כיכר השבת

באנו לשדרג

מתכון לבייגלך מצופים בשוקולד - שלא תוכלו להפסיק לאכול

מעניין לדעת: הבייגלה בעברית נקרא "שְׁלוֹבִית" וכן, הוא נחמד מאד כנשנוש לבד, אך כשאתם עורכים מסיבת יום הולדת, מארחים או אפילו סתם רוצים לפנק את הילדים (ואת עצמכם) בחטיף עם טוויסט, שיש בו את השילוב הסופר טרנדי (ובצדק רב!) של מלוח ומתוק, מעטפת שוקולד היא התשובה בשבילכם. רק שימו לב: בקניית שוקולד לבן, יש לבדוק את מרכיביו ולוודא שהוא כולל חמאת קקאו. שוקולד לבן באיכות נמוכה מכיל רק שמן צמחי שלא נמס היטב ולא יעבוד בציפוי הבייגלה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת | ג' בכסלו | 07.11.21
שילוב מנצח: מתכון לבייגלך מצופים בשוקולד
שילוב מנצח: מתכון לבייגלך מצופים בשוקולד (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 340 גרם שוקולד צ'יפס חום
  • 340 גרם שוקולד צ'יפס לבן
  • 115 גרם (72 יחידות) מיני בייגלה

אופן ההכנה:

1. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מניחים את השוקולד צ'יפס החום בקערה המתאימה לשימוש במיקרוגל ומחממים במשך דקה וחצי, בעוצמה בינונית. מערבבים ומחממים שוב במשך 30 שניות בעוצמה גבוהה. מערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק.

אם עדיין יש בו גושים, מחממים במיקרוגל בפעימות של 15 שניות, בעוצמה גבוהה, תוך ערבוב בין כל פעימה, עד לקבלת מרקם חלק.

2. מניחים מחצית מכמות הבייגלך בתוך קערת השוקולד ודוחפים פנימה בעזרת מזלג, לציפוי מלא. מנערים היטב ומעבירים לתבנית.

3. חוזרים על תהליך ההמסה עם השוקולד צ'יפס הלבן ועוברים לתהליך הציפוי עם הבייגלך הנותרים.

4. טובלים מזלג בשוקולד החום הנותר ומטפטפים אותו מעל הבייגלך המצופים שוקולד לבן; חוזרים על הפעולה עם יתר השוקולד הלבן.

5. מקררים את כל הבייגלך עד שהשוקולד מתקשה. מוציאים מהתבנית ומאחסנים בכלי אטום במקרר. הבייגלך ישמרו בין 7 ל-10 ימים.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
קינוחים
ש

גם בריא גם טעים: ניתן ליהנות מקינוח כזה!

כיכר בשיתוף לה לה מגשי פירות ומתנות | מקודם

באנו לשדרג

מתכון לגרניטה תפוזים: ברד ביתי משודרג

כיכר אוכל | 28.02.23

תוצרת בית

כל השביעין חביבין: חטיפי אנרגיה מ-7 מרכיבים

כיכר אוכל | 26.01.23

באנו לשדרג

כזה עוד לא אכלתם: פופקורן קרמל מתובל

כיכר אוכל | 25.12.22

חנוכה

עזבו אתכם מקנויים: דונאטס ביתיים עם עם מרקם חלומי וציפוי יפהפה

כיכר אוכל | 19.12.22
ש

בדיקת התאמה בחינם

מחשבון הנחה להסרת משקפיים בלייזר לכל הקופות

כיכר בשיתוף קייר | מקודם

חנוכה

מיני סופגניות עם מילוי מפתיע שיטריף אתכם

כיכר אוכל | 18.12.22

תוצרת בית

לא תוכלו להפסיק לנשנש: אגוזי פקאן מצופים סוכר

כיכר אוכל | 30.11.22

חלבי או פרווה

כך תכינו בקלות קרם ברולה קלאסי מושלם

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 28.11.22

באנו לשדרג

ללקק את האצבעות: תפוחים מטוגנים ברוטב קרמל

כיכר אוכל | 16.11.22
ש

לבעלי הון עצמי של ₪255,000

ההזדמנות: פרויקט יוקרתי בבני ברק, צמידות לפארק ירקון

כיכר בשיתוף בריטניה-ישראל על הפארק | מקודם

ליד הקפה

כדורי שוקולד שהמבוגרים יעופו עליהם

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 05.11.22

ליד הקפה

זהירות, ממכר: חיתוכיות פיסטוק ושוקולד לבן

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 31.10.22

ליד הקפה

מעדן חלבה ביתית עם פיסטוק והל

כיכר אוכל | 04.09.22

שעת יצירה

מה עושים עם הילדים בחופש? תפוח על מקל

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 04.05.22
ש

בריאות זה הכול

משקפי ראיה חינם לילדים? זה לא הכל

כיכר בשיתוף מכבי | מקודם

תרבחו ותסעדו

שלב אחר שלב: כך תכינו 'מופלטה' מושלמת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 23.04.22

מאנצ'ינג

נאצ'וס מתוקים שמכינים ברגע עם רוטב שוקולד

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 22.02.22

קינוח חורפי מהיר

מה עושים עם בננות בשלות? מטגנים אותן

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 09.01.22

פינוק לסוף השבוע

תות או פיסטוק? כך תכינו כנאפה מושלמת

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 23.12.21
ש

כלי קודש

אברכים טוענים: זאת השיטה להישאר בכולל ולהתפרנס בכבוד

כיכר בשיתוף מלמ | מקודם

מתוק ומנחם

נשארתם בבית? הנה פינוק חורפי ב-10 דקות

אוראל בראל | עריכה: חיה כהן | 20.12.21

מהיר ובריא

כדורי אנרגיה מתוקים מ-4 רכיבים בלבד

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 15.12.21

באנו לשדרג

מ-5 מרכיבים בלבד: ממתק שוקולד עם פיסטוק וחמוציות

כיכר אוכל | 08.12.21