ארוחה חלבית מושלמת!

באגטים אלפרדו מוקרמים: הארוחה שתתגלש לכם בלשון

מי לא אוהב גבינת מוצרלה רותחת ומותכת? וכשהגבינה נפגשת עם פטריות, חמאה ובאגטים; התוצאה בכלל מושלמת • צפו בעוד מתכון מוצלח מבית ורד כהן (אוכל ומתכונים). 

באגטים אלפרדו מוקרמים (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות5
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

מצרכים

    באגטים אלפרדו מוקרמים (צילום: ורד כהן)

    חבילת פטריות פרוסות

    3 שיני שום כתושות

    1/4 חמאה

    חצי כפית מלח

    חצי כפית פלפל שחור

    1 שמנת לבישול 500 מ״ל.

    חצי כוס מים

    4 באגטים חצויים לאורכם.

    גבינה צהובה או מוצרלה לפיזור מעל.

    אופן ההכנה

    חממו תנור על 200 מעלות טורבו עליון.

    טגנו בסיר את הפטריות והוסיפו את החמאה, השום והתבלינים וטגנו עוד קצת.

    הוסיפו את השמנת לבישול ואת המים. ערבבו ובשלו על אש בינונית גבוהה עד שיסמיך.

    הניחו את הבאגטים בתבנית התנור ושפכו עליהם את הרוטב בעזרת מצקת.

    פזרו מעל גבינה צהובה או מוצרלה והכניסו לתנור על 200 מעלות עד להשחמה. בערך 10 דקות.

    בתיאבון. 

    להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

    האם הכתבה עניינה אותך?

    כן (94%)

    לא (6%)

    תוכן שאסור לפספס:

    0 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    5
    ייאאממיי
    מירה
    תודה רבה
    ורד כהן
    4
    כמעת כמו מויטס
    דן
    👍🏻לא יודעת מי אבל מקווה שזו מחמאה.
    ורד כהן
    3
    אני מציע בשלב ראשון להעביר את הבגט בתנור כמה דקות עם התחתית למעלה כדי שגם הוא יהיה קראנשי ,הדילוג על השלב הזה הוא קריטי כי בלי זה התחתית יישאר רך והתוצאה הסופית תהיה לא נעימה
    שיפור המתכון
    מבחינתנו זה נעים מאד. אבל זו העדפה אישית.
    ורד כהן
    2
    דבר שני כדאי להוסיף קצת קמח מהול במים לשמנת אחרי שהתבשלה עת הפטריות לקבל רוטב עבה, בסגנון בשמל ,חבל על השמנת המתבזבז בסיר ולהוסיף פלפל שחור בצאת התנור,תבלין שמעיף טעם הפטריות
    שיפור המתכון
    אפשר להרגיש חופשי לשנות לאיך שאוהבים
    ורד כהן.
    1
    סליחה, אבל בתמונה זה נראה רע מאוד.
    אייל
    כן. זה צולם בתוך וידאו ולא היתה תמונה.
    ורד כהן

    אולי גם יעניין אותך:

    עוד בחלבי: