כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לטאקו מקסיקני - טורטיה במילוי בשר ושעועית

השפית מורן פינטו עם מנה קלה להכנה וטעימה בטירוף שתשלח אתכם מהר מאוד לסייסטה מענגת - אז קחו את זה בחשבון! מתכון לטאקו מקסיקני - טורטיה במילוי בשר ושעועית. איכשהו תמיד יישאר לכם מקום לעוד אחת (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת | ב' בכסלו | 30.11.19
טאקו מקסיקני. טורטיה במילוי בשר ושעועית
טאקו מקסיקני. טורטיה במילוי בשר ושעועית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם בשר טחון, מופשר
  • 400 גרם שעועית לבנה או אדומה ברוטב עגבניות משימורים
  • 1 בצל לבן, קצוץ
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית שטוחה צ'ילי גרוס
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל לבן
  • קמצוץ קינמון (לא חובה)
  • 8 טורטיות

אופן ההכנה:

1. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל על אש בינונית-נמוכה עד לשקיפות.

2. מוסיפים את הבשר הטחון למחבת, מגביהים מעט את האש ובעזרת כף עץ מפוררים את הבשר. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומבשלים עד שהבשר משחים.

3. יוצקים למחבת את השעועית יחד עם הרוטב ומערבבים היטב. מבשלים במשך 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב מתמיד. במידה והתערובת סמיכה מדי, מוסיפים בהדרגה עד 1/4 כוס מים ומסירים מהאש.

4. מחממים כל טורטיה בנפרד במחבת יבשה כדי שתהיה גמישה וקלה לעבודה, פורשים כל אחת על נייר סנדוויץ', מניחים 3-4 כפות ממלית הבשר בשליש משטח הטורטייה, מוסיפים פרוסות עגבנייה וחסה, אם רוצים ומגלגלים יחד עם הנייר. מגישים מיד, חם.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
בשר

פתיתים בולונז בסיר אחד: בריא ופיקנטי 

ורד כהן | 16.01.24

ללקק את האצבעות

מוקפץ בשרי זריז עם ברוקולי בסיר אחד

ורד כהן | 09.01.24

מנה בצ'יק צ'אק

שווארמה בטורטיה שניצל- קריספי, יוקרתי וטעים!

אוראל בראל | 16.11.23
ש

מיוחד לפורים

מתחת ללחם מסתתר תבשיל בשר מושלם

אוראל בראל בשיתוף ב'וצרי | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

וואו: "מלפוף" - כרוב שלם ממולא בשר ואורז

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

רבנים, דיינים וטוענים רבניים:

אלו האנשים שמרוויחים משכורת הייטק ממשרה תורנית

כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם
ש

מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

רביולי אסאדו: כיסוני פסטה במילוי בשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ליד החנוכיה

מה תגישו היום? סופגניית המבורגר כמובן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

אסאדו קרוקטס: כדורים פריכים במילוי מענג

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

בדיקת התאמה בחינם

מחשבון הנחה להסרת משקפיים בלייזר לכל הקופות

כיכר בשיתוף קייר | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו "קציצות אבוחצירא" מושלמות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

מאפה שהוא ארוחה שלמה: לחמניות בשר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

לא התבלבלנו - וזה גאוני: שווארמה מופלטה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

בול להיום: תבשיל נקניקיות מרגז ופתיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ככה מתחילים את הקיץ

זה לא סתם מים חמים וקרים 24/7 - זה שדרוג מטורף לחיים

כיכר בשיתוף אפיקים | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

כמה שזה טעים: לחמניות באן ובשר מפורק

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

הכי טעים שיש: ספגטי ברוטב בולונז עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

ל"ג בעומר

מה אוכלים ליד המדורה? אנטריקוט בטורטיה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

ארוחה לכל המשפחה: לזניה בשרית טעימה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

עם הצלחה לא מתווכחים

ככה ניצחתי את הפחד מהרבנות

כיכר בשיתוף מל"מ | מקודם
ש

מדריך וידאו מפורט

כך תתקתקו "על האש" שווה כמו מקצוענים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

"לוליפופ" על האש: שיפודי בשר עסיסיים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מה אוכלים היום?

המבורגר מהיר וטעים של וול דאן, התוספות - עליכם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם