לכבוד ימי בין הזמנים בצל ה'קורונה', 'כיכר השבת' בסדרת תוכניות חדשה - במיוחד ל'ישיבע בוחרים' • הסִימְפּוֹזְיוֹן - בהגשת אבי רבינא וחנני ברייטקופף • והערב עם ישראל מאיר ואבי גרינצייג • צפו (חרדים)
לכבוד ימי בין הזמנים בצל ה'קורונה', 'כיכר השבת' בסדרת תוכניות חדשה - במיוחד ל'ישיבע בוחרים' • הסִימְפּוֹזְיוֹן - בהגשת אבי רבינא וחנני ברייטקופף • והערב עם אבא טורצקי ויצ'ו פלדמן • צפו (חדשות)
הלו"ז המלא מועידת אגודת ישראל; שלושת סוגי הכרטיסים; ההמנון החדש שילווה את הבחירות, וגם: מי ינחה את הסימפוזיון? • כל הפרטים - בפרסום ראשון (אקטואליה, חרדים)
במשך יותר מחמש שעות הפגין ראש הממשלה בנימין נתניהו את כישוריו בפני העיתונאים החרדים. אבל... | חיים אילוז, עורך "כיכר השבת", מסכם את הסימפוזיון של הקוסם (ברנז'ה)
במהלך סימפוזיון בקעמפ של ישיבת "וולפסון", צייץ בני רבינוביץ כי בנצי גופשטיין אמר שמותר לשרוף כנסיות. התלמידים זעמו והפאנל פוצץ. בשיחה עם "כיכר השבת" מכחיש גופשטיין את הציוץ (אנשים)