ניצלו בנס: שני ילדים עזבו את המיטה רגע לפני שקיר קרס עליה
קיר קרס במהלך שיפוצים ברחוב רבי לוי יצחק מברדיצ'ב • שני ילדים עזבו את המיטה רגעים ספורים לפני הקריסה | המבנה הוכרז כמסוכן למגורים (חדשות)


סגנית הנשיא לשעבר מקיימת פגישות עם האגף הפרוגרסיבי • נפגשה עם אחת ממייסדי תנועת Uncommitted שמחתה על מדיניות ביידן בעזה | ההיערכות לקראת הבחירות הבאות (בעולם)
יוסי נכטיגלהנשיא האמריקני מבהיר: המערכה מול איראן היא נטרול יכולות גרעיניות • "אין להם חיל ים, חיל אוויר ומכ'ם - כל המנהיגים מתים" | ההשוואה לילד מפונק והביקורת על אובמה (בעולם)
יוסי נכטיגלדו"ח חדש חושף היקף אדיר של סחר במינים מוגנים דרך פלטפורמות מקוונות, כאשר פייסבוק מובילה את הפעילות | החוקרים מזהירים: האלגוריתמים, הקבוצות הסגורות ומנגנוני ההכנסה של הפלטפורמה מאפשרים ואף מתמרצים את התופעה (בעולם)
אבישי לוישני נהגים נפגעו בתאונה קשה בין שני כלי רכב בכביש 716 בסמוך לקיבוץ עין חרוד. נהג בן 43 פונה במסוק לרמב"ם במצב קשה לאחר שעבר החייאה בזירה ולבו שב לפעום. נהג נוסף בן 65 נפצע באורח בינוני. צוותי איחוד הצלה העניקו טיפול רפואי בזירה.
קובי רוזןבצלאל סמוטריץ נפגש בימים האחרונים עם הדיין אברהם זרביב והציע לו שריון ברשימת הציונות הדתית, כנראה במקום השני. זרביב הוא נהג הדי-9 במילואים שהתפרסם בהרס תשתיות טרור נרחב בעזה ובלבנון, והדליק משואה בטקס יום העצמאות האחרון.
כיכר השבתהשירות החשאי לא קיבל 102 דיווחים על החשוד ביום העצרת • מערכת הנגד לרחפנים לא הייתה פעילה | הדוח האחרון בסדרת חקירות על הכשלים (בעולם)
יוסי נכטיגלגורמים אמריקנים חשפו: וושינגטון חששה שישראל תחסל את עראקצ'י וקאליבאף • ארה"ב ביקשה ממדינות אזוריות להזהיר את איראן | הפער בין המטרות האמריקניות והישראליות (בעולם)
יוסי נכטיגלשר החוץ הטורקי פידאן תקף בחריפות את ישראל וטען כי "ישראל הפכה לבעיה של העולם כולו" ושיבח את החלטת טורקיה להפסיק מסחר של 10 מיליארד דולר בן לילה | שר החוץ גדעון סער: "הסתה לרצח עם" | הרקע: הכרה ברצח העם הארמני (בעולם)
יוסי נכטיגלכל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ