כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לכריך איטלקי עם נקניקיות ופלפלים מוקפצים

אמנם יש כאן מתכון מסודר יחסית, אך למעשה אנחנו רק מספקים לכם את הבסיס לכריך נהדר - תאלתרו במטבח ותעופו איתו לאן שאתם רוצים, כי כל פודי מתחיל יודע לומר שאין באמת דבר כזה "מתכון לכריך" (מתכונים, אוכל)

1
כיכר אוכל | כיכר השבת | ב' בחשוון | 31.10.19
כריך איטלקי עם נקניקיות ופלפלים מוקפצים
כריך איטלקי עם נקניקיות ופלפלים מוקפצים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה

רכיבים

  • נקניקיות בשריות / פרווה מכל סוג אהוב
  • 2 בצלים גדולים, פרוסים דק
  • שמן זית
  • צ'ילי גרוס
  • מלח ופלפל שחור
  • 2-3 גמבות / פלפל ירוק / פלפל כתום, חתוכים לרצועות דקות
  • לחמניות
  • רוטב חריף

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן במחבת, מוסיפים את הבצלים, מתבלים במעט צ'ילי גרוס, מלח ופלפל שחור ומטגנים על אש בינונית תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה וריכוך. קחו את הזמן.

2. מוסיפים את רצועות הגמבה / הפלפלים למחבת וממשיכים לטגן תוך ערבוב עד שהן מתכווצות ומתרככות. מסירים מהאש.

3. באמצע טיגון הפלפלים, מחממים שמן במחבת אחרת ומטגנים את הנקניקיות תוך כדי שמסובבים אותן לעתים קרובות, עד שהן פריכות ושחומות.

4. חוצים לשניים את הלחמניות, מורחים מעט רוטב חריף (ניתן להוסיף מיונז כבסיס, אם רוצים), וממלאים אותן בתערובת הבצלים והפלפלים ובנקניקיות. מסדרים את הכריכים המוכנים בתבנית ומכניסים אותם לאפייה של 5 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהלחם קלוי קלות. מגישים מיד, חם.

יש לכם שאלות על המתכון? תוספות שילכו מעולה בתוך הכריך הזה? כתבו לנו בתגובות

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
יאלללה ריר נוזל
mhk05.11.19
בוקר ובראנץ´

אמריקן טוסט ממולא-ארוחת בוקר מפנקת!

ורד כהן | 14.12.23

באנו לשדרג

התוספות עליכם: ביצה מקושקשת אוורירית במיקרוגל

כיכר אוכל | 26.02.23

באנו לשדרג

ארוחה בתבנית אחת: ביצים אפויות ומפנקות עם מלא ירקות

כיכר אוכל | 10.01.23

בוקר של הביוקר

פנקייקים שוודיים דקים, מתוקים ומפנקים

כיכר אוכל | 27.12.22

בראנצ'ינג

בלי התפחות, בלי בצק: היום אוכלים חציל פיצה!

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 07.12.22
ש

חווית הלידה

מלון או מחלקת יולדות? תקראו ותחליטו

כיכר בשיתוף מעיני הישועה | מקודם

בוקר של הביוקר

קצת אחרת: סלט קיסר עם גרגרי חומוס פריכים ורוטב מהמם

כיכר אוכל | 23.08.22

באנו לשדרג

פינוק מושלם לכל זמן ביממה: פודינג צ'יה מ-3-מרכיבים בלבד

כיכר אוכל | 17.08.22

באנו לשדרג

משניים יוצא אחד: סלט פסטה-קפרזה עשיר ומשביע

כיכר אוכל | 16.08.22

מה אוכלים בתשעת הימים?

מושלם לבראנץ': שניצל חלומי בציפוי פריך

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 31.07.22
ש

לסיים מסכת אחרי מסכת

2 מליון ₪ הושקעו בפרוייקט הדיגיטל התורני - הצטרפו >>

כיכר בשיתוף יומי | מקודם

תקראו לכולם

10 רעיונות לבראנץ' משפחתית באיסרו חג

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 06.06.22

מיוחד לשבועות

סיגרים ממולאים בגבינות עם פטריות ובצל

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 31.05.22

מה אוכלים היום?

מחווה לל"ג בעומר: שקשוקה קבנוס חריפה אש

מורן פינטו | עריכה: חיה כהן | 15.05.22

בוקר מאוחר

פנקייקס קפה שטובעים ברוטב מוקה חלומי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 05.05.22
ש

בשיתוף אנשי מקצוע

האם אתה תהיה מה"משפיענים" שמשנים באמת אלפי בתים בישראל?

כיכר בשיתוף למען ילמדו | מקודם

בוקר מאוחר

פנקייקים דקים וגדולים שכיף להתפנק איתם

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 28.03.22

מאנצ'ינג

צפו: סך הכל 3 רכיבים ויש לכם פינוק אדיר

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 28.02.22

בוקר טוב

למבוגרים בלבד: פנקייק שוקולד עם רכיב מפתיע

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 26.02.22

מה אוכלים היום?

בא בול היום: מלוואח סביח שיתחסל ברגע

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 21.02.22
ש

מודל מנצח

להקים עסק דיגיטלי מניב: הכירו את סמרטה

כיכר בשיתוף מרקטיזים | מקודם

בוקר טוב

מתוק או מלוח: פנקייק יוגורט סופר אוורירי

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 20.02.22

בוקר טוב

גרנולה ביתית מתוקה ומתפצפצת בחצי שעה

כיכר אוכל| עריכה: חיה כהן | 14.02.22

באנו לשדרג

כך תהפכו את החביתה שלכם ליצירת אמנות

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 13.02.22