פשטות שובת לב: מתכון לעוגיות אוזני פיל

רכיבים זמינים, מינימום עבודה וטעם נפלא, ככה אנחנו אוהבים את העוגיות שלנו: מתכון להכנת עוגיות אוזני פיל - לבבות מסוכרים מבצק עלים עם המתכון הכי פשוט בעולם (מתכונים, אוכל)

פשטות שובת לב. עוגיות אוזני פיל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת בצק עלים מופשר
  • 2 כוסות סוכר
  • 2 כפות קינמון / קקאו (לא חובה)

אופן הכנת עוגיות אוזני פיל:

רגע לפני: רכיבים זמינים, מינימום עבודה וטעם נפלא, ככה אנחנו אוהבים את העוגיות שלנו: מתכון להכנת עוגיות אוזני פיל - לבבות מסוכרים מבצק עלים עם המתכון הכי פשוט בעולם.

• מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.

• מרדדים את הבצק למלבן בגודל 40X25 ס"מ ועובי של חצי ס"מ.

• מפזרים כוס סוכר אחת (וגם קקאו או קינמון, אם רוצים) על פני שטח הבצק, ובעזרת האצבעות מטמיעים את הסוכר בבצק תוך כדי שמותחים אותו למלבן גדול יותר.

• בעזרת סכין חדה מחלקים לשניים את הבצק, בדיוק באמצע.

• מגלגלים כל חלק בנפרד לגליל כפול - כך שיצאו שני "ספרי תורה", באופן הבא: מגלגלים במקביל את שני הצדדים הארוכים כלפי האמצע.

• פורסים את הגלילים לפרוסות בעובי שווה ומסדרים אותן בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

• מפזרים על "אוזני הפיל" בתבנית את כוס הסוכר הנותרת ומכניסים לאפייה למשך 20 דקות, עד שהעוגיות זהובות ופריכות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר