ראשונות ותוספות | תוצרת ביתצולים את העגבניות עם עשבי תיבול ופפריקה מעושנת ושומרים אותן בצנצנת עם שום ושמן זית - מעדן אמיתי | |
 | מה אוכלים היום?בטטות, קינואה, פטריות מוקפצות, גרגירי חומוס, אבוקדו ושלל ירקות שמאחדים את הכל למנה מושלמת לחום הזה | |
 | מה אוכלים היום?צולים בתנור בטטות וגרגירי חומוס, מכינים את הרוטב המושלם - ומשם, קחו את הסלט הזה לאן שאתם רוצים | |  | מה אוכלים היום?החורף מסרב לעזוב - ואנחנו שומרים את הסירים העמוקים בהישג יד, בדיוק בשביל מרקים מהבילים מהסוג הזה | |
 | מה נאכל היום?כן, זה מה שאתם חושבים. מדובר בגרסה עשירה וקרמית של מרק עגבניות קלאסי והיא וואו | |
 | ניצול שאריותסלט שמגיע מהעיר פירנצה שבטוסקנה, איטליה והשילוב המרכזי בו עגבניות עסיסיות, ולחם מאתמול - או חלה משבת | |
 | בריא יותרמנה קלילה בסגנון המזרח הרחוק: ירקות הפרוסים דק, שומשום קלוי ורוטב חמצמץ | |
 | פורים כבר כאןיש כאן רכיב מפתיע שהופך את הריבה לוואו רציני. בגט איכותי, חמאה משובחת ויין טוב - וסגרתם פינה למשלוח מנות חלומי | |
 | מנגבים בביתהסוד לחומוס טוב: טחינה איכותית ובישול ארוך וסבלני של הגרגירים - וחלילה לא להשתמש בכאלה מקופסת שימורים! | |
 | מה אוכלים היום?מדובר בתוספת מושלמת לכל עיקרית, עוף, בשר או דג, אך עם לחם טרי או אורז תקבלו ארוחה מושלמת לא פחות | |
 | 10 דקות עבודהתוספת עשירה בטעמים או אפילו ארוחה מזינה ומשביעה בפני עצמה - התבשיל הזה יכול להיות הכל וללכת עם הכל | |
|  | |