כיכר השבת

ספיישל תשעת הימים

מתכון לפריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן

חצי פשטידה, חצי חביתה ויש לכם ארוחה מושלמת לכל המשפחה בקלות: מתכון לפריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן. מנת חלבון טעימה ועשירה (מתכונים, אוכל)

4
מורן פינטו | כיכר השבת | ג' באב | 19.07.15
פריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן
פריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 8 עלי תרד גדולים
  • 8 ביצים
  • 1 בצל גדול
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח

אופן הכנת פריטטה תרד:

רגע לפני: חצי פשטידה, חצי חביתה ויש לכם ארוחה מושלמת לכל המשפחה בקלות: מתכון לפריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן. מנת חלבון טעימה ועשירה.

ציוד נדרש: מחבת ללא ידיות או במחבת עם ידיות מתכת, כיוון שהפריטטה עוברת גם טיגון וגם אפייה.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• חותכים לרצועות דקות את עלי התרד.

• קוצצים את הבצל.

• מחממים היטב את שמן הזית במחבת, ומטגנים את הבצל עד להזהבה טובה.

• מוסיפים למחבת את רצועות התרד, ומטגנים יחד.

• טורפים בקערה את הביצים ומתבלים במלח.

• יוצקים את הביצים הטרופות על התרד והבצל.

• כשבלילת הביצים מתייצבת ומזהיבה, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה.

• אופים בתנור שחומם מראש עד שהפריטטה מזהיבה היטב גם מלמעלה.

• מגישים עם סלט עגבניות ובזיליקום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
4
סעודה רבעית
יאיר14.02.15
3
אני מחפשת את המתכון של הלחמניה עם נקניקיה ואני לא מוצאת יש למשהו לשלוח לי? בבקשה? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
גילה 05.08.15
2
אפשר לצפות את ידית המחבט בנייר כסף וככה להכניס לתנור, לא קורה כלום למחבט!!!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חסוי20.07.15

הצגת כל התגובות

1
מורן את משגעת אותי עם הרעיונות האלו תמשיכי לתת לנו מצכונים כאלו. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אביגייל12.02.15
בוקר ובראנץ´

אמריקן טוסט ממולא-ארוחת בוקר מפנקת!

ורד כהן | 14.12.23

באנו לשדרג

התוספות עליכם: ביצה מקושקשת אוורירית במיקרוגל

כיכר אוכל | 26.02.23

באנו לשדרג

ארוחה בתבנית אחת: ביצים אפויות ומפנקות עם מלא ירקות

כיכר אוכל | 10.01.23

בוקר של הביוקר

פנקייקים שוודיים דקים, מתוקים ומפנקים

כיכר אוכל | 27.12.22

בראנצ'ינג

בלי התפחות, בלי בצק: היום אוכלים חציל פיצה!

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 07.12.22
ש

לימודי דיינות

כך אלפי בוגרי ישיבה הפכו לדיינים מוסמכים

כיכר בשיתוף מ.ל.מ | מקודם

בוקר של הביוקר

קצת אחרת: סלט קיסר עם גרגרי חומוס פריכים ורוטב מהמם

כיכר אוכל | 23.08.22

באנו לשדרג

פינוק מושלם לכל זמן ביממה: פודינג צ'יה מ-3-מרכיבים בלבד

כיכר אוכל | 17.08.22

באנו לשדרג

משניים יוצא אחד: סלט פסטה-קפרזה עשיר ומשביע

כיכר אוכל | 16.08.22

מה אוכלים בתשעת הימים?

מושלם לבראנץ': שניצל חלומי בציפוי פריך

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 31.07.22
ש

דואגים ליופי שלך

מלחמה?- זה לא אומר שאת צריכה להישאר עם שיער מיותר

כיכר בשיתוף אפילוגיק | מקודם

תקראו לכולם

10 רעיונות לבראנץ' משפחתית באיסרו חג

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 06.06.22

מיוחד לשבועות

סיגרים ממולאים בגבינות עם פטריות ובצל

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 31.05.22

מה אוכלים היום?

מחווה לל"ג בעומר: שקשוקה קבנוס חריפה אש

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 15.05.22

בוקר מאוחר

פנקייקס קפה שטובעים ברוטב מוקה חלומי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.05.22
ש

בריאות זה הכול

מלחמה? אזעקות? דואגים לנפש הילדים!

כיכר בשיתוף מכבי | מקודם

בוקר מאוחר

פנקייקים דקים וגדולים שכיף להתפנק איתם

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.03.22

מאנצ'ינג

צפו: סך הכל 3 רכיבים ויש לכם פינוק אדיר

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 28.02.22

בוקר טוב

למבוגרים בלבד: פנקייק שוקולד עם רכיב מפתיע

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.02.22

מה אוכלים היום?

בא בול היום: מלוואח סביח שיתחסל ברגע

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 21.02.22
ש

בצל הכלכלה המעורערת

מקצוע תורני מפרנס: כך תהפוך לדיין מומחה

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

בוקר טוב

מתוק או מלוח: פנקייק יוגורט סופר אוורירי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 20.02.22

בוקר טוב

גרנולה ביתית מתוקה ומתפצפצת בחצי שעה

כיכר אוכל| עריכה: חיה כהן | 14.02.22

באנו לשדרג

כך תהפכו את החביתה שלכם ליצירת אמנות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.02.22