תוצרת בית

מתכון לעוגיות מזרחיות פריכות תוצרת בית

כעכים פריכים פריכים כמו עבאדי, רק שאתם הכנתם אותם לבד: מתכון להכנת עוגיות מזרחיות ביתיות. מושלמות לאירוח קל ונשנוש מהיר. תוך שעה על השולחן (מתכונים, אוכל)

עוגיות מזרחיות פריכות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 ק"ג קמח
  • 200 גרם מרגרינה
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כוס מים פושרים
  • 1 ביצה
  • מלח גס ושומשום לפיזור

אופן הכנת עוגיות מזרחיות:

רגע לפני: כעכים פריכים פריכים כמו עבאדי, רק שאתם הכנתם אותם לבד: מתכון להכנת עוגיות מזרחיות ביתיות. מושלמות לאירוח קל ונשנוש מהיר. תוך שעה אצלכם על השולחן.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• מערבבים בקערה את הקמח, המלח, המרגרינה, המים ואבקת האפייה, עד לקבלת בצק אחיד וחלק שנוח לעבוד איתו.

• יוצרים כדורים קטנים מהבצק, מגלגלים כל כדור לגליל וסוגרים לצורת טבעת.

• מסדרים את הטבעות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים בביצה טרופה ומפזרים מעל מלח גס ושומשום.

• מכניסים לאפייה במשך 30 דקות, עד שהעוגיות מקבלות גוון זהוב יפה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר