שערי מט"ח:4.20  $3.63  

לחמים ומאפים

בורקס תרד וגבינות עם עשבי תיבולמה אוכלים היום?בורקס תרד וגבינות קרנאצ'י שכל אחד יכול להכיןמעטפת פילו פריכה ומתפצפצת ובתוכה מלית רכה של תרד מבושל ותערובת גבינות נהדרת עם פסטו, עירית ופטרוזיליה
חלת מפתח מעוצבת וצבעונית עם בצק סלקלכבוד שבתחלת מפתח מעוצבת וצבעונית עם בצק סלקהחלטתם להכין חלת מפתח כסגולה לפרנסה? קחו את היצירה צעד אחד קדימה עם בצק סלק לחלה צבעונית ויפה במיוחד
חלת מפתח. סגולה גדולה לפרנסהלכבוד שבתסגולה גדולה לפרנסה: כך תכינו חלת מפתחבשבת שאחרי פסח נוהגים לאפות חלות בצורה מפתח כסגולה לפרנסה טובה - ומי אנחנו שנסרב לשפע אלוקי?
בורקס פטריות ובצל מקורמלדקה לפסחמחסלים את החמץ: בורקס פטריות ובצל מקורמלשימו את המצפון על השתק, כי מהבורקסים האלה אי אפשר לאכול רק אחד ודי. הם קטנים, מתפצפצים וכל כך ממכרים
פיתות מכוסמין או קמח מלא עם שום, שומשום וקצחלכבוד שבת"חלה לשבת" יכולה להיות גם פיתה ביתית מהממתרגע לפני שהבית עובר למתכונת פסח והחמץ נגנז, מלי יהודיוף אופה פיתות נהדרות שאפשר להכין גם מכוסמין או קמח מלא
חצ'פורי אצ'רוליהמאפייהכך תכינו חָצַ'פּוּרי כמו מקצוענים (ויש לנו טריק לעצלנים)ישנן גרסאות רבות למאפה הגיאורגי המושלם הזה והפעם אנחנו הולכים על אחת המשובחות והידועות שבהן: אצ'רולי
בייגל אמריקאיהמאפייהבוקר טוב מאוד: בייגל חם ומנחם בקלי קלותמלי יהודיוף תלמד אתכם להכין בייגל מושלם: פריך ושזוף מבחוץ ועסיסי מבפנים. מאפה מתקתק וחמים עם ריח משגע שיתחסל ברגע
חלה ממולאת בפסטרמה וחרדלפורים תשפ"א 2021לא ראינו את זה מגיע: חלת פסטרמה אדירהמורן פינטו דואגת שגם החלות בסעודת הפורים ובשבת פורים יביאו שואו רציני ואופה חלה במילוי פסטרמה בקר וחרדל
אוזני המן מלוחותפורים תשפ"א 2021אפשר גם אחרת: אוזני המן במילוי משגע ו...מלוחבפורים הכל הפוך והגיע הזמן לערער על מסורת של שנים: מלי יהודיוף עם אוזני המן מלוחות! מושלם לפתיחת תענית אסתר
כמו להיכנס לפרדס: עוגת שמן זית והדרים מטריפהתוצרת ביתכמו להיכנס לפרדס: עוגת שמן זית והדרים מטריפהעוגה עסיסית ונימוחה שלוקח להכין פחות משעה ולא דורשת ציוד מיוחד. חלום, כבר אמרנו?
לחמניות שום בקליעת קשרהמאפייהליד המרק: לחמניות שום עם קיצור דרך לעצלניםאת הלחמניות אנחנו מכינים מבצק פיצה קנוי שחוסך עבודה, אבל בכל מקרה הכוכבת האמיתית כאן זו חמאת השום
לחמניות בציפוי גרעינים, שומשום ושיבולת שועלתוצרת ביתלחמניות בציפוי קריספי מופלא של מלי יהודיוףדמיינו את הביס: התפצחות קראנצ'ית של גרעינים, שומשום ושיבולת שועל ובפנים מתגלה לחמנייה רכה כמו ענן. וואו
לחמניות אישיותתוצרת ביתחלות לעצלנים: לחמניות מדהימות ורכות בטירוףהטרנד הכי חזק של הקורונה זה האפייה הביתית - ובעיקר חלות לשבת. אבל מה אם אין לנו זמן או עצבים לחלות?
חצ'פורי: מאפה שמרים במילוי גבינותמה אוכלים היום?חצ'פורי: מאפה שמרים מפנק במילוי גבינותבבקרים קרירים עם קורונה שמהדהדת ברקע - המאפה המדהים והמנחם הזה הוא כל מה שאנחנו צריכים
חלה מרשימה וטעימה לשבת מ-6 רצועותלכבוד שבתכך תכינו חלה מרשימה וטעימה לשבת מ-6 רצועותחלה זהובה ויפהפייה, רכה מבפנים עם קראסט פריך ממכר מבחוץ ומעל ציפוי מתקתק והמון שומשום. התוצאה? וואו
ברבע שעה בלבד: מיני סופגניות בציפוי סוכרלכבוד חנוכהברבע שעה בלבד: מיני סופגניות בציפוי סוכרעם כל הכבוד לסופגניות קנויות (ויש הרבה כבוד), אין תחליף לסופגניות מתוצרת בית
לכל המשפחה: לחמניות כוסמין ענניםבריא יותרלכל המשפחה: לחמניות כוסמין ענניםהסוד בלחמניות הללו טמון בעיקר בטכניקת הרידוד והקיפול, שיוצרת שכבות אווריריות במיוחד
פאי בטטהמה אוכלים היום?פאי בטטה עם טריק למילוי קליל ואווריריהבעיה בפאי בטטה שלעתים המילוי שלו כל כך כבד ודחוס שקשה לאכול ממנו יותר ממשולש אחד. אז הנה, פתרנו את זה
בצק פריך - קלתית לפאיבצק פריך שמתאים כבסיס לכל פאי - מתוק ומלוחמתכון לקלתית בצק פריך סופר פשוטה להכנה. מכינים מראש, מקפיאים ומפשירים כשחושקים בפאי טעים, מתוק או מלוח
פרנץ' טוסט מלוחמושלם עם המרק: פרנץ' טוסט מלוח בתנורמתכון לפרנץ' טוסט מלוח שהולך מושלם עם כל מרק בערך. חתיכות עסיסיות של לחם עטופות בעשבי תיבול שנאפות יחד
כיכר אוכל
המומלצים