מתכון מומלץ

קציצות עוף פיקנטיות למילוי בכריך: ארוחה לכל המשפחה

את הקציצות הללו, כל המשפחה אוהבת מקטן ועד גדול. המעלה של הקציצות הללו היא שהן טעימות במיוחד בתוך כריך. כך אתם חוסכים זמן בהכנת התוספת ונהנים מארוחה משביעה וטעימה (אוכל ומתכונים, בשרי). 

ורד כהן | כיכר השבת |
קציצות עוף פיקנטיות בכריך (צילום: שאטרסטוק)
מנות/יחידות30
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

מצרכים

  • תפו"א מבושלים 3 יחידות
  • בצל מטוגן 1 יחידות
  • כוסברה 1 יחידות
  • ביצים 3 יחידות
  • קילו עוף 0.5 ק"ג
  • מלח 0.5 כפית
  • פלפל שחור טחון 0 צרור
  • כמון 0.25 כפית
  • א' מרק עוף 1 כף

אופן ההכנה

  1. עיסת הקציצות בשלו את התפו"א עד לריכוך, מעכו אותם, טגנו את הבצל, הוסיפי את שאר החומרים וערבבו לעיסה אחידה, טגנו את הקציצות במחבת. הכניסו לכריך ואכלו בתאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר