פסטות

פסטה מוקרמת ברוטב פרווהמה אוכלים היום?לא תבחינו בהבדל: פסטה מוקרמת פרווה לגמריאת המנה הבא תוכלו - ואף רצוי - להגיש לצד סטייק עסיסי, כיוון שהיא פרווה לגמרי ואתם עומדים להכין אותה שוב ושוב
מאק אנד צ'יז קלאסי אפוי בתנורמה אוכלים היום?תקראו לכולם: מאק אנד צ'יז קלאסי אפוי בתנורמי יכול לסרב לפסטה עטופה בגבינות נמסות? במתכון הזה השתמשנו בגבינת צ'דר בעלת טעם נוכח, אך ישנם תחליפים
מוכנה תוך רבע שעה: פסטה פנה עם חמאה חומה, אפונה ומרווהמה נאכל היום?מוכנה תוך רבע שעה: פסטה פנה עם חמאה חומה, אפונה ומרווההמנה הזאת היא בדיוק מה שאנחנו צריכים כשאין לנו זמן והילדים מתרוצצים לנו בין הרגליים
פסטה פטריות בתנורמה אוכלים היום?הכי מנחמת שיש: פסטה אפויה עם פטריות וגבינהיש ימים ששום דבר לא מסתדר בהם וכל מה שאנחנו רוצים זה מנה מנחמת שתעטוף לנו את הלב באהבה - כמו הפסטה הזו
ריזוטו דלעתמה אוכלים היום?הטריק שלנו איך לא לערבב את הריזוטו ללא הפסקהמתכון לריזוטו דלעת במרקם קרמי מופלא וצבע נהדר שתאמינו או לא - אין צורך לעמוד ולערבב כל הזמן
פסטה ברוטב שמנת פטריותארוחה מהירהכשמדברים על פסטה עסיסית, מתכוונים לזהמתכון לפסטה ברוטב שמנת פטריות תוך 20 דקות שכל אחד צריך לדעת להכין כי פשוט אין דרך לעשות את זה לא נכון
פסטה ברוטב שמנת בזיליקוםמה אוכלים היום?תקראו לכולם: פסטה ברוטב בזיליקום מוקרםארוחת ערב קלילה ומהירה תוך חצי שעה. בונוס: ניתן להכין את הרוטב 2-3 ימים לפני השימוש
פסטה ריגטוני ברוטב אדום מוקרםמה אוכלים היום?אקסטרה פסטה: ריגטוני ברוטב אדום מוקרםצינורות פסטה שמנמנים וגדולים מהרגיל שהרוטב האדום עוטף אותם בדיוק מושלם
פסטה ברוטב שמנתמה אוכלים היום?פסטה ברוטב שמנת שכל אחד צריך לדעת להכיןהפסטה והרוטב מתבשלים בו זמנית בשני סירים ותוך 30 דקות תעמוד על שולחנכם מנת מופת קלה וטעימה
פסטה הום מיידהום מיידכך תכינו בעצמכם פסטה טריה בבית (ללא מכונה)אנחנו מעדיפים להכין את האוכל שלנו בעצמנו, כך שיהיה כמה שיותר מפוקח, סטרילי וטבעי
ספגטי אלה פוטנסקה  מה אוכלים היום?ריח של איטליה: ספגטי אלה פוטנסקה  מתכון לספגטי אלה פוטנסקה: איטליה בצלחת תוך 30 דקות, כשכולם רעבים ולאף אחד אין כוח לעבוד קשה על ארוחת מופת
פסטה ברוטב רוזה וודקהמה אוכלים היום?לחיים: פסטה ברוטב שיכור עם קרם דלעתשדרוג מיוחד לרוטב הרוזה הקלאסי: תוספת של וודקה שהופכת אותו לפסטה למבוגרים, במרקם קרמי טעים
פסטה עם פרמזן ותרד - מ-5 מרכיבים בלבדמה נאכל היום?מ-5 מרכיבים בלבד: פסטה עם פרמזן ותרדלחוצים לגבי ארוחת הצהריים שטרם הספקתם להכין? זקוקים למתכון מהיר וקל? לכו על זה
מק אנד צ'יז שמכינים במיקרוגלמה נאכל היום?ארוחה ליחיד: מק אנד צ'יז שמכינים במיקרוגל ב-10 דקותהבעיה: אתם רוצים לנשנש משהו מזין, אבל בלי להעמיד סיר שלם? הפתרון: המתכון הזה
פסטה מהירה ברוטב חמאה ופרמזןמה אוכלים היום?אין לכם כוח להכין כלום? הנה פסטה ב-25 דקותלפעמים זה כל מה שצריך כדי לסגור את פינת הארוחה החמה היומית: קערה גדולה של פסטה שאין דרך לטעות בה
רביולי ברוטב שמנת, ערמונים ובטטהמה נאכל היום?רביולי ברוטב מוקרם של שמנת עם ערמונים ובטטהאושרית אברג'יל עם מתכון קליל לרביולי שקונים מוכן ולכם נותר רק להכין רוטב בחמש דקות
לזניה מרביולי גבינותבאנו לשדרגלמה לעבוד קשה אם אפשר להכין לזניה מרביולי?במקום דפי פסטה אנחנו משתמשים ברביולי, מה שמקצר את ההכנה בחצי והופך את הלזניה לעשירה עוד יותר
פסטה ברוטב פסטו עסיסימה אוכלים היום?פסטה פסטו או המנה האולטימטיבית לקיץמתכון לפסטה ברוטב פסטו ירוק, קרמי ועסיסי שסוגר בקלות ובמהירות את פינת הארוחה המבושלת של היום
ספגטי בולונז של אושרית אברג'ילמה אוכלים היום?ספגטי ברוטב בולונז של אושרית אברג'ילרוטב הבולונז מגיע מבולוניה שבאיטליה ופופולרי בכל העולם. הנה הגרסה המקומית והמוצלחת
פסטה וברוקולי מוקרמיםארוחה בסיר אחדפסטה חלקה וברוקולי קראנצ'י מוקרמים יחד"ארוחת חירום" מהירה שכולם יאהבו לא רק בגלל הטעם המנצח, אלא החיבור הממכר בין המרקמים של המרכיבים
כיכר אוכל
המומלצים