כיכר השבת

מה נאכל היום?

מתכון להמבורגר הודו עסיסי בטירוף ועדיין בריא יותר

בפעם הבאה שאתם מכינים המבורגר הודו (זאת אומרת, עכשיו), השתמשו במרכיבים טריים לתוספות, כמו עלי בייבי, מלפפונים ונבטים. הם יוסיפו את האקסטרה קראנץ' הזה שכל כריך המבורגר טוב זקוק לו. סמכו עלינו. מרחו קטשופ ומיונז על הלחמניות הרכות והתענגו על כל נגיסה (מתכונים, אוכל)

1
כיכר אוכל | כיכר השבת | כ"ד בתמוז | 04.07.21
עסיסי בטירוף ועדיין בריא יותר: מתכון להמבורגר הודו
עסיסי בטירוף ועדיין בריא יותר: מתכון להמבורגר הודו (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם בשר הודו טחון
  • 1 שן שום, כתושה
  • 3/4 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפיות זעתר
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף שמן זית + עוד, להברשה
  • 1/4 כוס פטרוזיליה טריה, קצוצה דק

להרכבה:

  • 4 לחמניות המבורגר טריות
  • קטשופ
  • מיונז
  • 1 אבוקדו, פרוס דק
  • 1/2 כוס מלפפון, קצוץ דק
  • 1/2 כוס נבטים
  • 1/2 כוס עלי בייבי

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה משלבים את בשר ההודו, השום, המלח, הפלפל, הזעתר, המיונז, שמן הזית והפטרוזיליה. מערבבים עם הידיים רק עד לאיחוד מלא. מחלקים את התערובת לארבע קציצות ומשטיחים קלות כל קציצה. מעבירים לצלחת, מכסים בניילון ומצננים במשך 15 דקות.

2. מחממים מחבת פסים, מחבת מברזל יצוק או מכשיר גריל, על אש בינונית-גבוהה. צולים את הלחמניות. מברישים מעט שמן על המחבת / מכשיר הגריל. מוציאים את הקציצות מהמקרר וצולים אותן עד לבישול מלא - הופכים באמצע - במשך 10-12 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-70 מעלות במדידת חום.

3. להרכבת ההמבורגרים, מורחים את המיונז והקטשופ על תחתית כל לחמניה. מוסיפים את עלי הבייבי והנבטים ואחריהם את ההמבורגרים ואז מעל את האבוקדו, המלפפון והחצי הנותר של כל לחמניה.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
1
נראה טובבב
ללא שם05.07.21
עוף

מתכון לתבשיל עוף עם תפו"א ברוטב פיקנטי

ורד כהן | 07.02.24

חג האילנות

מתכון לעוף באננס מתקתק: מיוחד לט"ו בשבט

ורד כהן | 24.01.24

מתכון מומלץ

קציצות עוף פיקנטיות למילוי בכריך: ארוחה לכל המשפחה

ורד כהן | 28.11.23

לכבוד שבת

ירכי עוף פריכים בשום וסוכר חום

כיכר אוכל | 23.03.23

מה נאכל היום?

תוך 20 דקות על הצלחת: חזה עוף מוקפץ בנענע ולימון

כיכר אוכל | 19.03.23
ש

השקעה בטוחה ויציבה

נדל"ן מניב בשליש מחיר? הכירו את ההשקעה החכמה בפתח תקווה

כיכר בשיתוף Lighter life | מקודם

מה אוכלים היום?

כנאפה בשרית טעימה במילוי פרגיות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | 27.02.23

לכבוד שבת

פריך כמו שצריך: ירכי עוף צרובים עם זיתים

כיכר אוכל | 09.02.23

לכבוד שבת

עוף בשום ולימון עם קוסקוס אחד אחד

כיכר אוכל | 12.01.23

מה נאכל היום?

ב-40 דקות: כנפי עוף אפויות עם דבש וצ'ילי

כיכר אוכל | 11.01.23
ש

הזדמנות שלא רואים בכל יום

"פוטנציאל רווח עצום" • הזדמנות להשקעה במרכז גוש דן

כיכר בשיתוף בריטניה-ישראל על הפארק | מקודם

מה נאכל היום?

כל בית צריך עוף פריך: שוקיים צלויות בשום ורוזמרין

כיכר אוכל | 09.01.23
ש

אוכל של בית

תבשיל עוף פשוט ונפלא שאתם חייבים להכין

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

מה נאכל היום?

גם לנשים שלא יודעות לבשל: עוף קריספי בפפריקה מעושנת

כיכר אוכל | 12.12.22

לכבוד שבת

יאמי: חזה עוף בגריל במרינדת רוזמרין ובלסמי

כיכר אוכל | 24.11.22
ש

לבעלי הון עצמי של ₪255,000

ההזדמנות: פרויקט יוקרתי בבני ברק, צמידות לפארק ירקון

כיכר בשיתוף בריטניה-ישראל על הפארק | מקודם

לכבוד שבת

ללקק את הצלחת: חזה עוף עסיסי בחרדל ומייפל

כיכר אוכל | 03.11.22
ש

מה אוכלים היום?

פיקנטי וממכר: תבשיל עוף עם זיתים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

לכבוד שבת

חזה עוף צלוי שלא מתייבש עם ירקות ורוטב אסייתי מהמם

כיכר אוכל | 27.10.22

מה נאכל היום?

לא ישאר כלום בצלחת: קציצות עוף ברוטב מוקרם פרווה

כיכר אוכל | 19.09.22
ש

לסיים מסכת אחרי מסכת

2 מליון ₪ הושקעו בפרוייקט הדיגיטל התורני - הצטרפו >>

כיכר בשיתוף יומי | מקודם

מה נאכל היום?

משגע: עוף בקונפי שום עם לימון וטימין

כיכר אוכל | 12.09.22

מה נאכל היום?

עוף פיקנטי בצ'ילי ודבש עם סלט חסה מרענן

כיכר אוכל | 05.09.22
ש

מה אוכלים היום?

כך תכינו בעצמכם שווארמה עסיסית - בתנור!

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם