443  khmni  אוטרליה  אוקרינה

ראשונות ותוספות

המבורגר צמחונימה אוכלים היום?המבורגר פרווה לגמרי שגם אוהבי בשר יחסלוהמבורגרים רבים שעשויים מירקות נוטים להתפרק בטיגון ובעלי רשימת מרכיבים ארוכה מדי - ובכן, זה לא המצב כא
מרק עדשים כתומותמה אוכלים היום?מרק עדשים כתומות מנצח - בכל מרקם שתרצוהשפית מורן פינטו עם מרק כתום - שלא כולל בטטה - שמתקתקים ללא מאמץ (מתכונים, אוכל)
ריבת חלב ביתיתHomemadeדולצ'ה דה לצ'ה: איך להכין בבית ריבת חלב חלומיתמדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת ריבת חלב ביתית מ-3 מרכיבים בלבד (מתכונים, אוכל)
מרק פטריות קרמי ועשירמה אוכלים היום?מרק פטריות (קרמי ועשיר) או לא להיותהסוד של המרק הזה הוא הכנת הפטריות - קודם צולים אותן בתנור עם תיבול עדין ואז הן עוברות לסיר להקרמה טובה
מרק גזר פיקנטימה אוכלים היום?מרק גזר פיקנטי שיעזור לכם לנצח את החורףהמתקתקות של הגזר יחד עם החריפות הקלה מכיוון התבלינים יפתחו לכם את הנשימה וירימו את הטמפרטורות בגוף
לסלט אבוקדו וביצים "של הביוקר"באנו לשדרגסלט אבוקדו וביצים שיגרום לכל המשרד לקנא בכםכן, קוראים לזה "סלט אבוקדו וביצים" אבל במקרה הזה השלם מתעלה על סך חלקיו והופך לדבר הכי טוב שקרה לכריך שלכם
תכינו בבית. זה שווה יותרלמה לקנות אם אפשר להכין בבית?10 סלטים שמנצחים את ההוא שקניתם ב-55 שקליםאוקיי, אנחנו מודים: יש לנו חולשה רצינית לסלטים מוכנים, עם מיליארד תוספות, ירקות קצוצים דק ורוטב מושלם - אבל יש אבל
רוטב גבינה טבעוניבאנו לשדרגרוטב גבינה קטיפתי וממכר - ופרווה לגמריהוא מצוין כתוספת לסלטים וכמטבל לצ'יפס וחטיפים מלוחים, אבל מה אם היינו אומרים לכם שאפשר להגיש אותו גם עם בשר?
פסטו פיסטוקים ופירות הדרבאנו לשדרגממרח-מטבל שתכינו שוב ושוב: פסטו פיסטוקיםהמתכון הזה לא כולל כמעט אף מרכיב מהפסטו המקורי, אבל אחרי טעימה אחת, זה ממש לא יטריד אתכם (מתכונים, אוכל)
לביבות בטטה ותרד אפויותבריא יותרקראנצ'יות מבחוץ, רכות מבפנים: לביבות בטטה ותרדהן אפויות, הן טעימות, כל כך קל להכין אותן - וככה בדיוק אנחנו אוהבים את הלביבות שלנו. ובכלל, מי אמר שלביבות זה עסק לחנוכה?
סלקעכשיו העונה: 10 הוכחות שאתם צריכים סלק בצלחתירק שורש בגוון עז עם גמישות נפלאה שהופכת אותו לכוכב במגוון רחב של מנות טעימות (מתכונים, אוכל)
כיכר אוכל
המומלצים