנה המדהימה שלה, תמיד תוכלו להיות הסבתא הזאת בעצמכם
מקלות גבינהליד המרקמקלות גבינה פריכים מבחוץ ורכים מבפנים2 סוגי גבינה ובצק עלים מופשר - זה כל מה שאתם צריכים בשביל המקלות הנהדרים האלה
סלט קוסקוס קרסלט קוסקוס קר עם דלורית צלויה וגבינת פטהלרוב הוא משודך למנות חמות, אך הנה דרך טעימה לא פחות להשתמש בו: הקוסקוס עומד להיות הכוכב החדש בסלט שלכם
צנוניות כבושות תוצרת ביתתוצרת ביתצנוניות כבושות תוצרת בית בקלי קלותמתכון לצנוניות כבושות תוצרת בית - תוספת שתקפיץ כל מנה עם טעם שמצליח להתאזן בדיוק בין מתיקות לחמצמצות נפלאה
איך לאחסן פטרוזיליה שתשאר טריה חודשיםאיך לאחסן פטרוזיליה שתשאר טריה חודשיםרוב המתכונים דורשים להשתמש בכמה ענפים בודדים של פטרוזיליה ומשאירים אתכם עם חבורה שלמה של זרדים, שרק מחכה שמישהו יגאל אותה מהחלק האחורי של המקרר. לא עוד, חברים (אוכל, באנו לעזור)
אתם לא חייבים לקלף ג'ינג'ר וזו הסיבהאתם לא חייבים לקלף ג'ינג'ר וזו הסיבהקילוף זנגביל הוא מייגע וצורך זמן, שלא לדבר על הסיכון של חיתוך האצבע שלכם, אם אינכם עושים זאת נכון. אבל מתי התחלנו לקלף זנגביל מלכתחילה? מי אמר שאי אפשר אחרת? (אוכל, באנו לעזור)
אבוקדו אפוי בציפוי פריךבאנו לשדרגאבוקדו עם קראסט פריך שהולך עם כל דברכתוספת מדליקה לעיקרית, כנשנוש חצות מהיר לצד מגוון מטבלים, כמרכיב מיוחד לסלט - קבלו גרסה בריאה יותר
אף אחד לא יחשוד שהיין עלה רק 40 שקליםבאנו לעזוראיך לגרום ליין זול להרגיש כמו בקבוק ב-400 שקל30 שניות ומכשיר שיש לכל אחד במטבח יכולים לגרום לבקבוק ב-40 שקלים להרגיש כמו זה השמור להזדמנויות מיוחדות
מתכון לעוף בטנזיה של אושרית אברג'ילמתכון לעוף בטנזיה של אושרית אברג'יללאלו מביניכם שטרם הספיקו להכיר: טנזיה הוא מאכל המזוהה עם המטבח המרוקאי המורכב בעיקרו מפירות יבשים, אגוזים ואורז, בשלל גרסאות ואין כמו שילוב של עוף מלוח עם רוטב מתקתק. חלום (אוכל)
אבי לוי עם רמי לויטעמים של שבתמטבח כיכר: אבי לוי מארח את רמי לויאיש העסקים רמי לוי מתארח במטבח "כיכר השבת" ומכין יחד עם השף אבי לוי צלי כתף, ארטישוק ירושלמי וסויה עם טחינה ירוקה ופחזניות ממולאות בקרם פטיסייר • צפו (מטבח כיכר, כיכר אוכל)
פודינג שוקולד עם קצפת ואגוזים - פרווהספיישל פוריםעוד לא סגורים על קינוח לסעודה? קחו את זהמתכון לפודינג שוקולד עם קצפת ואגוזים - פרווה לגמרי שכולל מרכיב אחד מפתיע במיוחד שמשדרג את כל העסק הזה ל"בריא הרבה יותר". קינוח מתוק ומהיר הכנה (מתכונים לפורים)
צלי כתף ביין לבן לצד ריבת בצל בניחוח וניל וקינמוןפורים עם השפיתצלי כתף ביין לבן לצד ריבת בצל בניחוח וניל וקינמוןמורן פינטו עם מנת בשר עשירה ומרשימה לסעודת הפורים: צולים בתנור את הבשר, עטוף ביין לבן, ומגישים אותו כשמעליו ריבת בצל מתקתקה בניחוח וניל וקינמון (מתכונים לפורים)
פילה סלמון אפוי במרינדת הדרים ורוזמריןפסח כשר וטעיםפילה סלמון אפוי במרינדת הדרים ורוזמריןמנה חגיגית שמכינים בתבנית אחת ואם אתם זריזים כמו אבותינו במצרים, תוך 20 דקות אתם אחרי הכל (מתכונים לפסח)
פרגיות ממולאות בבשרפסח כשר וטעיםכמה פשוט, ככה מרשים: פרגיות ממולאות בבשרבלוגרית האוכל והצלמת אושרית אברג'יל עם מתכון לפרגיות ממולאות בבשר (מתכונים לפסח, אוכל)
כיכר אוכל
המומלצים