יוסי דייטש  ביתר  וינרוט  דגל התורה

ראשונות ותוספות

אורז עם לימוןבאנו לשדרגהגרסה היוונית לאורז בפילאף תפיל אתכםפילאף הוא תבשיל אורז עם הרבה וריאציות ממקורות מגוונים, אך הגרסה היוונית לאורז שבתבשיל שיחקה אותה בענק (אוכל)
כבר לגיטימי להגיש מרק: 6 דרכים לעשות את זה נכוןמה אוכלים היום?כבר לגיטימי להגיש מרק: 6 דרכים לעשות את זה נכון6 מתכונים למרקים מומלצים לסתיו - או איך שלא תקראו למה שקורה שם בחוץ (מתכונים, אוכל)
לביבות כרובית וגבינהאתם עומדים להכין את הלביבות האלה שוב ושובלביבות כרובית וגבינה רכות, נימוחות וממכרות שיהפכו מהר מאוד למתכון הדגל שלכם ללביבות מנצחות (מתכונים, אוכל)
מרק אפונה טרייה ונענע אביבימה אוכלים היום?עכשיו העונה: מרק אפונה טרייה ונענע אביבימה הדרך הטובה ביותר לאכול גרגרי אפונה ירוקה טרייה מהשוק, מלבד להקפיץ אותם אחד אחד לפה? המרק הנהדר הזה
מרק מלפפון ואבוקדומה אוכלים היום?גרסת העצלנים: מרק מלפפון ואבוקדו תוך 15 דקותמתכון מהיר וקל למרק מעולה שמתאים בדיוק לימים שמזג האוויר לא סגור על עצמו (מתכונים, אוכל)
גוואקמולי אבוקדו עם מנגובאנו לשדרגהוספנו אורח חדש ומפתיע לגוואקמולי: מנגוגוואקמולי הוא סלט-ממרח-מטבל מהמטבח המקסיקני ששידכנו לו את הפרי הטרופי הפופולרי (מתכונים, אוכל)
הדרך המיוחדת ביותר להגיש אבטיחבאנו לשדרגמצאנו את הדרך המיוחדת ביותר להגיש אבטיחלא ברור אם הסלט הזה הוא מנה ראשונה או קינוח, אבל הוא כל כך טוב שאתם פשוט חייבים לנסות אותו (מתכונים, אוכל)
חומוס בטטהבאנו לשדרגחומוס בטטה או: הממרח שיעיף לכם את הכריךכן, המתכון הזה כולל גרגרי חומוס, למקרה שתהיתם, אך מוסיף למגרש שחקנית חדשה ומרעננת במיוחד (מתכונים, אוכל)
ממרח חלפיניו. ככה זה מתחילhomemadeלא לאמיצים בלבד: ממרח חלפיניו שיקפיץ כל מנההממרח הזה חריף ואין לו שום כוונות להתנצל על כך - וזה מה שהופך אותו לממכר כל כך (מתכונים, אוכל)
קציצות בשר ללא בשרמה אוכלים היום?עיבוד חדש לקלאסיקה ותיקה: קציצות בשר ללא בשרמתכון לקציצות קינואה שמרגישות כמו קציצות בשר, רק שהן פרווה לגמרי (מתכונים, אוכל)
סירות חצילים6 מתכונים עם חצילים שאתם צריכים לנסותהם יכולים להפוך לצ'יפס, לבסיס נהדר לפיצה במקום להתפיח בצק, להחליף את הפסטה בלזניה ומה לא בעצם (מתכונים)
כיכר אוכל
המומלצים