כיכר השבת

לכבוד שבת

מתכון לאושפלאו: תבשיל אסאדו ואורז טעים במיוחד - וול דאן

אושפלאו - תבשיל בוכרי נהדר שמשלב אורז, ירקות ונתחי בשר עסיסיים. אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת אושפלאו אסאדו מושלם של וול דאן (מתכונים לשבת, אוכל)

7
אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם | א' בתמוז | 30.06.22
אושפלאו אסאדו
אושפלאו אסאדו (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 1.5 ק"ג בשר אסאדו מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 4 כוסות אורז (700 גרם) - הכוסות נמדדות בחד"פ לשתייה חמה
  • 4 בצלים גדולים, קצוצים דק דק
  • 3 גזרים, פרוסים לאצבעות
  • צרור גבעולי סלרי, קצוץ
  • ראש שום שלם, שטוף היטב
  • 2-3 כפות שמן
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

1. בסיר עמוק על אש בינונית, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

2. מוסיפים לסיר את נתחי הבשר והתבלינים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 שעות. חשוב להשתמש ב-4 בצלים כיוון שכל הנוזלים בתבשיל מגיעים מהם. האסאדו מתבשל בנוזלים של הבצל ומקבל טעם נהדר.

3. מוסיפים לסיר את הגזר והסלרי ומבשלים במשך 30 דקות.

4. מוסיפים את האורז, יוצקים מעל 4 כוסות מים חמים, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 10-15 דקות נוספות. מכבים את האש, ממתינים 10 דקות ורק אז מסירים את המכסה.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים

תוכן שאסור לפספס
7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו ובמידה ותימצא תקינה תפורסם באתר.
4
שאלה: יש מצב להמיר את האסאדו בבשר אחר, מס' 8 למשל או שחייב דווקא אותו בגלל השומן זה ממש יקר לי דחוף אני חייב להכין אבל מצריך רעיון אחר אשמח לתגובה נ.ב: זה נראה מגרה מאודד
גיא04.07.22
בודאי, מס' 8 הוא שריר והוא יוצא מעולה. ההמלצה היא לפני ההכנה לתת בישול מקדים עם עלה דפנה מעט בצל פלפל ומלח במים ולאחר מכן לשטוף ולהוסיף לבצל בטיגון
אני07.07.22
עם בשר 8זה גם יהיה מצוין אבל אולי קצת פחות בישול לדעתי גם שעה וחצי שעתיים יספיק לו
רועי05.07.22
3
לא מסתדר כמות המים, ע"פ המתכון שמים רק 4 כוסות מים על 4 כוסות אורז? במתכון זה נראה יותר. בדר"כ שמים כפול מים. אשמח להבהרה
ליטל19.09.22
2
זה לא אושפולוב זה תבשיל אורז, בשר וגזר אושפלוב- צורת הגזר נראית אחרת והאורז הוא עגול. ולא שמים אף פעם ראש שלם של שום מטעמי כשרות. חייבים לפתוח אחד אחד לבדוק. אני אישית ראיתי בשום טרי וגם יבש חרקים לבנים קטנים שבקושי רואים. חייב לקלף ולשטוף טוב אחד אחד.
מיכל06.07.22

הצגת כל התגובות

1
לא הזכרת מתי מוסיפים את ראש השום השלם עם הבשר או עם הגזר והסלרי?
ללא שם01.07.22
לפי הסרטון מסיפים תאורז והמים ואחריו ישר את השום ומבשלים
בת מלך04.07.22
אולי גם יעניין אותך
עיקריות
ש

תבשיל טנזיה חגיגי של בשר ופירות יבשים

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

לתקתק עיקרית מדהימה ב-10 דקות עבודה

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם

לכבוד שבת

תבשיל בשר שהוא עיקרית מושלמת לשבת חורפית

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | 12.01.23
ש

לכבוד שבת

תבשיל בשר חגיגי וטעים שאין דרך לטעות איתו

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

תבשיל שקדי עגל ופלפלים ברוטב פיקנטי

שף דני אביב ואוראל בראל בשיתוף 'אנטריקוט' | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

 באורח חרדי

ישיבת טל חרמון - הבחירה המושלמת לנוער חרדי המעוניין להשכלה מקצועית

כיכר בשיתוף שניר חרמון שיאון | מקודם
ש

לכבוד שבת

וואו: ביף בורגיניון עם נתח אונטריב ופטריות

שף דני אביב ואוראל בראל בשיתוף 'אנטריקוט' | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד

שוק טלה ביין לבן ושאלוט עם בטטות מדורה

שף דני אביב ואוראל בראל בשיתוף 'אנטריקוט' | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד לסוכות

כך תכינו קעריות סיגר יפהפיות במילוי בשר חגיגי

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד לראש השנה

כתף טלה ממולאת וצלויה עם פירות יבשים ויין

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לימודי דיינות

כך אלפי בוגרי ישיבה הפכו לדיינים מוסמכים

כיכר בשיתוף מ.ל.מ | מקודם
ש

מיוחד לראש השנה

עיקרית קלילה יותר לבוקר החג: שניצל בקר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

מיוחד לראש השנה

סוכריה חגיגית: פסטייה במילוי פרגית עשיר

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

חגיגית לשבת: פרוסות צלי כתף ברוטב פטריות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

חגיגי: תבשיל בשר ראש עם חומוס פיקנטי

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

זה עובד!

ישראלים רוכשים אתרים וגוזרים "שכר דירה"

כיכר בשיתוף דיגיטל פרופטי | מקודם
ש

לכבוד שבת

כתף טלה מדהימה שמתקתקים ב-20 דקות

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

תבשיל זנב עגל וירקות שורש מיוחד וחגיגי

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

מנה מנצחת לשבת: לשון עגל ברוטב מושלם

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

לכבוד שבת

חגיגי: אסאדו עם תפוחי אדמה ועגבניות שרי

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם
ש

עד מתי??

מרטיט: הבכי של היתום הקטן המתחנן וזועק "אמא!" • צפו

כיכר בשיתוף ועד הרבנים | מקודם

לכבוד שבת

תבשיל בשר מרוקאי ואריסה ביתית חריפה

כיכר אוכל | עריכה: חיה כהן | 07.04.22
ש

לכבוד שבת

צלי בקר נמס בפה עם רוטב חגיגי - וול דאן

אוראל בראל בשיתוף וול דאן | עריכה: חיה כהן | מקודם