ישראל במלחמהישראל במלחמה
טעם של עוד

מתכון לתבשיל עוף עם תפו"א ברוטב פיקנטי

מוכרחים לנסות את המתכון הנוכחי: העלי דפנה והקארי משאירים בפה  טעם של עוד. והעיקר- בסיר אחד, פשוט וקל ארוחה מושלמת לכל המשפחה (אוכל ומתכונים).

ורד כהן | כיכר השבת |

תבשיל עוף (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות4
זמן הכנה75 דק'
רמת קושיקל
בשרי

מצרכים

  • ירכיים של עוף 5 יחידות
  • תפו"א חתוך לקוביות גדולות 5 יחידות
  • בצל קצוץ 1 יחידות
  • שיני שום קצוצות 3 יחידות
  • מלח 1 כף
  • אבקת קארי 1 כף
  • עלי דפנה 1 יחידות
  • שמן לתחתית הסיר 1 יחידות
  • מים לכיסוי 1 יחידות

צלו את העוף בסיר עם מעט שמן מכל הכוונים עד להשחמה קלה והוציאו מהסיר.

באותו השמן שנותר בסיר- טגנו את הבצל לשלוש דקות והוסיפו את השום והתבלינים. ערבבו.

הוסיפו את התפו״א, ערבבו וכסו במים רותחים.

הוסיפו העוף מעל, הרתיחו וכסו את הסיר.

הנמיכו את האש ובשלו על להבה בינונית למשך שעה, עד לריכוך וקבלת רוטב סמיך.

בתיאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר