purim  אדלשטיין  אדמה ושמיים

חלבי

פשטידת ברוקולי ותירסמה אוכלים היום?פשטידת ברוקולי ותירס של מורן פינטופשטידה מהירה וקלה שמכינים בשיטת "לערבב ולתנור" - בא בול בזמן כשאתם רוצים ארוחה משביעה וחמה כאן ועכשיו
פיצה על בסיס בצק עליםמה אוכלים היום?איך לתקתק פיצה - בלי להתעסק עם הבצקשמתם לב שחם שם בחוץ? בדיוק בשביל זה שווה לנסות את הפיצה הנהדרת הבאה שמכינים על בסיס בצק עלים
פיצה על בסיס בטטהמה אוכלים היום?פיצה ללא בצק - אבל זה ממש לא יפריע לכםאנחנו חייבים להודות: אנחנו לא אוהבים שנוגעים לנו בפיצה, אבל לפעמים המצפון מתעורר וזו האלטרנטיבה המדויקת
פשטידת ברוקולי, קישואים וגבינהבאנו לעזורמה אוכלים כשהצהריים והערב הופכות לארוחה אחת?פשטידת ברוקולי, קישואים וגבינה שמכינים בקלי קלות ואפילו הילדים יאהבו ויבקשו עוד. באחריות (מתכונים, אוכל)
פשטידת טונה קלאסיתספיישל שבועותפשטידת טונה עם אטריות וגבינות בציפוי קראנצ'יתערובת נהדרת של טעמים ומרקמים שמייצרים מאפה רך מבפנים ופריך מבחוץ שכיף לפתוח איתו סעודת שבועות שווה
פיצות אישיות מבצק ללא ההתפחה וללא לישהתכינו את הבצק בערב ובבוקר תתקתקו פיצות אישיותבצק ללא ההתפחה וללא לישה שכדי להיות כזה, צריך זמן איכות במקרר - וזה הדבר הכי מדויק להכין איתו (מתכונים, אוכל)
פיצה אנטיפסטי עם גבינת ריקוטהבון אפטיטו: איך להכין את הפיצה הכי איטלקית שישמתכון לפיצה אנטיפסטי עם גבינת ריקוטה - 3 מאכלי הדגל האיטלקיים מתקבצים למאפה אדיר אחד (מתכונים, אוכל)
כיכר אוכל
המומלצים