דייסת שיבולת שועל (קוואקר) עם קינמון, פקאן ותפוחים
דייסת שיבולת שועל (קוואקר) עם קינמון, פקאן ותפוחים (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 3/4 כוס שיבולת שועל להכנה מהירה
  • 1/4 1 כוסות מים פושרים
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1/4 כפית קינמון גדושה
  • קמצוץ הל
  • להגשה: 1 תפוח אדום וחופן אגוזי פקאן קצוצים

אופן הכנת קוואקר קינמון:

אאא

רגע לפני: אין כמו לפתוח בוקר חורפי עם דייסת קוואקר טעימה ועשויה היטב: מתכון להכנת דייסת שיבולת שועל בריאה יותר עם קינמון, פלחי תפוחים ואגוזי פקאן. מעולה לצד כוס קפה או תה ירוק חם.

• מרתיחים את המים בסיר קטן. מוסיפים את שיבולת השועל למים הרותחים ומנמיכים ללהבה קטנה. מבשלים יחד במשך דקה וחצי, מוסיפים רק 1/4 כוס חלב ומבשלים במשך 30 שניות נוספות.

• מסירים מהאש ומשהים את הדייסה על הכיריים, בלי לערבב, במשך 2-3 דקות.

• יוצקים את הדייסה לקערית הגשה, מפזרים מעל קינמון, הל, אגוזי פקאן, סירופ מייפל ואת החלב שנותר ומערבבים היטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!