מה אוכלים היום?כנפיים עם ציפוי פריך ורוטב מדהים לטבילהאמנם הכנפיים מהוות את המנה העיקרית, אבל בינינו? הרוטב המושלם הזה יגנוב את ההצגה ואתם תכינו אותו שוב ושוב!
ניצול שאריותכך מתקתקים רוטב בולונז תוך 7 דקותהכנתם סיר קציצות בשר ונותרתם עם שאריות? הכינו מהן רוטב בולונז עסיסי וטעים שעובד עם כל פסטה
המבורגר של וול-דאן בדרך אליכם!מותג הבשר המוכר והאהוב ממשיך להעניק שירות מצוין לתושבי העיר ומציע תפריט טייק-אווי חם, טרי ומפנק. לדברי דור אסרף, השף הראשי: "נמשיך לשרת את קהל לקוחותינו שנהנה מהתפריט העשיר והמשובח, תוך הקפדה על כללי ההיגיינה והוראות משרד הבריאות" (אוכל, מקודם)
סוכות תשפ"א 2020כך מכינים בבית סלמון כבוש כמו מקצועניםכבישת הדג בעצם מבשלת אותו ולאחריה, פורסים אותו דק דק ומפנקים את כולם במעדן שלא באמת עבדתם קשה בשבילו
מתכונים לשבועותשבועות - התחלנו: בצלים ממולאים חלומייםמנה חגיגית שאין דרך אחרת לתאר אותה מלבד "אקסטרה עסיסית" עם רוטב שיגרום לכולם ללקק את האצבעות. מתכון לבצלים ממולאים בבשר טחון, אורז ופירות יבשים (מתכון לחג)
מה אוכלים היום?תבשיל שעועית מהיר ברוטב עגבניות צלויותכמה מהיר? תוך 30 דקות תעמוד על שולחנכם מנה עשירה בטעם עם צבע עז ויפה - שכל מה שצריך לידה זה לחם טוב