מתכון לעוף אפוי בתנור עם מרינדה פיקנטית

מנה נהדרת לכרעי עוף שחומים ויפים, מתובלים היטב בפיקנטיות מאתגרת-חך ומלאה בטעמים: מתכון להכנת עוף אפוי בתנור עם מרינדה פיקנטית ועסיסית (מתכונים, אוכל)

עוף אפוי בתנור עם מרינדה פיקנטית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 כרעי עוף (מחולקים למשולשים ושוקיים)
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 כף מיונז
  • 1 כפית חרדל חלק
  • 1 כף דבש
  • 1 כפית פפריקה מרוקאית מתוקה
  • 1/2 כוס יין אדום או מים
  • מעט כמון
  • מלח ופלפל

אופן הכנת עוף אפוי בתנור עם מרינדה פיקנטית:

רגע לפני: מנה נהדרת לכרעי עוף שחומים ויפים, מתובלים היטב בפיקנטיות מאתגרת-חך ומלאה בטעמים: מתכון להכנת עוף אפוי בתנור עם מרינדה פיקנטית ועסיסית.

• מערבבים היטב בכלי גדול (שיכיל את כל חלקי העוף) את השום הכתוש, המיונז, החרדל, הדבש, הפפריקה, הכמון המלח והפלפל, יחד עם היין האדום או המים.

• מעסים היטב את העופות במרינדה הפיקנטית ומכניסים למקרר להשריה של לפחות שעה ואפשר גם לילה שלם.

• מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

• מסדרים את העופות בתבנית יחד עם הרוטב, מכסים בנייר כסף ומכניסים לאפייה במשך שעה. מידי פעם, הופכים את העוף כדי שהרוטב יגיע לכל מקום.

• מסירים את הכיסוי, מכוונים את התנור למצב גריל ואופים במשך 10 דקות נוספות עד שהעוף שחום ויפה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר