שערי מט"ח:4.20  $3.63  

ראשונות ותוספות

רוטב אסייתירוטב אסייתי מעולה שאתם צריכים במקררמתכון לרוטב בסגנון אסייתי שמתאים לתיבול סלט ירוק, כרוטב לאטריות אורז מבושלות או כרוטב לצד בשר צלוי
עגבניות מיובשות שכל אחד יכול להכיןתוצרת ביתעגבניות מיובשות: תוספת מעולה לכל מנה (כמעט)לקנות עגבניות מיובשות זה מיותר כל כך כשאפשר להכין אותן בבית בקלות ולשדרג איתן מגוון ענק של מנות ומאכלים
ממרח אבוקדו ואנשובי עם בזיליקום ולימוןממרח אבוקדו ואנשובי עם בזיליקום ולימון"אוקיי, וואו" זו ההגדרה הכי קולעת לממרח הזה. שילוב טעמים מופלא שמתאחד לממרח הכי טוב לסנדוויץ' שלכם
מרק בצל צרפתי עם בצלצלי שאלוט ועשבי תיבולמה אוכלים היום?מרק שהוא מחווה אחרונה בהחלט (כנראה) לחורף הזההחורף מסרב לעזוב - אז אנחנו סופר נדיבים כלפיו ומעניקים לו (כלומר לנו) מתנת פרידה מושלמת: מרק בצל ושאלוט צרפתי
מרק ברוקולי ודלוריתמה אוכלים היום?נשאר לכם ברוקולי קפוא? הנה דרך מושלמת לנצל אותומתכון למרק ברוקולי ודלורית קטיפתי ומנחם. והכי כיף: הכל קורה בסיר אחד, תוך פחות משעה
סלט פסטה קרה עם טונה וירקותמה אוכלים היום?אם יש דבר כזה "סלט מנחם" - זה הסלט הזהסלט גדול, עסיסי וטעים שמורכב מפסטה, טונה וירקות ופשוט כיף לאכול - מגישים כתוספת או כארוחה בפני עצמה
סלט אבוקדו ועשבי תיבולסלט אבוקדו סופר עסיסי עם המון עשבי תיבולהסלט הבא יכול לשמש כתוספת לכל ארוחה, כארוחה בפני עצמו או כסלסה מיוחדת לצד בשרים עשויים היטב בגריל
פסטו פטרוזיליה, כוסברה ופיסטוקיםפסטו על בסיס פטרוזיליה, כוסברה ופיסטוקיםאמנם הפסטו המקורי מורכב מבזיליקום, צנוברים ולפעמים גם פרמזן, אבל יש לנו תחושה שאתם עומדים לעוף על הגרסה הזו
קונפיטורת פסיפלורה וסברסתוצרת ביתקונפיטורת פסיפלורה וסברס חמצמצה ונפלאהבעוד לריבה יש מרקם יחסית חלק, בקונפיטורה משאירים חתיכות פרי. והנה אחת נהדרת במיוחד
ברוקולי בתנור ברוטב חרדלברוקולי צלוי במרקם נימוח ופריך בו זמניתמתכון לברוקולי בתנור ברוטב חרדל מופלא שמעניק לו מרקם נימוח ופריך בקצוות - התענוג המושלם
מתכון לבטטות צלויות עם דבש וחמאה חומה (חמאת אגוזים)בטטות צלויות בתנור עם רכיב סודי משגעבמתכון הבא הבטטות ניצלות בתנור עם דבש וחמאה חומה שידועה גם כ"חמאת אגוזים". אל דאגה, יש גם גרסת פרווה
כיכר אוכל
המומלצים