כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לספגטי עם קציצות בשר ברוטב עגבניות נהדר

כל ההכנה לוקחת פחות משעה, ויש לכם ארוחה מושלמת לכל המשפחה שאף אחד לא יצליח לסרב לה: מתכון לספגטי עם קציצות בשר ברוטב עגבניות עסיסי נהדר (מתכונים, אוכל)

3
מורן פינטו | כיכר השבת | י"ז באדר | 08.03.15
ספגטי עם קציצות בשר ברוטב עגבניות
ספגטי עם קציצות בשר ברוטב עגבניות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 חבילת ספגטי
  • 500 גרם בשר טחון
  • 2 כפות פטרוזיליה יבשה
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1 ביצה
  • 1/2 כף כמון
  • 1/4 כף פלפל שחור
  • 3 כפות שמן
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • לרוטב:
  • 6 עגבניות בשלות
  • 4 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 6 שיני שום
  • קמצוץ כמון
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כוסות מים
  • 3 כפות שמן

אופן הכנת ספגטי וקציצות בשר:

רגע לפני: כל ההכנה לוקחת פחות משעה, ויש לכם ארוחה מושלמת לכל המשפחה שאף אחד לא יצליח לסרב לה: מתכון לספגטי עם קציצות בשר ברוטב עגבניות עסיסי נהדר.

• מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה ומניחים הצד.

• מניחים בקערה גדולה את הבשר הטחון, פירורי הלחם, הפטרוזיליה הקצוצה, הביצה, 3 כפות שמן, ומתבלים בכמון, מלח ופלפל שחור. לשים היטב במשך 8 דקות ומניחים בצד, לספיגת טעמים.

הכנת הרוטב: כותשים את שיני השום ומגרדים את העגבניות. מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים בזהירות את השום, וכשעולה מעט ריח, מוסיפים מיד את העגבניות המגורדות ורסק העגבניות.

• מתבלים את הרוטב, מערבבים ומבשלים על אש בינונית עד לרתיחה.

• יוצרים כדורים בגודל שווה מעיסת הבשר ומורידים לסיר עם הרוטב. מבשלים יחד במשך במשך 25 דקות בסיר מכוסה.

• מניחים מהספגטי המבושל בצלחת, ועליו מספר כדורי בשר ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
3
כף מלח שלמה זה לא יותר מדיי?
יעל16.08.16
2
מורן איזה אוכל מהממםםםםםםםםםםםםםםםם את שפית תותחית מורן אני רוצה לדבר איתך 0528692094 בבקשה תקשרי רוחמה מחיפה
כהן רוחמה30.04.15
1
קציצות עם טעם אמיתי וטעים לחיך במיוחד!!!!! " (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אשה כשרה10.03.15
בשר

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

ורד כהן | 16.01.24

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

קורע לב:

איך אפשר להסביר לתינוקת בת שנה שאמא לא תשוב יותר???

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

קרקע למכירה ליד ירושלים?

זכות לדירה ירושלמית ב-140 אל"ש - ממש בהישג ידך

כיכר בשיתוף גרין פארק | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

במיוחד לחג הפסח

מתארגנים לחג עם 'קונים מקבלים' הכי שווה שיש

כיכר בשיתוף קרן החשמל | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

תורה וגדולה

גם להישאר בעולם התורה וגם להתפרנס בכבוד

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם