פסטות

פסטה ברוטב שמנת בזיליקוםמה אוכלים היום?תקראו לכולם: פסטה ברוטב בזיליקום מוקרםארוחת ערב קלילה ומהירה תוך חצי שעה. בונוס: ניתן להכין את הרוטב 2-3 ימים לפני השימוש
פסטה ריגטוני ברוטב אדום מוקרםמה אוכלים היום?אקסטרה פסטה: ריגטוני ברוטב אדום מוקרםצינורות פסטה שמנמנים וגדולים מהרגיל שהרוטב האדום עוטף אותם בדיוק מושלם
פסטה ברוטב שמנתמה אוכלים היום?פסטה ברוטב שמנת שכל אחד צריך לדעת להכיןהפסטה והרוטב מתבשלים בו זמנית בשני סירים ותוך 30 דקות תעמוד על שולחנכם מנת מופת קלה וטעימה
פסטה הום מיידהום מיידכך תכינו בעצמכם פסטה טריה בבית (ללא מכונה)אנחנו מעדיפים להכין את האוכל שלנו בעצמנו, כך שיהיה כמה שיותר מפוקח, סטרילי וטבעי
ספגטי אלה פוטנסקה  מה אוכלים היום?ריח של איטליה: ספגטי אלה פוטנסקה  מתכון לספגטי אלה פוטנסקה: איטליה בצלחת תוך 30 דקות, כשכולם רעבים ולאף אחד אין כוח לעבוד קשה על ארוחת מופת
פסטה ברוטב רוזה וודקהמה אוכלים היום?לחיים: פסטה ברוטב שיכור עם קרם דלעתשדרוג מיוחד לרוטב הרוזה הקלאסי: תוספת של וודקה שהופכת אותו לפסטה למבוגרים, במרקם קרמי טעים
פסטה עם פרמזן ותרד - מ-5 מרכיבים בלבדמה נאכל היום?מ-5 מרכיבים בלבד: פסטה עם פרמזן ותרדלחוצים לגבי ארוחת הצהריים שטרם הספקתם להכין? זקוקים למתכון מהיר וקל? לכו על זה
מק אנד צ'יז שמכינים במיקרוגלמה נאכל היום?ארוחה ליחיד: מק אנד צ'יז שמכינים במיקרוגל ב-10 דקותהבעיה: אתם רוצים לנשנש משהו מזין, אבל בלי להעמיד סיר שלם? הפתרון: המתכון הזה
פסטה מהירה ברוטב חמאה ופרמזןמה אוכלים היום?אין לכם כוח להכין כלום? הנה פסטה ב-25 דקותלפעמים זה כל מה שצריך כדי לסגור את פינת הארוחה החמה היומית: קערה גדולה של פסטה שאין דרך לטעות בה
רביולי ברוטב שמנת, ערמונים ובטטהמה נאכל היום?רביולי ברוטב מוקרם של שמנת עם ערמונים ובטטהאושרית אברג'יל עם מתכון קליל לרביולי שקונים מוכן ולכם נותר רק להכין רוטב בחמש דקות
לזניה מרביולי גבינותבאנו לשדרגלמה לעבוד קשה אם אפשר להכין לזניה מרביולי?במקום דפי פסטה אנחנו משתמשים ברביולי, מה שמקצר את ההכנה בחצי והופך את הלזניה לעשירה עוד יותר
פסטה ברוטב פסטו עסיסימה אוכלים היום?פסטה פסטו או המנה האולטימטיבית לקיץמתכון לפסטה ברוטב פסטו ירוק, קרמי ועסיסי שסוגר בקלות ובמהירות את פינת הארוחה המבושלת של היום
ספגטי בולונז של אושרית אברג'ילמה אוכלים היום?ספגטי ברוטב בולונז של אושרית אברג'ילרוטב הבולונז מגיע מבולוניה שבאיטליה ופופולרי בכל העולם. הנה הגרסה המקומית והמוצלחת
פסטה וברוקולי מוקרמיםארוחה בסיר אחדפסטה חלקה וברוקולי קראנצ'י מוקרמים יחד"ארוחת חירום" מהירה שכולם יאהבו לא רק בגלל הטעם המנצח, אלא החיבור הממכר בין המרקמים של המרכיבים
ספגטי קצ'ו א פפה קלאסימה אוכלים היום?זה רק נשמע מסובך: ספגטי קצ'ו א פפהלעתים מתחשק לכם להשקיע ולהכין ארוחת שף בת 7 מנות ולפעמים, בא לכם ללכת על פשטות. הכנת המנה האיטלקית הזו לוקחת 20 דקות בלבד - כולל הזמן שנדרש כדי להרתיח את המים (מתכונים, אוכל)
ככה זה מתחיל. אנחנו לא עובדים קשה - אנחנו קונים אותם מוכניםמתכונים לשבועותמנה חגיגית במחבת אחת: טורטליני גבינות עם חציליםמחפשים איך להרשים בסעודה החגיגית של שבועות? הנה, המנה הזו בדיוק בשבילכם
סלט פסטה עם סלמון וירקותניצול שאריותסלט פסטה שמנצל את שאריות הסלמון משבתהשפית מורן פינטו עם מנה גמישה וטעימה: סלט שמתבסס על פסטה, סלמון וירקות - ומכאן אתם ממשיכים
ניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעונייםמה אוכלים היום?ניוקי ברוטב עגבניות שרי ופלפלים צבעונייםתהילה גלעדי - שפית ובעלת הקייטרינג "בשביל הטעם" יצאה לקטיף עגבניות שרי עם הילדים ומתכון שווה נולד
מתכוני פסטה לחיסול החמץבאנו לעזור6 מתכונים לחיסול אריזות הפסטה שנותרו בארוןועל הדרך תארגנו למשפחה ארוחות טעימות ומשביעות בין הניקיונות
פסטה עם פטריות ברוטב פסטו אגוזי מלךמה אוכלים היום?פסטה ופטריות ברוטב פסטו-אגוזים? זה פשוטארוחה משפחתית פשוטה ומהירה שכל אחד יכול להכין. בונוס: הפסטו יכול להפוך לממרח נהדר (מתכונים, אוכל)
כיכר אוכל
המומלצים