פסטות

מחסלים את החמץ: פסטה מוקרמת פרווה עם תירס ובצל ירוקמה נאכל היום?מחסלים את החמץ: פסטה מוקרמת פרווה עם תירס ובצל ירוקפסטה שמנתית ועדיין פרווה עם גרעיני תירס, קשיו, לימון (כמובן) ופפריקה מעושנת
רוטב עגבניות חלומי לפסטהמה אוכלים היום?פתאום כולנו שפים: רוטב עגבניות חלומי לפסטההמגיפה הקשה גובה מחיר כבד מארץ המגף ואנחנו כאן כדי לעודד מרחוק ולהיזכר בכל הטוב הקולינרי של איטליה
לזניות אישיות שאפשר להכין עם הילדיםמה נאכל היום?לזניות אישיות שאפשר להכין עם הילדיםלזניות אישיות שהרבה יותר מפנקות ואסתטיות מתבנית לזניה גדולה ומגושמת
מק אנד צ'יז עם ירקות ירוקים שישתיקו את  המצפוןמה נאכל היום?מק אנד צ'יז עם ירקות ירוקים שישתיקו את המצפוןמכיוון שאנו תמיד שואפים לאיזון, הוספנו לקלאסיקה של מאק אנד צ'יז תוספת של ירוקים
קטנים וממכרים: נגיסי מאק אנד צ'יז אישיים אפוייםמה נאכל היום?קטנים וממכרים: נגיסי מאק אנד צ'יז אפוייםהמתכון למאק אנד צ'יז האפוי הזה נמצא בראש רשימת המאכלים המנחמים האהובים עלינו
פסטה ברוטב שמנת פרווהלא נראה בכללאף אחד לא יאמין לכם שהפסטה הזו לא חלביתמתכון לפסטה ברוטב שמנת פרווה פשוט מעולה. טעימה וחוסכת קלוריות - וכל הטוב הזה על שולחנכם תוך חצי שעה
פרפרים בראש: מתכון לפסטה פרפאלה עם קייל וגבינת פקורינומה נאכל היום?פרפרים בראש: מתכון לפסטה פרפאלה עם קייל וגבינת פקורינולא משנה כמה זנים של מנות פסטה אכלנו בחיים, אנו תמיד שמחים לטעום וריאציות חדשות
פסטה אלגנטית עם קרעי סלמון מעושןמה נאכל היום?פסטה אלגנטית עם קרעי סלמון מעושןפסטה עם סלמון מעושן? נשמע וואו, אך האמת, זה השילוב הקל והמהיר ביותר שהכנו בחיים
פסטה עם רוטב פסטו, עגבניות צלויות וריקוטהמה אוכלים היום?כך תהפכו את הפסטה שלכם למרשימה בלי מאמץככה אנחנו אוהבים את הפסטה שלנו: עם עגבניות צלויות, רוטב פסטו וגבינת ריקוטה - יפה, מושכת ופשוטה כל כך להכנה
פסטה מוקרמת ברוטב פרווהמה אוכלים היום?לא תבחינו בהבדל: פסטה מוקרמת פרווה לגמריאת המנה הבא תוכלו - ואף רצוי - להגיש לצד סטייק עסיסי, כיוון שהיא פרווה לגמרי ואתם עומדים להכין אותה שוב ושוב
מאק אנד צ'יז קלאסי אפוי בתנורמה אוכלים היום?תקראו לכולם: מאק אנד צ'יז קלאסי אפוי בתנורמי יכול לסרב לפסטה עטופה בגבינות נמסות? במתכון הזה השתמשנו בגבינת צ'דר בעלת טעם נוכח, אך ישנם תחליפים
מוכנה תוך רבע שעה: פסטה פנה עם חמאה חומה, אפונה ומרווהמה נאכל היום?מוכנה תוך רבע שעה: פסטה פנה עם חמאה חומה, אפונה ומרווההמנה הזאת היא בדיוק מה שאנחנו צריכים כשאין לנו זמן והילדים מתרוצצים לנו בין הרגליים
פסטה פטריות בתנורמה אוכלים היום?הכי מנחמת שיש: פסטה אפויה עם פטריות וגבינהיש ימים ששום דבר לא מסתדר בהם וכל מה שאנחנו רוצים זה מנה מנחמת שתעטוף לנו את הלב באהבה - כמו הפסטה הזו
ריזוטו דלעתמה אוכלים היום?הטריק שלנו איך לא לערבב את הריזוטו ללא הפסקהמתכון לריזוטו דלעת במרקם קרמי מופלא וצבע נהדר שתאמינו או לא - אין צורך לעמוד ולערבב כל הזמן
פסטה ברוטב שמנת פטריותארוחה מהירהכשמדברים על פסטה עסיסית, מתכוונים לזהמתכון לפסטה ברוטב שמנת פטריות תוך 20 דקות שכל אחד צריך לדעת להכין כי פשוט אין דרך לעשות את זה לא נכון
פסטה ברוטב שמנת בזיליקוםמה אוכלים היום?תקראו לכולם: פסטה ברוטב בזיליקום מוקרםארוחת ערב קלילה ומהירה תוך חצי שעה. בונוס: ניתן להכין את הרוטב 2-3 ימים לפני השימוש
פסטה ריגטוני ברוטב אדום מוקרםמה אוכלים היום?אקסטרה פסטה: ריגטוני ברוטב אדום מוקרםצינורות פסטה שמנמנים וגדולים מהרגיל שהרוטב האדום עוטף אותם בדיוק מושלם
פסטה ברוטב שמנתמה אוכלים היום?פסטה ברוטב שמנת שכל אחד צריך לדעת להכיןהפסטה והרוטב מתבשלים בו זמנית בשני סירים ותוך 30 דקות תעמוד על שולחנכם מנת מופת קלה וטעימה
פסטה הום מיידהום מיידכך תכינו בעצמכם פסטה טריה בבית (ללא מכונה)אנחנו מעדיפים להכין את האוכל שלנו בעצמנו, כך שיהיה כמה שיותר מפוקח, סטרילי וטבעי
ספגטי אלה פוטנסקה  מה אוכלים היום?ריח של איטליה: ספגטי אלה פוטנסקה  מתכון לספגטי אלה פוטנסקה: איטליה בצלחת תוך 30 דקות, כשכולם רעבים ולאף אחד אין כוח לעבוד קשה על ארוחת מופת
כיכר אוכל
המומלצים