מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה עם פטה ועגבניות שרי ששברה את הרשת

הבלוגרית יומנה ג'וואד העלתה את המתכון הזה לטיקטוק ותוך כמה ימים הוא הפך לטרנד רציני עשרות מיליוני צפיות. האם הוא שווה את ההייפ? הו כן! מנה שהכי כיף לתקתק בין הנקיונות (מתכונים, אוכל)

פסטה עם פטה ועגבניות שרי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 250 גרם פסטה
  • 900 גרם עגבניות שרי
  • 200 גרם גבינת פטה (בלוק)
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כפית מלח ים
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ

אופן ההכנה:

1. מפזרים את העגבניות בתבנית אפייה מזכוכית או חרס, יוצקים מעל את שמן הזית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.

2. מניחים את בלוק גבינת הפטה במרכז העגבניות ומוודאים שהגבינה סופגת שמן זית ותבלינים.

3. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, פחות דקה אחת - לדרגת עשייה אל דנטה. מסננים את הפסטה, אך שומרים בצד 1/2 כוס ממי הבישול.

4. במקביל, אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 35 דקות, עד שהעגבניות רכות והגבינה נמסה. מיד לאחר האפייה, מוסיפים לתבנית את השום והבזיליקום ומערבבים הכל יחד. לבסוף, מוסיפים גם את הפסטה המבושלת ואת מי הבישול, מערבבים לציפוי מלא ומגישים מיד.

צפו בבלוגרית יומנה ג'וואד מציגה את טריק הפסטה שלה וכיצד היא מכינה אותה בעצמה:

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר