מרק  משה ליאון..  משה ליאון..  נאום ההפסד

אוכל ומתכונים

סלקעכשיו העונה: 10 הוכחות שאתם צריכים סלק בצלחתירק שורש בגוון עז עם גמישות נפלאה שהופכת אותו לכוכב במגוון רחב של מנות טעימות (מתכונים, אוכל)
בנופי קובלרבנופי קובלר: קינוח אנגלי מלכותי בגרסה אישיתיש כאן קרמל מתוק, בננות רכות, קצפת אוורירית ופירורי ביסקוויטים פריכים, ומה שמתאים לבני אצולה, לחלוטין מתאים גם לנו
הכתום הכתום הזהג'ינג'י קַלַבַּסַה: 6 דברים שאפשר להכין עם דלעתאם הצלחתם להבין את שתי המילים הראשונות בכותרת, אנחנו מהמרים שככל הנראה הגיל שלכם נע בין 30 ל-50. בינתיים, יש כאן 6 מנות שוות עם הכתום הכתום הזה (אוכל)
סלט עדשים ירוקותלכבוד שבתסלט עדשים ירוקות שהולך מצוין עם הדג של שבתאבל לגמרי נסלח לכם אם תכינו אותו ביום חול (מתכונים לשבת, אוכל)
נגיסי כרובית שהילדים יאהבובאנו לשדרגתנו ביס: נגיסי עוף פיקנטיים ופרווה לגמריאו: איך לגרום לילדים לאכול ירקות - ולאהוב את זה. כרובית בציפוי פיקנטי שהמרקם הבשרני שלה מרגיש כמו הדבר האמיתי. בונוס: אפשר לטבול את כל הטוב הזה בגבינה! (אוכל)
קציצות עוף נימוחות ופריכןתמה אוכלים היום?ליד המרק: קציצות עוף נימוחות ופריכותקציצות שזוללים ישר מהמחבת וטעים להגיש ליד מרק לוהט ביום קר. בונוס: הן מנצלות היטב שאריות חזה עוף (מתכונים)
לא ככה!!באנו לעזורמסתבר שחיים שלמים אנחנו מגרדים גבינה לא נכוןאנחנו אולי לא מבינים באופנה, אבל כשזה מגיע לאוכל - ואם להיות ספציפיים: לגבינה - היינו בטוחים שאנחנו שולטים בחומר
פנקייקס אקסטרה אוורירייםבאנו לעזורטריק מנצח לפנקייקס אקסטרה אוורירייםאם חביתיות - יאפ, כך אומרים פנקייקים בעברית תקינה - פותחות לכם את הבוקר, הנה דרך מעולה לשדרג אותן
עוף ותפוחי אדמה בתנור עם רוטב פירי פירימה אוכלים היום?עוף ותפוחי אדמה בתנור עם רוטב פירי פירילרוטב האדום הזה יש שם חמוד, אבל שם זה נגמר. בערך. מדובר ברוטב מאתגר, פיקנטי וממכר שעוטף את העוף
בשר צלוי בתנור עם ברוקולימה אוכלים היום?תוך 15 דקות על שולחנכם: בשר וברוקולי בתנורארוחה משפחתית בגרסה בריאה יותר לאחת המנות הקלאסיות בסין עם נתח בשר מעולה שככל הנראה אתם לא מכירים
עוגיות שוקולד צ'יפס ושיבולת שועללהרגיע את המצפון: עוגיות שוקולד צ'יפס ושיבולת שועלעוגיות פריכות, חמאתיות וממכרות - הגרסה הבריאה יותר לעוגיות השוקולד צ'יפס הקלאסיות (מתכונים, אוכל)
טאקו עם עוף פיקנטי וירקותמה אוכלים היום?טייק אוויי תוצרת בית: טאקו עוף פיקנטי וירקותמורן פינטו עם מתכון לטאקו שמנצל היטב שאריות חזה עוף ומשדרג אותן לחגיגה טעימה לארוחת הערב. צפו (מתכונים)
לסלט אבוקדו וביצים "של הביוקר"באנו לשדרגסלט אבוקדו וביצים שיגרום לכל המשרד לקנא בכםכן, קוראים לזה "סלט אבוקדו וביצים" אבל במקרה הזה השלם מתעלה על סך חלקיו והופך לדבר הכי טוב שקרה לכריך שלכם
מרק עגבניות מוקרםמה אוכלים היום?מרק עגבניות מוקרם - ופרווה לגמריאף אחד לא יאמין לכם, אבל המרק הזה פרווה לגמרי. גרסת פליאו נהדרת במרקם קטיפתי וטעם חמצמץ-מרענן (מתכונים)
עוף ובייבי תפוחי אדמה עם פטריות אפויים ברוטב בלסמימה אוכלים היום?מהיר, טעים וגמיש: עוף ובייבי תפוחי אדמה בתנורטעים לאכול מיד כשהתבנית יוצאת מהתנור, אך השאריות יישמרו היטב במקרר במשך כמה ימים - בהנחה שיישארו כאלה בכלל
מאפינס בננהבריא זה טעיםבוסט של אנרגיה לשבוע טוב: מאפינס בננהעוגות אישיות מתוקות שמוכיחות: בריא זה דווקא ממש טעים. הכפילו כמויות, המאפינס יתחסלו לפני שתמצמצו (מתכונים)
פילה סלמון אפוי בחרדל ודבשלכבוד שבתהמנצחת: פילה סלמון אפוי בחרדל ודבשהשפית מורן פינטו עם מנת פתיחה מדויקת לשולחן השבת שאין דרך לפספס איתה וכולם יאהבו (מתכונים לשבת, אוכל)
פרגיות במילוי בשר ברוטב יין ושזיפיםלכבוד שבתהטריק של מורן פינטו לפרגיות ממולאות עגולות ויפותהשפית מורן פינטו מכינה לשבת פרגיות ממולאות בבשר ברוטב יין ושזיפים עם טריק מדליק ששומר עליהן עגולות ויפות
פשטידת בצל גמישהלכבוד שבתלכבוד שבת: פשטידת בצל שהולכת עם כל עיקריתהתוספת האולטימטיבית לעיקרית בשולחן השבת כשהתחזית מתחילה להתכוונן על הדבר הזה שקוראים לו בישראל "חורף"
מתנה לחתונה: קינוח מדליק שאתם יכולים להכין בעצמכם"בסימן של התחלה" | מתוקיםמתנה לחתונה: קינוח מדליק שאתם יכולים להכין בעצמכםמגש קינוחים אישיים של מלבי בתוך קן קדאיף עם גרגרי רימון בהשראת קן ציפורים. מחווה מתוקה ויפה לזוג צעיר (מתכונים)
לא בשבת: 5 דרכים לאכול דגים באמצע השבועמה אוכלים היום?לא בשבת: 5 דרכים לאכול דגים באמצע השבוענרתעים מהכנת דגים במהלך השבוע? אנחנו מקווים מאוד שלא - והנה 5 דרכים לארוחות משפחתיות מעולות (מתכונים)
צ'יפס לפת אפויבאנו לשדרגמתכון לצ'יפס - לא מטוגן ולא מתפוחי אדמהאז מה כן יש במתכון הזה? לפת. כי אם יש משהו שאנחנו אוהבים זה: א. להפוך ירקות מפתיעים לצ'יפס ב. לאפות במקום לטגן
תכינו בבית. זה שווה יותרלמה לקנות אם אפשר להכין בבית?10 סלטים שמנצחים את ההוא שקניתם ב-55 שקליםאוקיי, אנחנו מודים: יש לנו חולשה רצינית לסלטים מוכנים, עם מיליארד תוספות, ירקות קצוצים דק ורוטב מושלם - אבל יש אבל
פסטה לימוןמה אוכלים היום?ארוחה בסיר אחד: פסטה לימון תוך 15 דקותארוחה מהירה וקלה להכנה שכל המרכיבים נמצאים "בכיס האחורי" שלכם. כלומר במזווה (מתכונים, אוכל)
סלט סלרי ושומשוםלכבוד שבתקריספיות ממכרת: סלט סלרי ושומשום לשבתנמאס לכם מסלטים ירוקים מבוססי חסה? תעברו לסלרי! ואם להיות ספציפיים, אז לסלט המסוים הזה (מתכונים לשבת, אוכל)
קדרת בשר עסיסית ועשירהלכבוד שבתקדרת בשר עם ירקות שורש וערמונים ביין אדוםוכל מה שהייתם צריכים לעשות זה להכניס את המרכיבים לסיר ולשכוח מהם לשעה וחצי-שעתיים (מתכונים לשבת, אוכל)
מתכוני גולשים
ניוקי בטטה ברוטב יין לבן ועשבי תיבולבאנו לשדרגניוקי בטטה ברוטב יין לבן ועשבי תיבולטיפ: השתמשו בעשבי תיבול טריים, ואם יש לכם כאלה על אדנית על החלון במטבח - זכיתם (מתכונים, אוכל)
פסטה ברוטב בולונזמה אוכלים היום?פסטה עם ראגו א-לה בולונז כמו סבתא איטלקיהבמילים פשוטות - ממש כמו המנה המעולה הזאת - מדובר בפסטה ברוטב בולונז משובח במיוחד (מתכונים, אוכל)
פיצה אנטיפסטי עם גבינת ריקוטהבון אפטיטו: איך להכין את הפיצה הכי איטלקית שישמתכון לפיצה אנטיפסטי עם גבינת ריקוטה - 3 מאכלי הדגל האיטלקיים מתקבצים למאפה אדיר אחד (מתכונים, אוכל)
פיצה מהירה לעצלנים עם פלפלים וזוקיניבאנו לעזורפיצה מהירה לעצלנים עם פלפלים וזוקינירוב הסיכויים שבמהלך חייכם אכלתם פיצה עם ירקות מעל כתוספת שהייתה כל כך עצובה והירקות רכים מדי - הנה התיקון
עולם אחר של אירועים. רג'ינה.לא רק מסעדהעל חוויית אירועי גורמה מהדרין בלב תל אביבאולם אירועים מתאים, שיש בו גם אוכל ברמה גבוהה וגם מספיק מקום להכיל את כולם. מסעדת רג'ינה: גורמה בכשרות מהדרין עם כל היתרונות של מסעדה (אוכל, שיווקי)
מתוך תפריט המסעדה יוצא הדופןפאפאגאיו ירושלים - חוויה נדירה של בשרים איכותייםהלכנו כדי לאמת את שם הטוב של המסעדה, וחזרנו עם המלצות חמות ועם רצון עז לחזור שוב -"אוכל טעים, מאד מומלץ השולחן ברזילאי, שזה בעצם כל הבשרים ללא הגבלה, מחיר סבבה לא בשמים, מומלץ גם לזוגות, גם למשפחות וגם לחברים. הכי טעים בירושלים!" (אוכל, שיווקי)
קערת לחם עם ביצת עיןבאנו לשדרגאם יש מנה שמגדירה בראנץ' - זו קערת הלחם הזוקוראים לזה גם "ביצה בקן" ולמעשה מדובר בביצת עין שמכינים בתוך פרוסת לחם קלוי או לחמנייה אישית
פטריות ממולאות בגבינותבריא יותרבראנץ' של סוף החופש: פטריות ממולאותהבנים כבר חזרו ללימודים, הבנות בקרוב ממש ורגע לפני שהחופש נגמר סופית - הנה הבראנץ' המדויק (מתכונים, אוכל)
הסגול הסגול הזה: סלט לא שגרתי לשולחן השבת"בסימן של התחלה" | סלט לשבתהסגול הסגול הזה: סלט לא שגרתי לשולחן השבתמתכון לכרוב סגול וסלקים ביין אדום עם אגוזים קלויים וטחינת שקדים מתוך הפקת "בסימן של התחלה" (מתכונים לשבת)
מיוחד לשבת: דג במילוי פריקי על מצע דלורית"בסימן של התחלה" | פתיחהמיוחד לשבת: דג במילוי פריקי על מצע דלוריתפריקי זו חיטה ירוקה שמככבת במטבח הערבי ומשתלבת מצוין עם הדג הבשרני. מנה יפהפייה לשבת של השף אסף שטרן
מוס שוקולד מ-3 מרכיבים בלבדלגזור ולשמור: מוס שוקולד מ-3 מרכיבים בלבדהמוס הזה עומד להיות הבסיס לכל קינוח מושלם ומהיר שתכינו. מחלקים בכוסות אישיות ומשם השמיים הם הגבול
קראנץ' תפוחים מפנק מבצק שמרים כרוך"בסימן של התחלה" | עוגה לשבתקראנץ' תפוחים מפנק מבצק שמרים כרוךהקראנץ' הוא המלך של מאפי השמרים. ההכנה אולי לא הכי פשוטה, אבל עם קצת רצון טוב, עוד תפילו לסתות (מתכונים)
פלפלים אקסטרה חריפיםזהירות: הפלפלים החריפים עלולים להיות מסוכניםזה קרה אתמול: נכנסנו למסעדה, הזמנו סלט ו"בטח, בטח שים סחוג", התיישבנו לאכול וראינו כוכבים - ממש לא בקטע טוב
דבש - מתוק, זהוב ומהפנטיום ראשון קשוח? קחו כמה דקות לצפות בזהאוכל זה דבר מדהים, לצלם אוכל זה כיף גדול ולחבר את שניהם בהילוך איטי הופך את העסק למהפנט כל כך שאתם חייבים לראות
אף אחד לא יחשוד שהיין עלה רק 40 שקליםבאנו לעזוראיך לגרום ליין זול להרגיש כמו בקבוק ב-400 שקל30 שניות ומכשיר שיש לכל אחד במטבח יכולים לגרום לבקבוק ב-40 שקלים להרגיש כמו זה השמור להזדמנויות מיוחדות
בקבוקי יין מאחסנים בשכיבהבאנו לעזורמדוע אסור לאחסן את בקבוק היין בעמידהשמתם לב שבחנויות היין הבקבוקים בדרך כלל שוכבים? זה לא צירוף מקרים, אלא הדרך היחידה למנוע מהפקק להתייבש
אבי לוי עם רמי לויטעמים של שבתמטבח כיכר: אבי לוי מארח את רמי לויאיש העסקים רמי לוי מתארח במטבח "כיכר השבת" ומכין יחד עם השף אבי לוי צלי כתף, ארטישוק ירושלמי וסויה עם טחינה ירוקה ופחזניות ממולאות בקרם פטיסייר • צפו (מטבח כיכר, כיכר אוכל)
ריבו ואבי לויטעמים של שבתמטבח כיכר: אבי לוי מארח את ישי ריבוהזמר ישי ריבו מתארח במטבח "כיכר השבת" ומכין יחד עם השף אבי לוי מעקוד אלג'יראי עם טחינה על חלה טרייה וסלט מטבוחה, וקציצות של אדיר ופתיתים בלימון כבוש. צפו (מטבח כיכר, כיכר אוכל)
פודינג שוקולד עם קצפת ואגוזים - פרווהספיישל פוריםעוד לא סגורים על קינוח לסעודה? קחו את זהמתכון לפודינג שוקולד עם קצפת ואגוזים - פרווה לגמרי שכולל מרכיב אחד מפתיע במיוחד שמשדרג את כל העסק הזה ל"בריא הרבה יותר". קינוח מתוק ומהיר הכנה (מתכונים לפורים)
צלי כתף ביין לבן לצד ריבת בצל בניחוח וניל וקינמוןפורים עם השפיתצלי כתף ביין לבן לצד ריבת בצל בניחוח וניל וקינמוןמורן פינטו עם מנת בשר עשירה ומרשימה לסעודת הפורים: צולים בתנור את הבשר, עטוף ביין לבן, ומגישים אותו כשמעליו ריבת בצל מתקתקה בניחוח וניל וקינמון (מתכונים לפורים)
ממרח שקדים ופטרוזיליהפסח עם השפיתממרח שקדים ופטרוזיליה שתכינו שוב ושובולא רק בפסח. ממרח כיפי שמשלב בריאות וטעם נפלא של שקדים, פטרוזיליה ושום (מתכונים לפסח, אוכל)
ממרח קישואים צלויים וקשיו תוצרת ביתפסח עם השפיתממרח קישואים צלויים וקשיו תוצרת ביתממרח שיכול להיות מוגש כ...ממרח, אך גם כרוטב סמיך למנות עוף ובשר שיגרום לכולם לדרוש מתכון באופן בהול (מתכונים לפסח, אוכל)
כיכר אוכל
המומלצים