כיכר השבת

מה אוכלים היום?

מתכון לעוף מפורק עם ראנץ' אבוקדו - הכריך המושלם

מתכון לעוף מפורק ברוטב ברביקיו פיקנטי עם ראנץ' אבוקדו ובערך כל דבר נוסף שתרצו להוסיף ללחמניית הבורגר - כי אין כמו כריך עמוס בכל טוב כדי לסגור יום ארוך (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת | ב' בחשוון | 31.10.19
עוף מפורק עם ראנץ' אבוקדו
עוף מפורק עם ראנץ' אבוקדו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג חזה עוף או פרגיות, ללא עור וללא עצמות
  • 2 כפיות פפריקה מעושנת
  • 2 כפיות אבקת צ'ילי
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית קינמון
  • מלח גס ופלפל שחור
  • 2 כוסות רוטב ברביקיו
  • 1/2 כוס בירה לבנה מכל סוג
  • 3 כוסות כרוב מגורר
  • 2 כוסות גרגרי תירס
  • 1/2 כוס כוסברה טרייה קצוצה גס
  • 2 כפות עירית טרייה קצוצה
  • <a href="https://www.kikar.co.il/335173.html">לחצו כאן לרוטב ראנץ' אבוקדו מהיר וטעים</a>
  • לחמניות המבורגר או טורטיות

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את נתחי העוף, עם הצ'ילי, הפפריקה, הקינמון, קמצוץ מלח וקמצוץ פלפל שחור לציפוי מלא.

2. בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים 1 כף שמן זית על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם, מוסיפים את נתחי העוף וצולים אותם במשך 3-4 דקות מכל צד.

3. מנמיכים לאש קטנה ויוצקים לסיר את רוטב הברביקיו והבירה. מכסים את הסיר ומבשלים במשך שעתיים. בתום הבישול, בעזרת 2 מזלגות מפרקים את העופות ל"חוטים" ומערבבים פנימה את 3/4 מכמות הכוסברה.

4. בקערה, מערבבים את הכרוב עם כמה כפות של ראנץ' אבוקדו, התירס, הכוסברה שנותרה והעירית ומתבלים במלח.
אופן ההגשה: מחלקים את העוף המפורק כשהוא חם בין 6 לחמניות המבורגר או טורטיות , מניחים מעל מתערובת הכרוב ויוצקים בנדיבות על הכל מראנץ' האבוקדו. מגישים מיד.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
עוף

מתכון לתבשיל עוף עם תפו"א ברוטב פיקנטי

ורד כהן | 07.02.24

חג האילנות

מתכון לעוף באננס מתקתק: מיוחד לט"ו בשבט

ורד כהן | 24.01.24

מתכון מומלץ

קציצות עוף פיקנטיות למילוי בכריך: ארוחה לכל המשפחה

ורד כהן | 28.11.23

לכבוד שבת

ירכי עוף פריכים בשום וסוכר חום

כיכר אוכל | 23.03.23

מה נאכל היום?

תוך 20 דקות על הצלחת: חזה עוף מוקפץ בנענע ולימון

כיכר אוכל | 19.03.23
ש

מחלה אוטואימונית

ראש הישיבה מתחנן: "את אחי אני מבקש; צריך לשקם את בית המשפחה שחלתה"

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם

מה אוכלים היום?

כנאפה בשרית טעימה במילוי פרגיות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | 27.02.23

לכבוד שבת

פריך כמו שצריך: ירכי עוף צרובים עם זיתים

כיכר אוכל | 09.02.23

לכבוד שבת

עוף בשום ולימון עם קוסקוס אחד אחד

כיכר אוכל | 12.01.23

מה נאכל היום?

ב-40 דקות: כנפי עוף אפויות עם דבש וצ'ילי

כיכר אוכל | 11.01.23
ש

 לא רק מפגע אסתטי

לא תרופות סבתא ולא ניתוח: הטיפול החדשני לפטרת הציפורניים

כיכר בשיתוף סאן קליניק | מקודם

מה נאכל היום?

כל בית צריך עוף פריך: שוקיים צלויות בשום ורוזמרין

כיכר אוכל | 09.01.23
ש

אוכל של בית

תבשיל עוף פשוט ונפלא שאתם חייבים להכין

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מה נאכל היום?

גם לנשים שלא יודעות לבשל: עוף קריספי בפפריקה מעושנת

כיכר אוכל | 12.12.22

לכבוד שבת

יאמי: חזה עוף בגריל במרינדת רוזמרין ובלסמי

כיכר אוכל | 24.11.22
ש

חצי מחיר מתל אביב

משרדים ב-100 אלף ₪ והשאר ב-24 תשלומים

כיכר בשיתוף בריטניה ישראל | מקודם

לכבוד שבת

ללקק את הצלחת: חזה עוף עסיסי בחרדל ומייפל

כיכר אוכל | 03.11.22
ש

מה אוכלים היום?

פיקנטי וממכר: תבשיל עוף עם זיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

לכבוד שבת

חזה עוף צלוי שלא מתייבש עם ירקות ורוטב אסייתי מהמם

כיכר אוכל | 27.10.22

מה נאכל היום?

לא ישאר כלום בצלחת: קציצות עוף ברוטב מוקרם פרווה

כיכר אוכל | 19.09.22
ש

יום פתוח בזום

בוגרי תואר ראשון? זו הדרך שלכם להתקדם לקריירה מצליחה

כיכר בשיתוף העברית | מקודם

מה נאכל היום?

משגע: עוף בקונפי שום עם לימון וטימין

כיכר אוכל | 12.09.22

מה נאכל היום?

עוף פיקנטי בצ'ילי ודבש עם סלט חסה מרענן

כיכר אוכל | 05.09.22
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו בעצמכם שווארמה עסיסית - בתנור!

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם