שערי מט"ח:4.20  $3.63  
יום ב', י"ב בשבט תשפ"א   25.01.21 חדשות חרדים

אוכל ומתכונים

חטיף אנרגיה ביתיתוצרת בית3 רכיבים בלבד, ללא אפייה: חטיף אנרגיה ביתיחטיפי אנרגיה הם לא עסק זול, אז למה לקנות אם אפשר להכין בבית חטיף מתוק ומלא בריאות, בקלות קלות?
מאפה בריוש כרוך מהיר הכנה במילוי מסקרפונה ופירותהמאפייהלא תאמינו כמה קל להכין את המאפה היפה הזהבמקור, בצק בריוש כרוך דורש המון עבודה וקיפולים, אבל אנחנו אוהבים תהילה ללא מאמץ, אז הנה קיצור דרך נפלא
רוגלך שוקולד מושלמיםהמאפייה"קרואסון שוקולד יהודי": רוגלאך מושלמיםאם גדול עליכם להכין קרואסון בבית, לכו על הגרסה היהודית: מורן פינטו עם מתכון לרוגלך שוקולד מושלמים שיתחסלו ברגע
פנקייק בננהמה אוכלים היום?פנקייקס בננה שמנמנים במתיקות עדינהמורן פינטו עם מתכון פשוט וקל לפנקייקים נהדרים לארוחת בוקר מפנקת או לבראנץ' משפחתי חורפי שכולם יאהבו
קובה אורז מטוגנת במילוי בשרניצול שאריותכך תהפכו את האורז של אתמול לקובה בשר נפלאכשנשאר לנו אורז, אנחנו פשוט אוכלים אותו למחרת. כשלמורן פינטו נשאר אורז, היא מכינה ממנו קובה בשר עסיסית בטירוף
פיצה ללא התפחה ומטבל חלומימה אוכלים היום?פיצה ללא התפחה ומטבל חלומי (פיצה אורי, מאחוריכם)רחמו על השליחים בגשם ופשוט הכינו את הפיצה שלכם בבית - זה לא כל כך מסובך וגם יספק לכם תעסוקה מרתקת בסגר
פסטה ברוטב שמנת עגבניות עם וודקהמה אוכלים היום?פסטה א-לה וודקה ברוטב שמנת עגבניות משגעכשאנחנו רוצים להרגיש שפים מדופלמים לרגע, אנחנו מוסיפים וודקה לרוטב של הפסטה. לא תאמינו מה זה עושה
מרק כתום קטיפתי מחמם ומנחםמה אוכלים היום?בול בזמן: מרק כתום קטיפתי מחמם ומנחםמלי יהודיוף עם מתכון למרק כתום קטיפתי ומנחם שמורכב ממגוון ירקות כתומים והתוצאה משביעה, מזינה וסופר טעימה
לחמניות בציפוי גרעינים, שומשום ושיבולת שועלתוצרת ביתלחמניות בציפוי קריספי מופלא של מלי יהודיוףדמיינו את הביס: התפצחות קראנצ'ית של גרעינים, שומשום ושיבולת שועל ובפנים מתגלה לחמנייה רכה כמו ענן. וואו
ציר עוף - בסיס למרקים ותבשילי קדרהכל אחד יכוללא מתעצלים: לקראת הסערה אנחנו מכינים ציר עוףהשבוע עומד להיות סוער במיוחד וזה בדיוק הזמן לנצל את הסגר כדי להעמיד ציר עוף שיעניק למרקים שלכם טעם מופלא
לביבות בטטה לצד מטבל שום-שמירמה אוכלים היום?לביבות בטטה לצד מטבל שום-שמיר מעולההידעתם? אמריקאים קוראים לבטטה "יאמ", ותכלס, השם הזה פשוט מדויק. היאמיז האלה עובדות מדהים בכל וריאציה
סלט ברוקולי עם עגבניות שרי ופטריותלכבוד שבתסלט לשבת: ברוקולי עם עגבניות שרי ופטריותמי אמר שסלט ירקות חייב להיות מלפפון ועגבנייה? השבת הזו מורן פינטו מגוונת עם ברוקולי, שרי, פטריות ו...שקדים
עוגת שמרים שוקולד מושלמת של מלי יהודיוףליד הקפהעוגת שמרים שוקולד מושלמת של מלי יהודיוףהתוצאה: 4 עוגות שמרים תפוחות, פריכות מבחוץ ורכות מבפנים עם מילוי שוקולדי מפנק שאי אפשר להפסיק ליישר
לביבות גבינה מלוחות עם תירס, זיתים או בצל ירוקמה אוכלים היום?כעיקרית או תוספת: לביבות גבינה מלוחותהן יכולות להיות מרכז הארוחה, לצד סלט ירקות או ללוות עיקריות "כבדות" יותר, כמו פסטה או מרקים
סמבוסק פיצה מושלםמה אוכלים היום?לכבוד ראש חודש: סמבוסק פיצה מושלםמחפשים דרך לפנק את המשפחה לראש חודש ועל הדרך להרים קצת לסגר הזה? מורן פינטו מארגנת אתכם
לימונים כבושיםתוצרת ביתלימונדה? לא: היום מכינים לימונים כבושיםלימונדה היא ממש לא ברירת המחדל כשזה מגיע ללימונים. מה כן? לכבוש אותם כמובן - והתוצאה מושלמת
פלפלים ממולאים באורז עם רוטב עגבניותמה אוכלים היום?כך תכינו ממולאים מדהימים כמו מקצועניםאין כמו סיר של ממולאים עסיסיים ברוטב חם כדי לעטוף את הבית בארומה נוסטלגית מתוקה ששווה כל דקת עבודה
קלה ופשוטה להכנה.שקשוקת טונה חורפית בדיוק לימי הסגרבחורף, אנחנו זקוקים יותר מתמיד, לארוחות חמות ומזינות. טונה סטארקיסט מהווה בסיס נפלא לארוחה חמה, משביעה ומלאה בערכים תזונתיים (מתכונים, מקודם)
רוטב ויניגרט קלאסי שישדרג כל סלטלמה לקנות אם אפשר להכין בבית ויניגרט מעולה?רוטב במרקם סמיך וטעם חמצמץ מרענן שמגיע מהמטבח הצרפתי. מיועד לתיבול סלט חסה, כרובית צלויה וסלטים ירוקים
קוגל קרטופלך: קוגל תפוחי אדמה פשוט וטעיםלכבוד שבתקוגל קרטופלך: קוגל תפוחי אדמה פשוט וטעיםכל אחד צריך לדעת להכין קוגל ראוי, כזה שבא מושלם ליד הצ'ולנט או בפרוסות עסיסיות עם חמוצים בצד
קינוח קרם לימון מקושט בפירות טרייםלכבוד שבתקינוח קרם לימון מהיר מקושט בפירות טרייםלא סגורים על הקינוח שתגישו השבת? מורן פינטו סוגרת לכם פינה: מתכון לקרם לימון מקושט בפירות טריים - חלבי או פרווה
שוקי טלה עסיסיים ופריכים צלויים בתנורלכבוד שבתשוקי טלה עסיסיים ופריכים ב-15 דקות הכנהככה אנחנו אוהבים את העיקריות שלנו: חגיגה לעיניים ולפה שתגרום לכולם לחשוב שעבדנו קשה, אבל תכלס? ממש לא
כנפיים עם ציפוי קריספי ורוטב מדהים לטבילהמה אוכלים היום?כנפיים עם ציפוי פריך ורוטב מדהים לטבילהאמנם הכנפיים מהוות את המנה העיקרית, אבל בינינו? הרוטב המושלם הזה יגנוב את ההצגה ואתם תכינו אותו שוב ושוב!
ריבת עגבניות שרי מתקתקה עם נגיעות לימוןריבת עגבניות שרי מתקתקה עם נגיעות לימוןחורף הוא זמן מצוין לריבות ועם רצון טוב, כל ירק יכול להפוך לריבה מדהימה - ממש כמו ריבת עגבניות השרי הזו
קציצות קיפוד עם אורז ובשר שכולם יאהבומה אוכלים היום?קציצות קיפוד מדליקות וטעימות שכולם יאהבומורן פינטו עם מתכון לקציצות בשר עם אורז שנותן להן מראה "קיפודי" מדליק - ואין ילד שיסרב לאכול אותן
עוגיות שיבולת שועל ושוקולדבוקר טובלבוקר טוב: עוגיות קוואקר מתוקות ב-30 דקותאגב "קוואקר" זה בכלל שם של מותג שיבולת שועל אמריקאי שהפך בישראל לשם גנרי לשיבולת שועל
מתכוני גולשים
פסטה מוקרמתמה אוכלים היום?פסטה מוקרמת וטעימה בגרסה בריאה יותררוטב קרמי עשיר שמבוסס על קוטג' וחלב דלי שומן, אך התוצאה עדיין מעולה - לילדים ומבוגרים כאחד
פסטה מוקרמת ברוטב שמנת טבעונימה אוכלים היום?פסטה מוקרמת ברוטב שמנת - פרווה לגמריאז מה הסוד אתם שואלים? ובכן, מדובר ברוטב שמנת טבעוני על בסיס קשיו וחלב שקדים שמפנק ומנחם בדיוק כמו המקור
פשטידת כרובית עם רוטב בשמל וטופ פריךמה אוכלים היום?פשטידת כרובית עם רוטב בשאמל וטופ פריך"רוטב בשאמל" זה שם מפוצץ כשבסך הכל מדובר ברוטב חלבי סמיך שהופך את הפשטידה למוקרמת ועסיסית
פשטידת פטריות וגבינותמה אוכלים היום?פשטידת פטריות וגבינות קלה ומעולההפשטידה הזו טובה כל כך כיוון שהמרקם שלה אינו דחוס ויבש, אלא רוטט ולח, וכל מה שנדרש מכם זה לנעוץ כף ולחסל אותה
אין שמחה אלא בבשר ויין - שהחיינו מסעדת רודריגז חוזרת ובגדול.אין שמחה אלא בבשר ויין - שהחיינו מסעדת רודריגז חוזרת ובגדול.לאחר תקופה מאתגרת, מסעדת רודריגז שמחה לבשר על חזרה מבורכת עם השף אלי מנחם, שחוזר עם התפריט הידוע, הבשרים העסיסיים ותפריט קיציי ושמח במיוחד (מסעדות, מקודם)
אירועים מפוארים בכשרות מהודרת ולפי כל הכללים!מסעדת 'אנטריקוט':אירועים מפוארים בכשרות מהודרת ולפי כל הכללים!מסעדת אנטריקוט חוזרת לשגרה ומזמינה את תושבי ירושלים ליהנות מתפריט טעים ואיכותי. לדברי השף הראשי: "זה הזמן לקיים את האירועים שלכם בפאר והדר שיותירו אצל האורחים טעם שלא יישכח" (מסעדות, מקודם)
פרנץ' טוסטניצול שאריותמה עושים עם חלה משבת? פרנץ' טוסט מפונפןעם יד על הלב, הלחם הכי טוב לפרנץ' טוסט עסיסי זה חלה, והמתכון הבא לוקח את כל העסק העסיסי הזה צעד קדימה
גרנולה פקאן עם מייפל ומלא גרעיניםבוקר טובגרנולה פקאן עם סירופ מייפל ומלא גרעיניםדמיינו צ'אנקים של אגוזי פקאן עטופים במייפל דביק ומתוק, נגיעה של קינמון והמון גרעיני דלעת וחמנייה מתפצחים
עוף שלם צלוי על מצע בטטות ופירות הדרלכבוד שבתהכי קל, הכי מרשים: עוף שלם צלוי עם בטטותככה אנחנו אוהבים את העיקריות שלנו בשולחן השבת: לוקח אפס מאמץ להכין אותן והן קוצרות מחמאות על יופי וטעם
גולאש בשר וירקות שורש עם יין אדוםלכבוד שבתאם אין חמין נאכל גולאש עם ירקות שורש וייןהתבשיל ההונגרי הטעים הזה מצוין לשבתות חורף קרירות וסופר קל להכנה. מגישים לצד אורז לבן או קוסקוס
עוף מטוגן - פרייד צ'יקן כמו בנאשווילמה אוכלים היום?מוכנים לזה? פרייד צ'יקן עסיסי כמו בנאשווילנאשוויל בירת טנסי שבדרום ארצות הברית היא מדינה שמפורסמת בתרומתה החשובה למוזיקה - ובעוף המופלא הזה
תבשיל שעועית מהיר ברוטב עגבניות צלויותמה אוכלים היום?תבשיל שעועית מהיר ברוטב עגבניות צלויותכמה מהיר? תוך 30 דקות תעמוד על שולחנכם מנה עשירה בטעם עם צבע עז ויפה - שכל מה שצריך לידה זה לחם טוב
צ'יפס תפוחי עץ בתיבול קינמוןהנשנוש האולטימטיבי: חטיף פריך ולעיס בו זמניתמתכון לצ'יפס תפוחי עץ בתיבול קינמון - חטיף חורפי ממכר בזכות הטעם המתקתק והמרקם המושלם שפשוט כיף לנשנש
ארטיק מגנום ביתי מפנקמתוק כשקר לי: ארטיק מגנום ביתי מושלםארטיק מגנום ביתי מתוק ומנחם עם מגוון תוספות וקישוטים, שאין כמו לתת לו ביס ולהתענג על ההתפצחות המפנקת
פסטו אבוקדו עם עשבי תיבול ואגוזים"פסטו" אבוקדו עם עשבי תיבול ואגוזיםתערובת ירוקה וסמיכה שמאחדת בין אבוקדו נימוח לעשבי תיבול רעננים ותיבול נהדר. התוצאה: רוטב גמיש
קונפי קלמנטינות מתקתק וממכרמעדנייה ביתיתהקלמנטינות עומדות להתקלקל? הכינו קונפי!קונפי זאת שיטת בישול צרפתית שעושה נפלאות לפירות וירקות ודרך מעולה לנצל אותם במקום לזרוק לפח, חלילה
שפית: הכלי היחיד שצריך להחליף כל שנהשפית: הכלי היחיד שצריך להחליף כל שנהמחבת איכותית או תבניות רב פעמיות יכולות להחזיק מעמד לנצח, אך יש כלים שזקוקים להחלפה בתדירות גבוהה. לפני שאתם מסתערים על ארונות המטבח, התחילו בקטן (אוכל, באנו לעזור)
מבחר מוצרי מטעם חפץ חייםיש מטעם? יש סעודה מושלמת!מותג הבשרים 'מטעם חפץ חיים' הוא מותג בשרים משפחתי אשר נוסד לפני כ- 100 שנה בארה"ב וכיום מייצר בארץ מעדני בשר המשתבחים מדור לדור עם סודות המקצוע המשפחתיים (אוכל ומסעדות, מקודם)
ברד תותים או אבטיח מתובל בבזיליקוםלארח בכיףברד תות או אבטיח עם יין מבעבע ובזיליקוםכן, פירות ועשבי תיבול יכולים ללכת נהדר ביחד, בעיקר כשמדובר בבזיליקום מרענן, פרי מתוק במיוחד ויין מבעבע
סלאשי. ברד מלפפון ומלון עם יין לבן ודבשלארח בכיףסלאשי: ברד מלפפון ומלון עם יין לבן ודבשאל תספרו לאורחים מה יש בפנים. פשוט תגישו את הכוסות וחייכו במסתוריות. הם לא יחלמו שיש מלפפון בקינוח שלהם
מתכון לעוף בטנזיה של אושרית אברג'ילמתכון לעוף בטנזיה של אושרית אברג'יללאלו מביניכם שטרם הספיקו להכיר: טנזיה הוא מאכל המזוהה עם המטבח המרוקאי המורכב בעיקרו מפירות יבשים, אגוזים ואורז, בשלל גרסאות ואין כמו שילוב של עוף מלוח עם רוטב מתקתק. חלום (אוכל)
אבי לוי עם רמי לויטעמים של שבתמטבח כיכר: אבי לוי מארח את רמי לויאיש העסקים רמי לוי מתארח במטבח "כיכר השבת" ומכין יחד עם השף אבי לוי צלי כתף, ארטישוק ירושלמי וסויה עם טחינה ירוקה ופחזניות ממולאות בקרם פטיסייר • צפו (מטבח כיכר, כיכר אוכל)
פודינג שוקולד עם קצפת ואגוזים - פרווהספיישל פוריםעוד לא סגורים על קינוח לסעודה? קחו את זהמתכון לפודינג שוקולד עם קצפת ואגוזים - פרווה לגמרי שכולל מרכיב אחד מפתיע במיוחד שמשדרג את כל העסק הזה ל"בריא הרבה יותר". קינוח מתוק ומהיר הכנה (מתכונים לפורים)
צלי כתף ביין לבן לצד ריבת בצל בניחוח וניל וקינמוןפורים עם השפיתצלי כתף ביין לבן לצד ריבת בצל בניחוח וניל וקינמוןמורן פינטו עם מנת בשר עשירה ומרשימה לסעודת הפורים: צולים בתנור את הבשר, עטוף ביין לבן, ומגישים אותו כשמעליו ריבת בצל מתקתקה בניחוח וניל וקינמון (מתכונים לפורים)
גפילטע פיש ביתי כשר לפסחכשר לפסחגפילטע פיש ביתי שכל אחד צריך לדעת להכיןקבלו את הגרסה של מורן פינטו למנת הפתיחה הקלאסית שכל בית יהודי מכיר: גפילטע פיש טעים ופשוט להכנה
מוקפץ עוף כשר לפסחמה אוכלים היום?מוקפץ עוף אסייתי בגרסת פסח טעימה במיוחדמורן פינטו עם מתכון למוקפץ עוף טעים שעשוי מרכיבים מפתיעים ויגוון לכם את ארוחות החג המשפחתיות
כיכר אוכל
המומלצים