טעמי החנוכה

מיני לביבות גבינה מלוחות- טעים וקל הכנה/ רחלי קרוט

מכירים את טרנד המיני פנקייקס?- קבלו את הגרסה המלוחה לחנוכה: לביבות גבינה מלוחות וקטנטנות שמגישים למרכז השולחן עם מטבלים וירקות. מתכון קל, פשוט וטעים (אוכל ומתכונים).

מיני לביבות גבינה מלוחות (צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק)

המרכיבים ל- 20 יחידות

2 ביצים L

1 כפית מייפל

240 מ"ל (כוס) חלב תנובה

50 גרם חמאת תנובה מומסת

1/2 כפית מלח

70 גרם פתיתי מוצרלה של השף הלבן

70 גרם פתיתי עמק

175 גרם (1 ו 1/4 כוסות) קמח תופח

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה שמים ביצים, מייפל, חלב, חמאה מומסת ומלח וטורפים היטב.
  2. מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בבלילה.
  4. משמנים מעט מחבת רחבה ובעזרת כפית או שקית זילוף עם צנתר או בקבוק לחיץ, יוצרים מיני לביבות ומטגנים מ- 2 הצדדים עד להזהבה עדינה.
  5. מגישים חם עם יוגורט או שמנת חמוצה או ככה לבד עם סלט ירקות והמון מצב רוח.

הערות ושדרוגים: בשלב הראשון של טריפת המצרכים אפשר להוסיף עירית קצוצה ו/או פלפל שחור גרוס. אפשר להכין את הלביבות גם בגרסה גולה יותר והן מעולות גם כארוחת ערב בכל יום בשנה.

בתאבון!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר