מאפה ממולא גבינות במיוחד לחג השבועות (צילום: אוראל בראל)
מצרכים
3 עלי פילו מופשרים
50 גרם חמאה מומסת
50 גרם גבינת ריקוטה

ש
חווית הפיצה הביתית - גם באירוח בחנוכה
אסף מגידו|מקודם
50 גרם גבינת פטה
אבקת סוכר
דבש
אופן ההכנה
מברישים 3 עלי פילו בחמאה ומסדרים אותם אחד על השני.
בקערה מערבבים את הגבינות ומסדרים על עלי הפילו מקפלים כמו בסרטון ואופים על 180 מעלות להשחמה כ- 20 דקות, מפזרים מעל אבקת סוכר ודבש.
בתאבון!


0 תגובות