 | תוצרת ביתחטיפי אנרגיה הם לא עסק זול, אז למה לקנות אם אפשר להכין בבית חטיף מתוק ומלא בריאות, בקלות קלות? | |
 | המאפייהבמקור, בצק בריוש כרוך דורש המון עבודה וקיפולים, אבל אנחנו אוהבים תהילה ללא מאמץ, אז הנה קיצור דרך נפלא | |
 | המאפייהאם גדול עליכם להכין קרואסון בבית, לכו על הגרסה היהודית: מורן פינטו עם מתכון לרוגלך שוקולד מושלמים שיתחסלו ברגע | |
 | מה אוכלים היום?מורן פינטו עם מתכון פשוט וקל לפנקייקים נהדרים לארוחת בוקר מפנקת או לבראנץ' משפחתי חורפי שכולם יאהבו | |
 | ניצול שאריותכשנשאר לנו אורז, אנחנו פשוט אוכלים אותו למחרת. כשלמורן פינטו נשאר אורז, היא מכינה ממנו קובה בשר עסיסית בטירוף | | |
 | מה אוכלים היום?רחמו על השליחים בגשם ופשוט הכינו את הפיצה שלכם בבית - זה לא כל כך מסובך וגם יספק לכם תעסוקה מרתקת בסגר | |
 | מה אוכלים היום?כשאנחנו רוצים להרגיש שפים מדופלמים לרגע, אנחנו מוסיפים וודקה לרוטב של הפסטה. לא תאמינו מה זה עושה | |
 | מה אוכלים היום?מלי יהודיוף עם מתכון למרק כתום קטיפתי ומנחם שמורכב ממגוון ירקות כתומים והתוצאה משביעה, מזינה וסופר טעימה | |
 | תוצרת ביתדמיינו את הביס: התפצחות קראנצ'ית של גרעינים, שומשום ושיבולת שועל ובפנים מתגלה לחמנייה רכה כמו ענן. וואו | |
 | כל אחד יכולהשבוע עומד להיות סוער במיוחד וזה בדיוק הזמן לנצל את הסגר כדי להעמיד ציר עוף שיעניק למרקים שלכם טעם מופלא | | |
 | מה אוכלים היום?הידעתם? אמריקאים קוראים לבטטה "יאמ", ותכלס, השם הזה פשוט מדויק. היאמיז האלה עובדות מדהים בכל וריאציה | |
 | לכבוד שבתמי אמר שסלט ירקות חייב להיות מלפפון ועגבנייה? השבת הזו מורן פינטו מגוונת עם ברוקולי, שרי, פטריות ו...שקדים | |
 | ליד הקפההתוצאה: 4 עוגות שמרים תפוחות, פריכות מבחוץ ורכות מבפנים עם מילוי שוקולדי מפנק שאי אפשר להפסיק ליישר | |
 | מה אוכלים היום?הן יכולות להיות מרכז הארוחה, לצד סלט ירקות או ללוות עיקריות "כבדות" יותר, כמו פסטה או מרקים | |
 | מה אוכלים היום?מחפשים דרך לפנק את המשפחה לראש חודש ועל הדרך להרים קצת לסגר הזה? מורן פינטו מארגנת אתכם | | |
 | תוצרת ביתלימונדה היא ממש לא ברירת המחדל כשזה מגיע ללימונים. מה כן? לכבוש אותם כמובן - והתוצאה מושלמת | |
 | מה אוכלים היום?אין כמו סיר של ממולאים עסיסיים ברוטב חם כדי לעטוף את הבית בארומה נוסטלגית מתוקה ששווה כל דקת עבודה | |
 | בחורף, אנחנו זקוקים יותר מתמיד, לארוחות חמות ומזינות. טונה סטארקיסט מהווה בסיס נפלא לארוחה חמה, משביעה ומלאה בערכים תזונתיים (מתכונים, מקודם) | |
 | רוטב במרקם סמיך וטעם חמצמץ מרענן שמגיע מהמטבח הצרפתי. מיועד לתיבול סלט חסה, כרובית צלויה וסלטים ירוקים | |
 | לכבוד שבתכל אחד צריך לדעת להכין קוגל ראוי, כזה שבא מושלם ליד הצ'ולנט או בפרוסות עסיסיות עם חמוצים בצד | | |
 | לכבוד שבתלא סגורים על הקינוח שתגישו השבת? מורן פינטו סוגרת לכם פינה: מתכון לקרם לימון מקושט בפירות טריים - חלבי או פרווה | |
 | לכבוד שבתככה אנחנו אוהבים את העיקריות שלנו: חגיגה לעיניים ולפה שתגרום לכולם לחשוב שעבדנו קשה, אבל תכלס? ממש לא | |
 | מה אוכלים היום?אמנם הכנפיים מהוות את המנה העיקרית, אבל בינינו? הרוטב המושלם הזה יגנוב את ההצגה ואתם תכינו אותו שוב ושוב! | |
 | חורף הוא זמן מצוין לריבות ועם רצון טוב, כל ירק יכול להפוך לריבה מדהימה - ממש כמו ריבת עגבניות השרי הזו | |
 | מה אוכלים היום?מורן פינטו עם מתכון לקציצות בשר עם אורז שנותן להן מראה "קיפודי" מדליק - ואין ילד שיסרב לאכול אותן | | |
 | בוקר טובאגב "קוואקר" זה בכלל שם של מותג שיבולת שועל אמריקאי שהפך בישראל לשם גנרי לשיבולת שועל | |
 | מה אוכלים היום?רוטב קרמי עשיר שמבוסס על קוטג' וחלב דלי שומן, אך התוצאה עדיין מעולה - לילדים ומבוגרים כאחד | |
 | מה אוכלים היום?אז מה הסוד אתם שואלים? ובכן, מדובר ברוטב שמנת טבעוני על בסיס קשיו וחלב שקדים שמפנק ומנחם בדיוק כמו המקור | |
 | מה אוכלים היום?"רוטב בשאמל" זה שם מפוצץ כשבסך הכל מדובר ברוטב חלבי סמיך שהופך את הפשטידה למוקרמת ועסיסית | |
 | מה אוכלים היום?הפשטידה הזו טובה כל כך כיוון שהמרקם שלה אינו דחוס ויבש, אלא רוטט ולח, וכל מה שנדרש מכם זה לנעוץ כף ולחסל אותה | |
 | לאחר תקופה מאתגרת, מסעדת רודריגז שמחה לבשר על חזרה מבורכת עם השף אלי מנחם, שחוזר עם התפריט הידוע, הבשרים העסיסיים ותפריט קיציי ושמח במיוחד (מסעדות, מקודם) | |
 | מסעדת 'אנטריקוט':מסעדת אנטריקוט חוזרת לשגרה ומזמינה את תושבי ירושלים ליהנות מתפריט טעים ואיכותי. לדברי השף הראשי: "זה הזמן לקיים את האירועים שלכם בפאר והדר שיותירו אצל האורחים טעם שלא יישכח" (מסעדות, מקודם) | |
 | ניצול שאריותעם יד על הלב, הלחם הכי טוב לפרנץ' טוסט עסיסי זה חלה, והמתכון הבא לוקח את כל העסק העסיסי הזה צעד קדימה | |
 | בוקר טובדמיינו צ'אנקים של אגוזי פקאן עטופים במייפל דביק ומתוק, נגיעה של קינמון והמון גרעיני דלעת וחמנייה מתפצחים | |
 | לכבוד שבתככה אנחנו אוהבים את העיקריות שלנו בשולחן השבת: לוקח אפס מאמץ להכין אותן והן קוצרות מחמאות על יופי וטעם | |
 | לכבוד שבתהתבשיל ההונגרי הטעים הזה מצוין לשבתות חורף קרירות וסופר קל להכנה. מגישים לצד אורז לבן או קוסקוס | |
 | מה אוכלים היום?נאשוויל בירת טנסי שבדרום ארצות הברית היא מדינה שמפורסמת בתרומתה החשובה למוזיקה - ובעוף המופלא הזה | |
 | מה אוכלים היום?כמה מהיר? תוך 30 דקות תעמוד על שולחנכם מנה עשירה בטעם עם צבע עז ויפה - שכל מה שצריך לידה זה לחם טוב | |
 | מתכון לצ'יפס תפוחי עץ בתיבול קינמון - חטיף חורפי ממכר בזכות הטעם המתקתק והמרקם המושלם שפשוט כיף לנשנש | |
 | ארטיק מגנום ביתי מתוק ומנחם עם מגוון תוספות וקישוטים, שאין כמו לתת לו ביס ולהתענג על ההתפצחות המפנקת | |
 | תערובת ירוקה וסמיכה שמאחדת בין אבוקדו נימוח לעשבי תיבול רעננים ותיבול נהדר. התוצאה: רוטב גמיש | |
 | מעדנייה ביתיתקונפי זאת שיטת בישול צרפתית שעושה נפלאות לפירות וירקות ודרך מעולה לנצל אותם במקום לזרוק לפח, חלילה | |
 | מחבת איכותית או תבניות רב פעמיות יכולות להחזיק מעמד לנצח, אך יש כלים שזקוקים להחלפה בתדירות גבוהה. לפני שאתם מסתערים על ארונות המטבח, התחילו בקטן (אוכל, באנו לעזור) | |
 | מותג הבשרים 'מטעם חפץ חיים' הוא מותג בשרים משפחתי אשר נוסד לפני כ- 100 שנה בארה"ב וכיום מייצר בארץ מעדני בשר המשתבחים מדור לדור עם סודות המקצוע המשפחתיים (אוכל ומסעדות, מקודם) | |
 | לארח בכיףכן, פירות ועשבי תיבול יכולים ללכת נהדר ביחד, בעיקר כשמדובר בבזיליקום מרענן, פרי מתוק במיוחד ויין מבעבע | |
 | לארח בכיףאל תספרו לאורחים מה יש בפנים. פשוט תגישו את הכוסות וחייכו במסתוריות. הם לא יחלמו שיש מלפפון בקינוח שלהם | |
 | לאלו מביניכם שטרם הספיקו להכיר: טנזיה הוא מאכל המזוהה עם המטבח המרוקאי המורכב בעיקרו מפירות יבשים, אגוזים ואורז, בשלל גרסאות ואין כמו שילוב של עוף מלוח עם רוטב מתקתק. חלום (אוכל) | |
 | טעמים של שבתאיש העסקים רמי לוי מתארח במטבח "כיכר השבת" ומכין יחד עם השף אבי לוי צלי כתף, ארטישוק ירושלמי וסויה עם טחינה ירוקה ופחזניות ממולאות בקרם פטיסייר • צפו (מטבח כיכר, כיכר אוכל) | |
 | ספיישל פוריםמתכון לפודינג שוקולד עם קצפת ואגוזים - פרווה לגמרי שכולל מרכיב אחד מפתיע במיוחד שמשדרג את כל העסק הזה ל"בריא הרבה יותר". קינוח מתוק ומהיר הכנה (מתכונים לפורים) | |
 | פורים עם השפיתמורן פינטו עם מנת בשר עשירה ומרשימה לסעודת הפורים: צולים בתנור את הבשר, עטוף ביין לבן, ומגישים אותו כשמעליו ריבת בצל מתקתקה בניחוח וניל וקינמון (מתכונים לפורים) | |
 | כשר לפסחקבלו את הגרסה של מורן פינטו למנת הפתיחה הקלאסית שכל בית יהודי מכיר: גפילטע פיש טעים ופשוט להכנה | |
 | מה אוכלים היום?מורן פינטו עם מתכון למוקפץ עוף טעים שעשוי מרכיבים מפתיעים ויגוון לכם את ארוחות החג המשפחתיות | |
|  |
|