מנות עיקריות

פאד קפאו תאילנדי - איך מתקתקים גיחה לתאילנד ב-20 דקותמה אוכלים היום?איך מתקתקים גיחה לתאילנד ב-20 דקותמתכון לפאד קפאו: מנת בשר טחון מוקפץ כמו שמוכרים בכל פינת רחוב בתאילנד (מתכונים, אוכל)
פהיטס רצועות עוף וירקות - ארוחה בתבנית אחת: פהיטס רצועות עוף וירקותמה אוכלים היום?ארוחה בתבנית אחת: פהיטס רצועות עוף וירקותבמילים פשוטות, מערבבים את העוף והירקות עם התיבול, מפזרים בתבנית ושולחים לתנור. תוך חצי שעה על שולחנכם
אסאדו ביין ופלפלת של מסעדת אנטריקוטספיישל שבועותאסאדו ביין ופלפלת של מסעדת אנטריקוטמסעדת אנטריקוט פותחת את עונת הקיץ אחרי שבועות, ומתכון של השף החדש דריו למנה בשרית מעולה מבית אנטריקוט במיוחד לחג השבועות (אוכל, שיווקי)
עראייס ערבי קלאסי וסלט משוואיה - ליד המדורה: עראייס עסיסי וסלט משוואיהל"ג בעומרליד המדורה: עראייס עסיסי וסלט משוואיהלמה להכין בשר על האש ולהגיש עם פיתות כשאפשר לאחד את השניים למנה אחת מושלמת? (מתכונים, אוכל)
שניצל עגל במילוי פירות יבשים ורוטב משמשים - נעים להכיר: שניצל בקר - גרסת הגורמהספיישל ט"ו בשבטנעים להכיר: שניצל בקר - גרסת הגורמההשפית מורן פינטו עם דרך מיוחדת להכנת שניצל עגל מענג במילוי פירות יבשים ורוטב משמשים (מתכונים, אוכל)
נודלס עם עוף טחון - 4 דברים טעימים שאפשר להכין עם עוף טחוןמה אוכלים היום?4 דברים טעימים שאפשר להכין עם עוף טחוןראפ במילוי עוף טחון מוקפץ עם פטריות וערמונים, נודלס מהיר, תבשיל אורז ופלפלים וקציצות מלאות נוסטלגיה (אוכל)
קציצות עוף ואבוקדו "על האש" - ליד המדורה: קציצות עוף ואבוקדו "על האש"ל"ג בעומרליד המדורה: קציצות עוף ואבוקדו "על האש"קציצות קלות להכנה ומלאות בריאות לארוחה משפחתית טעימה ומהנה סביב המדורה (מתכונים, אוכל)
סלמון אפוי עם ביצת עין על מצע תרד ושום - סלמון אפוי עם ביצת עין על מצע תרד ושוםבאנו לשדרגסלמון אפוי עם ביצת עין על מצע תרד ושוםמנה שכמה שהיא פשוטה להכנה, ככה היא מרשימה וטעימה. דג בשרני, ביצה עסיסית ומצע ירוק פיקנטי (מתכונים, אוכל)
סלמון א פפיוט אפוי עם עגבניות ופטריות - שיהיה במזל: 5 מתכונים מעולים לדגיםמזל דגיםשיהיה במזל: 5 מתכונים מעולים לדגיםלכבוד מזלו של חודש אדר, הנה 5 מתכונים ל-5 דגים שכל אחד צריך לדעת להכין: טונה אדומה, מושט, דניס, בס וכמובן סלמון
עגבניות ממולאות בסגנון סיציליאני עם אנשובי וזיתים - מה אוכלים היום? עגבניות ממולאות בכל טובמה אוכלים היום?מה אוכלים היום? עגבניות ממולאות בכל טוב"כל טוב" נשמע לכם ערטילאי מידי? חכו שתטעמו את המנה המוצלחת הזו: מתכון לעגבניות ממולאות בסגנון סיציליאני עם אנשובי, פטרוזיליה וזיתים. מנה דרום איטלקית פופולרית וקלה להכנה. אם אתם מסתדרים עם מלח, תוספת אנשובי תתקבל בברכה (מתכונים, אוכל)
סירות חצילים במילוי גבינות ועשבי תיבול - סירות חצילים עם גבינות ועשבי תיבולסירות חצילים עם גבינות ועשבי תיבולמנה נפלאה לאירוח או סתם כשמתחשק משהו טעים לגוון את היום: סירות חצילים ממולאים בגבינות ועשבי תיבול, אפויים בתנור. מתאים כמנה ראשונה או עיקרית (מתכונים, אוכל)
תבשיל ירקות פיקנטי - מה אוכלים היום? 3 תבשילים חצי-חורפייםמה אוכלים היום? 3 תבשילים חצי-חורפייםהטמפרטורות נמצאות במגמת ירידה, אבל זה עדיין לא החורף האמיתי - וה בדיוק מה שאתם צריכים להכין (מתכונים, אוכל)
תבשיל "צ'ילי קון קרנה" כמו בטקסס - תבשיל "צ'ילי קון קרנה" בדיוק כמו בטקססמה אוכלים היום?תבשיל "צ'ילי קון קרנה" בדיוק כמו בטקססהמקסיקנים מכינים את זה עם שעועית, אבל המתכון המסורתי של צ'ילי קון קרנה - המאכל הלאומי של טקסס - משמיט את השעועית ומוסיף מגוון תבלינים משובחים (מתכונים, אוכל)
כיכר אוכל
המומלצים