ישראל במלחמהישראל במלחמה
חג האילנות

מתכון לעוף באננס מתקתק: מיוחד לט"ו בשבט

לכבוד ט"ו בשבט הבאנו לכם מתכון קליל וטעים לעוף מתקתק שישלב לכם את ארוחת הצהריים עם הפרות המתוקים של ט"ו בשבט. בתאבון! (אוכל ומתכונים).

ורד כהן | כיכר השבת |
עוף מתקתק עם אננס (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות10
זמן הכנה140 דק'
רמת קושיקל
בשרי

מצרכים

  • שוקיים עוף 12 יחידות
  • אננס בשימורים 1 יחידות
  • בצל פרוס 1 יחידות
  • פלפל חריף/ גמבה 1 יחידות
  • רוטב אסיאתי 0.75 כוס
  • רוטב מקופסת השימורים של האננס 0.5 כוס
  • מלח לפי הטעם 1 יחידות
  • פלפל לפי הטעם 1 יחידות

הוראות הכנה:

הניחו בקערה את חתיכות העוף. ופזרו מעל מלח ופלפל.

פזרו מעל את האננס הבצל והפלפל החריף, הרוטב ומיץ האננס וערבבו היטב.

כסו את התבנית והכניסו לתנור על 180 מעלות למשך שעה ועוד חצי שעה ללא כיסוי והוציאו מהתנור.

בתיאבון! 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר