ליד הקפה

מתכון לעוגיות פאנפטי צבעוניות ב-15 דקות עבודה

ככה אנחנו אוהבים את העוגיות שלנו: מרכיבים פשוטים וזמינים, סופר קלות ומהירות להכנה וגם הילדים יכולים לעזור ועל הדרך הרווחנו שעת איכות איתם. על מי אנחנו עובדים? 15 דקות של איכות, ו-20 דקות של ציפייה מורטת עצבים שהעוגיות יצאו מהתנור ויצטננו כדי שיוכלו לאכול אותן (מתכונים, אוכל)

עוגיות פאנפטי צבעוניות עם שוקולד לבן (צילום: Megan Sherling on Unsplash)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/4 2 כוסות קמח מנופה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 90 גרם אינסטנט פודינג וניל
  • 1/2 כפית מלח
  • 240 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
  • 3/4 כוס סוכר חום
  • 1/4 כוס סוכר לבן
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות שוקולד צ'יפס לבן
  • 1/2 כוס סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה:

מתכון ל-24 עוגיות

1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם הסודה לשתייה, המלח והפודינג וניל.

2. בקערת מיקסר, מקציפים יחד את החמאה, הסוכר החום והסוכר הלבן. מוסיפים את הביצים ואת תמצית הווניל ומקציפים יחד לתערובת אחידה.

3. שופכים לתערובת הרטובה את תערובת החומרים היבשים, מוסיפים את הסוכריות הצבעוניות ומערבבים יחד בעזרת כף או מרית עד לקבלת בצק. לבסוף מוסיפים גם את השוקולד הלבן.

4. תולשים מהבצק חתיכות בגודל 2.5 ס"מ, מגלגלים לכדורים ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק של 5 ס"מ זה מזה, כי העוגיות מתפשטות באפייה.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10-12 דקות או עד להזהבה קלה. מוציאים, מצננים לטמפרטורת החדר ונהנים מיד או שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר