מה אוכלים היום?פסטה מוקרמת וטעימה בגרסה בריאה יותררוטב קרמי עשיר שמבוסס על קוטג' וחלב דלי שומן, אך התוצאה עדיין מעולה - לילדים ומבוגרים כאחד
מה אוכלים היום?פסטה מוקרמת ברוטב שמנת - פרווה לגמריאז מה הסוד אתם שואלים? ובכן, מדובר ברוטב שמנת טבעוני על בסיס קשיו וחלב שקדים שמפנק ומנחם בדיוק כמו המקור
מה אוכלים היום?פסטה מבטטה מוקרמת ברוטב סופר עשיר"פסטה בטטה" נשמע מפוצץ? אל דאגה. זה הכי קל בעולם. ואת הדבר הטעים הזה עוטף רוטב שום מוקרם מדהים
מה אוכלים היום?לכבוד סוף האביב: פסטה פרימוורה מרעננת"פרימוורה" זה אביב באיטלקית ומזג האוויר השרבי שנחת עלינו מבהיר לנו לחלוטין שהעונה הזו עומדת להסתיים