מתכון לכנפיים בתנור ברוטב יין אדום ואורגנו

מתכון להכנת כנפיים בתנור ברוטב יין אדום ואורגנו, ועד שכל המשפחה תתארגן סביב השולחן, הכנפיים יבלו זמן איכות בתנור ויצאו שחומות וטעימות להפליא (מתכונים, אוכל)

כנפיים בתנור ברוטב יין אדום (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק"ג כנפיים
  • 1 כוס יין אדום יבש
  • 2 שיני שום
  • 1 כף אורגנו יבש
  • 1 כף דבש
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת כנפיים בתנור ברוטב יין אדום ואורגנו

רגע לפני: מתכון להכנת כנפיים בתנור ברוטב יין אדום ואורגנו, ועד שכל המשפחה תתארגן סביב השולחן, הכנפיים יבלו זמן איכות בתנור ויצאו שחומות וטעימות להפליא.

• קוצצים את השום ומערבבים בקערה יחד עם הדבש, האורגנו ושמן הזית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

• משרים את הכנפיים בתערובת הנוזלים במשך 30 דקות לפחות, במקרר.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• מסדרים את הכנפיים בתבנית, שופכים את הרוטב מעל, מכסים בנייר כסף ואופים במשך 40 דקות.

• מסירים את נייר הכסף, מכוונים את התנור למצב גריל ואופים במשך 10 דקות נוספות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר