מה אוכלים היום?לא לילדים: פסטה ברוטב עגבניות שיכור משגעלא בטוח כמה מקורותיו של הרוטב הזה איטלקיים, אבל אתם ללא ספק עומדים להתמכר אליו. רק שימו לב: לא ליד הילדים
30 דקות עבודהפסטה אה צ’צ’י: פסטה שהיא ארוחה שלמהחומוס ואיטליה? כן, יש מנה איטלקית קלאסית של פסטה עם חומוס בשם פסטה אה צ’צ’י והיא טעימה כל כך שחייבים לנסות
מה אוכלים היום?הכי מנחם שיש: מרק עם רביולי ופטריותמרק צח ועשיר בטעמים ובתוכו מתבשלים רביולי או טורטליני טעימים שאפשר להכין לבד או לקנות מוכנים, לבחירתכם
ללא רוטב עגבניות8 פסטות סופר קיציות להכין בשבוע הקרובמי אמר שפסטה חייבת לבוא עם רוטב עגבניות או מוקרמת? הנה 8 מתכונים שמוכיחים: אפשר - ומומלץ - גם אחרת
מה אוכלים היום?האם מצאנו את הרוטב המושלם לפסטה? כןואנחנו מדברים על פסטה מסוג ריגטוני, קצרה ובשרנית שתופסת היטב את המרקם הסמיך והעשיר של הרוטב
מה אוכלים היום?הארוחה הכי קיצית שיש: ספגטי אל לימונהמנה פשוטה, יפה ואלגנטית שכל אחד יכול להכין: פסטה ברוטב קרמי ומרענן של לימון, יין לבן, שמנת ופרמזן
מה אוכלים היום?"מושחת" ומשגע: מאק אנד צ'יז פרווהקערת פסטה מוקרמת היטב ללא טיפת שמנת. מה כן יש כאן? רכיבים צמחוניים או טבעוניים לארוחה מזינה ובריאה יותר
מה אוכלים היום?מושלמת לערב זוגי: פסטה סיציליאנית משגעתהרכיבים של הפסטה הזו אינם רכיבים איטלקיים קלאסיים כיוון שהיא מייצגת את השפעות מדינות הים התיכון הערביות