חלבי או פרווה

מתכון לקרם ברולה קלאסי - חלבי או פרווה

חוששים להכין את הקינוח הצרפתי הכי שווה בערך? אל דאגה, אוראל בראל כאן עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת קרם ברולה - חלבי או פרווה. אקורד סיום מנצח לכל ארוחה (מתכונים, אוכל)

קרם ברולה - חלבי או פרווה (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה חלבית או פרווה
  • 1 כוס סוכר (מודדים בכוס חד פעמית לשתייה קרה)
  • 6 חלמונים
  • 1/2 מקל וניל או 1/2 כפית משחת וניל
  • לפיזור מלמעלה: סוכר דמררה או סוכר לבן

אופן ההכנה:

צפו באופן ההכנה:

אופן הכנת קרם ברולה - חלבי או פרווה, לבחירתכם (צילום ועריכה: אוראל בראל)

1. בקערה, טורפים במרץ את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה ובהירה עם קצף בשוליה.

2. בסיר בינוני על אש בינונית, מניחים את השמנת עם מקל הווניל או משחת הווניל ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. מסירים מהאש.

3. השוואת טמפרטורות: מוזגים מעט מהשמנת לתערובת החלמונים תוך כדי שטורפים אותה ללא הפסקה. בהדרגה ועם טריפה מתמדת, מוסיפים את שאר השמנת לתערובת החלמונים - עד שמתקבלת בלילה אחידה.

4. יוצקים מים רותחים עד לרבע מהגובה של תבנית חסינת חום עם שוליים גבוהים. מסדרים בתבנית 6 תבניות אישיות בגודל 10X10 ס"מ (התבניות צריכות לצוף ולזוז מעט ולא להיות צמודות מאוד).

5. יוצקים את הבלילה לתבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל-120-130 מעלות במשך 30 דקות.

6. מוציאים את התבנית מהתנור ומעבירים אותה למקרר למשך 2-3 שעות.

7. מפזרים מעל סוכר דמררה או סוכר לבן וצורבים את החלק העליון עם מבער כדי לקרמל את הסוכר או אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות על מצב גריל - עד שהסוכר מתקרמל מלמעלה. מגישים מיד או שומרים במקרר עד להגשה.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר